Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ομολογω οτι και γω δεν το γουσταρω το metro για desktop,το ειχα βαλει το preview για καμια 10αρια μερες και το εβγαλα.

δεν μου λεει κατι.

εαν τωρα καταλαβουν οτι πανε για αποτυχια και προσθεσουν χαρακτηριστικα επιπλεον ,με το καλο!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καμία σχέση δεν είχαν τα Windows ME με τα Windows 2000. Ήταν η μέρα με την νύχτα από άποψη αξιοπιστίας και σταθερότητας.

Ε ηταν λιγο περιεργα θυμαμαι.. δεν τα εχω δουλεψει και πολυ τα 2000... (τα εβαλα πιο πολυ για να κολισει το πινακακι.. χαχαχα lipssealed.png )

Δημοσ.

Το 2 δεν συμβαδίζει με το 3 που γράφεις. Το 90% των χρηστών προτιμούν την γλώσσα τους (μην έχεις για δείγμα το forum). Επίσης αν ψάχνεις για προβλήματα στο λειτουργικό στο διαδίκτυο μάλλον θα πρέπει να έχεις και περισσότερες απαιτήσεις από το os.

Οι περισσοτεροι απο αυτους που εχουν προβλημα με τη γλωσσα ειναι αυτοι που απλως δεν ξερουν καλα αγγλικα. Δηλαδη οι μεγαλυτεροι σε ηλικια. Τους υπολοιπους η δεν τους νοιαζει η αν ασχολουνται λιγο περισσοτερο με τον υπολογιστη προτιμουν τα Αγγλικα για το λογο που αναφερθηκε.

Νομιζω ομως οτι στα 7 πλεον μπαινει οποια γλωσσα θες απο οποια θες. Στα XP υπηρχε ο περιορισμος οτι απο τα Professional Αγγλικα και μονο μπορουσες να αλλαξεις τη γλωσσα των μενου σε αλλες.

Και το αν ψαχνεις για προβληματα στο διαδικτυο καμια σχεση δεν εχει με το αν σου αρκει η home εκδοση. Ο μονος λογος να μην καλυπτεσαι με home ειναι πολυ συγκεκριμενα features που ειναι απολυτως απαραιτητα σε corporate περιβαλλον αλλα αχρηστα για οικιακη χρηση.

Τα 200 ευρω που αναφερθηκαν και αναφερονται συχνα ειναι απλα υπερβολη. Η τιμη ειναι περιπου τα μισα. Και οχι δεν με ενδιαφερει ποσο εχουν τα ultimate στο κουτι τους. Οι περισσοτεροι εχουν τα home και μαλιστα αγορασμενα μαζι με τον υπολογιστη τους που σημαινει οτι τους κοστισε ισως και κατω απο 100.

Δημοσ.

1) Ε και τα Windows παραμένουν Windows, δεν αλλάζει το λειτουργικό. :mrgreen:

2) Βέβαια η Microsoft ακολουθεί κάκιστη πολιτική στην τιμολόγηση, αυτό δε μπορούμε να το παραβλέψουμε. Δεν είναι το ίδιο να δίνεις $30 ανά δύο χρόνια (Apple) με το να δίνεις 200€ ανά 3 χρόνια (Microsoft).

Τρολολολ.Ενώ το macintosh αλλάζει; Aσε μη συγκρίνεις την Π με την Β για το χάνεις.Τρολολολ.

Τόσο άσχετος είσαι ας πούμε;

Παίρνεις καινούργιο pc; Microsoft Windows 7 Home Premium 103,30 € http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-%28Windows--Mac%29/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-32-bit--English-DSP.htm

Δεν παίρνεις απλά αναβαθμίζεις; Microsoft Windows 7 Home Premium 128,01 € http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-%28Windows--Mac%29/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-Greek-Upgrade-Retail.htm

Δημοσ.

Please, όταν απαντάς, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να διαβάζεις το post στο οποίο απαντάς.

Ο άνθρωπος είπε ότι «το Mac OS δεν αλλάζει παρά μόνο "αναβαθμίζεται"» και του είπα ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα Windows. Κανένα λειτουργικό δεν αλλάζει σε κάτι τελείως διαφορετικό, απλά προσθέτονται νέα στοιχεία ή βελτιώνονται τα υπάρχοντα.

Επίσης, μιας και μιλάς για... ασχετοσύνη, πρόσεξε το ότι έβαλες την έκδοση DSP στη σύγκριση. Αυτή η έκδοση «κλειδώνει» με το hardware σου και συνεπώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το Mac OS, στο οποίο δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Θα πρέπει να συγκρίνεις τη retail έκδοση.

Κι επιπλέον τι νόημα βγάζεις εσύ από τη σύγκρισή σου; Τα 103€ της DSP ή τα 128€ της έκδοσης αναβάθμισης σου φαίνονται λιγότερα από τα 24€ για την αναβάθμιση του Mac OS; Εντάξει, να δεχτώ ότι η ασχετοσύνη και ο φανμποϋσμός δεν έχουν όριο, το να μου λες όμως ότι τα 100€+ είναι λιγότερα από τα 24€ πως το ονομάζουμε;

:devil:

Last thing: πρόσεχε τις εκφράσεις σου. Ούτε φίλοι είμαστε, ούτε σου είπα ποτέ ότι έχεις δικαίωμα να μου μιλάς για ...ούτσες και βούρτσες.

Δημοσ.

εαν ειχα λεφτα, θα τα αγοραζα! οποτε μαλλον θα παραμεινω στα xp :) ισως το σταθεροτερο λειτουργικο συστημα ever.

Τα 7 ειναι μακραν το ποιο σταθερο λειτουργικο ....ακομα και απο τα xp.

Δημοσ.

Windows 95 = Windows 98rolleyes.gif

Windows 2000 = Windows ME mad.png

Windows XP = Windows 7rolleyes.gif

Windows Vista = Windows 8mad.png

Το 'χουμε ξαναδει το εργο.......

Τα ΜΕ δεν είχαν καμία επαφή με τα 2000. Τα 2000 είχαν πυρήνα απο windows NT που ήταν για servers και ήταν σταθεροτατα! Πολυ πιο σταθερά και απο το πρώτο διάστημα των ΧΡ το οποιο είχε πολλα προβλήματα.

Θεωρώ τα ΝΤ την αρχή της σταθερότητας, η οποία χάθηκε στην πορεία (ΧΡ και sVista) και η οποία ξαναεμφανιστηκε στα 7 που όντως νομίζω όλοι συμφωνούν ότι είναι το πιο σταθερο και λειτουργικό OS της Microsoft

Δημοσ.

Τα ΜΕ δεν είχαν καμία επαφή με τα 2000. Τα 2000 είχαν πυρήνα απο windows NT που ήταν για servers και ήταν σταθεροτατα! Πολυ πιο σταθερά και απο το πρώτο διάστημα των ΧΡ το οποιο είχε πολλα προβλήματα.

Θεωρώ τα ΝΤ την αρχή της σταθερότητας, η οποία χάθηκε στην πορεία (ΧΡ και sVista) και η οποία ξαναεμφανιστηκε στα 7 που όντως νομίζω όλοι συμφωνούν ότι είναι το πιο σταθερο και λειτουργικό OS της Microsoft

Οποτε edit...

Windows 95 = Windows 98=Windows 2000rolleyes.gif

Windows ME mad.png

Δημοσ.

Δεν παύει να χρεώνει για τις νέες εκδόσεις του Mac OS X.

Εξάλλου, το Lion είναι πολύ χειρότερο από το αναμενόμενο. Εγώ έχω παραμείνει με Snow Leopard και θα παραμείνω έτσι μέχρι η Apple να διορθώσει τα λάθη του Lion ή μέχρι να αναγκαστώ να αναβαθμίσω για λόγους υποστήριξης εφαρμογών.

Ωστόσο...

Ως χρήστης windows Kai Mac έχω να πω πως για έναν επαγγελματία προτιμώ την τακτική της αππλε. Έστω ότι χρεώνει κάποιο πόσο (καμμιά σχέση με το χαράτσι της ms), το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να κανείς φόρματ / επανεγκατασταση όλων των εφαρμογών σου . Για μένα αυτο είναι ο πιο σημαντικός λόγος να ΜΗΝ αναβαθμισω αφού η εγκατάσταση όλων των επαγγελματικών εφαρμογών που δουλεύω είναι υπόθεση 2 εβδαδων. Εκεί η αππλε απλά υπερτερεί.

Δημοσ.

Μα πως έχουμε καταντήσει να μιλάμε για Win vs Mac εκεί που ήμασταν στο Win vs Linux; Χάλασε ο κόσμος.

Άμα πετύχει η ενοποίηση θα είναι πολύ μπροστά. Αν πεθάνει και το metro θα χαρώ ακόμα πιο πολύ. Είναι ότι πιο άσχημο έχω δει σε UI, αν και αρκετά λειτουργικό για τα touch πράματα.

Δημοσ.

Οποτε edit...

Windows 95 = Windows 98=Windows 2000rolleyes.gif

Windows ME mad.png

ηθελα να ηξερα πως κατελιξες στην τελευταία ισότητα..

εχω στο pc μου dual boot τα preview, ακομα και αυτα ειναι πιο σταθερα απο τα vista..

μπορει τωρα να λετε οτι το metro ειναι για κλαματα και δεν ειναι καθολου ευχριστο κτλ (εαν και υπαρχει τροπος απενεργοποίησης) μετα ομως θα λετε τι ωραια και καλα που ειναι..

ειναι θεμα σινιθιας, οπος οταν προτοβγηκαν τα touch κινητα δεν τα ηθελε κανεις, ξαφνικα βρεθηκαμε ολοι να εχουμε απο ενα touch κινητο στο σπιτι μας..

και εγω που τα χρησιμοποιούσα για καμια ευδομαδα δεν μπορουσα το metro, μετα το συνήθισα και δεν μπορουσα να κανω χωρις αυτο (εαν δεν ειχαν προβλημα με τοσες εφαρμογές θα καθόμουνα περισσότερο)

ειναι θεμα συνήθειας πιστευω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...