Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε πριν λίγο η Microsoft για την παρουσίαση του Windows Store, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών που ετοιμάζει θα εγκαινιαστεί μαζί με τη beta έκδοση των Windows 8 προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Παράλληλα η Microsoft έδωσε σήμερα αρκετά σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Windows Store σε συνέχεια της παρουσίασης από το συνέδριο Build τον περασμένο Σεπτέμβριο.

windowstore.jpg

post-39041-0-36809800-1323223604_thumb.jpgpost-39041-0-57133100-1323223605_thumb.jpgpost-39041-0-65368000-1323223606_thumb.jpgpost-39041-0-29283700-1323223689_thumb.jpg

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Microsoft

• μέσα από το Windows Store ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές με το Metro UI και μόνο
  • έχει γίνει προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερο εντοπισμό της εφαρμογής κατά την πλοήγηση στο Windows Stote
  • οι κλασσικές desktop εφαρμογές θα έχουν παρουσία στο Windows Store αλλά δε θα μπορούν να εγκατασταθούν μέσα από αυτό
  • για κάθε εφαρμογή θα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν μια δοκιμαστική του έκδοση
  • οι developers θα κρατάνε το 70% των εσόδων της εφαρμογής τους ή του παιχνιδιού. Μόλις ξεπεράσουνε σε πωλήσεις τα $25.000, τότε το ποσοστό τους θα ανεβαίνει στο 80% και της Microsoft θα κατεβαίνει στο 20%
  • με τα εγκαίνια του Windows Store στη beta των Windows 8, θα επιτρέπεται το ανέβασμα μόνο δωρεάν εφαρμογών και μέσω προσκλήσεων θα γίνεται το ανέβασμα εφαρμογών επί πληρωμή
  • η σελίδα κάθε εφαρμογής θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης
  • υπάρχει ήδη εγκατεστημένη βάση 500 εκατομμυρίων Windows 7 PC's, αρκετά μεγαλύτερη από του iOS και Android
  • το Windows Store θα είναι μεταφρασμένο σε 100 γλώσσες από την πρώτη επίσημη ημέρα λειτουργίας του
  • η Microsoft θα διαθέσει στους developers τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιεί και η ίδια για την έγκριση των εφαρμογών προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η περίοδος αναμονής έγκρισης
  • μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής, ο δημιουργός θα έχει στη διάθεση αναλυτικά εργαλεία στατιστικών

Link.png Site: Building Windows 8 blog

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και ξεκινάει λοιπόν ο πόλεμος των οικοσυστημάτων...

Ωραίο σαν ιδέα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η επιβολή του metro..

Εντάξει, είπαμε όποιος ενοποιήσει πρώτος και καλύτερα το pc με τα φορητά συστήματα (ταμπλέτες, πεθαμένα απ' ότι φαίνεται νέτμπουκ, smartphones ) θα είναι ο αυτοκράτορας του άμεσου μέλλοντος (ζούμε ιστορικές στιγμές :rolleyes: ), αλλα δεν είναι ωραίο να "θυσιάσουμε" τα desktop για να μοιάζουν με τα "μικρά" που είναι και λίγο μόδα και μια τεράστια αγορά με πολλά κέρδη..

Να τα δούμε βέβαια τι λένε κιόλας ας μη βιάζομαι αλλά εκεί μου φαίνεται πάει..

Δημοσ.

Το μέτρο design θα μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; πολύ χάλια λέμε...

Για μικρές οθόνες και εν κινήσει είναι ότι πιο βολικό όμως (για μένα είναι και όμορφο)

• Moderators
Δημοσ.

Το μέτρο design θα μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; πολύ χάλια λέμε...

Αν κρινω απο την preview, ναι θα μπορουμε.

Δημοσ.

εγω παντως απο οτι εχω δει και σε μια beta που κατεβασα απο την microsoft δεν εχει αλαξει και τιποτα τρομερο ουτε σε design αλλα ουτε και σε λειτουρικοτητα απο τα 7... Μονο αυτo to metro (που δεν μου αρεσε καθολου...)

Δημοσ.

Μυρίζομαι Vista No 2.

Τι θέλουν και τα μπερδεύουν όλα; Αφού στο τέλος θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Τα tiles σαν ιδέα δεν είναι άσχημη για tablet και smartphones, σε desktop όμως δεν βρίσκω κανένα απολύτως νόημα.

Δημοσ.

Κάποιοι Developers και εταιρείες πάντως που έχουν ήδη επίσημες εκδόσεις των Windows 8 λένε ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει..

Θα δείξει..

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά της Microsoft! Πότε βγήκαν τα Win' 7; Κάντε μια τροποποίηση/προσθήκη στο ήδη υπάρχον αυτό λειτουργικό- που κατά τη γνώμη μου είναι επαρκέστατα λειτουργικό και όμορφο ταυτόχρονα- παρά να βγάζετε από την αρχή καινούργιο λειτουργικό! Εκεί είναι που την τρώει η Apple(αν και αυτή έχει αρχίσει να αλλάζει τελευταία), δεν βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούργιο OS. Ετσι δίνεις κάποια παραπάνω λεφτά, δεν λέω, αλλά τουλάχιστον πιάνουν τόπο και ο υπολογιστής σου είναι μάχιμος για αρκετά χρόνια με ένα δυνατό λειτουργικό που δεν θέλει αλλαγές συνέχεια.

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά της Microsoft! Πότε βγήκαν τα Win' 7; Κάντε μια τροποποίηση/προσθήκη στο ήδη υπάρχον αυτό λειτουργικό- που κατά τη γνώμη μου είναι επαρκέστατα λειτουργικό και όμορφο ταυτόχρονα- παρά να βγάζετε από την αρχή καινούργιο λειτουργικό! Εκεί είναι που την τρώει η Apple(αν και αυτή έχει αρχίσει να αλλάζει τελευταία), δεν βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούργιο OS. Ετσι δίνεις κάποια παραπάνω λεφτά, δεν λέω, αλλά τουλάχιστον πιάνουν τόπο και ο υπολογιστής σου είναι μάχιμος για αρκετά χρόνια με ένα δυνατό λειτουργικό που δεν θέλει αλλαγές συνέχεια.

Mac OS X v10.4 "Tiger" was released on April 29, 2005.

Mac OS X v10.5 "Leopard" was released on October 26, 2007

Mac OS X v10.6 "Snow Leopard" was released on August 28, 2009

Mac OS X v10.7 "Lion" was released on July 20, 2011

Windows XP 25 October 2001

Windows Vista for Home use; released in fifty countries 30 January 2007

Windows 7 22 October 2009

Windows 8 μάλλον κάποια στιγμή το 2012

ποιος βγάζει πιο συχνά λειτουργικά λοιπόν;

Δημοσ.

Mac OS X v10.4 "Tiger" was released on April 29, 2005.

Mac OS X v10.5 "Leopard" was released on October 26, 2007

Mac OS X v10.6 "Snow Leopard" was released on August 28, 2009

Mac OS X v10.7 "Lion" was released on July 20, 2011

Windows XP 25 October 2001

Windows Vista for Home use; released in fifty countries 30 January 2007

Windows 7 22 October 2009

Windows 8 μάλλον κάποια στιγμή το 2012

ποιος βγάζει πιο συχνά λειτουργικά λοιπόν;

Θεωρείτε σαν Update / ServicePack του υπάρχουν συστήματος στο OS X. Παραμένει δηλαδή MAC OS X. Έτσι πιστεύω πως τα εννοεί.

Δημοσ.

Θεωρείτε σαν Update / ServicePack του υπάρχουν συστήματος στο OS X. Παραμένει δηλαδή MAC OS X. Έτσι πιστεύω πως τα εννοεί.

Δεν παύει να χρεώνει για τις νέες εκδόσεις του Mac OS X.

Εξάλλου, το Lion είναι πολύ χειρότερο από το αναμενόμενο. Εγώ έχω παραμείνει με Snow Leopard και θα παραμείνω έτσι μέχρι η Apple να διορθώσει τα λάθη του Lion ή μέχρι να αναγκαστώ να αναβαθμίσω για λόγους υποστήριξης εφαρμογών.

Δημοσ.

Μυρίζομαι Vista No 2.

Τι θέλουν και τα μπερδεύουν όλα; Αφού στο τέλος θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Τα tiles σαν ιδέα δεν είναι άσχημη για tablet και smartphones, σε desktop όμως δεν βρίσκω κανένα απολύτως νόημα.

μονο σε φαση συνδεσης του υπολογιστη με τηλεοραση για media θεματακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...