Dr_73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σκέφτομαι να αγορασω ένα Samsung Galaxy S. Αν και έχω κινητά από το 1995 μέχρι τώρα είμαι πάντα με μινιμαλιστικές συσκευές που έπαιρνα τσαμπέ με ανανεώσεις συμβολαίων. Προσανατολίζομαι στο galaxy το οποίο βλέπω ότι με την έλευση του νέου μοντέλου βρίσκεται σε τιμές <300€ για σκέτη συσκευή. Η απορία μου : Το τηλέφωνο όπως είναι από το κουτί κάνει συνδέσεις στο ίντερνετ μόνο του που ανεβάζουν το λογαριασμό του κινητού;;; Θέλει μεγάλη ιστορία να απενεργοποιθούν όλες οι συνδέσεις που αυξάνουν το λαγαριασμό;; Θα χάσει το τηλέφωνο από τη λειτουργικότητά του ;;;
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Internet μέσω της σύνδεσης σου θα έχεις μόνο αν έχεις internet στο συμβόλαιο σου ή αν το ζητήσεις extra. ΒΕΒΑΙΑ για καλό και για κακό μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πάροχο για να το σιγουρέψεις ή ακόμα πιο εύκολα να κλείσεις μέσα από το κινητό το internet από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Internet μέσω wifi μπορείς να έχεις φυσικά κατ'επιλογήν όπως συμβαίνει και στους φορητούς.
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ρυθμισεις > Ασυρμ. Δικτ. > Δικτυα κινητης > Χρηση δεδ. πακ. Αυτός ειναι ο διακοπτης του Internet μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Ουτε τηλεφωνα στον παροχο σου, ουτε τπτ.
Dr_73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Internet μέσω της σύνδεσης σου θα έχεις μόνο αν έχεις internet στο συμβόλαιο σου ή αν το ζητήσεις extra. To συμβόλαιο παρέχει και ίντερνετ αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ από το κινητό γιατί θεωρώ απαράδεκτες τις χρεώσεις. Ρυθμισεις > Ασυρμ. Δικτ. > Δικτυα κινητης > Χρηση δεδ. πακ. Αυτός ειναι ο διακοπτης του Internet μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Ουτε τηλεφωνα στον παροχο σου, ουτε τπτ. Εύκολο φαίνεται ...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 To συμβόλαιο παρέχει και ίντερνετ αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ από το κινητό γιατί θεωρώ απαράδεκτες τις χρεώσεις. Εύκολο φαίνεται ... Ειναι ευκολο. Αλλα αφου λες πως το συμβολαιο παρεχει ιντερνετ (εικαζω Χ ΜΒ ανα μηνα), γιατι δεν το χρησιμοποιεις? Απο τη στιγμη που αν δεν ξεπερασεις τα Χ δεν θα χρεωθεις κατι. Βασικα, ποιο προγραμμα εχεις?
Dr_73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ευκολο. Αλλα αφου λες πως το συμβολαιο παρεχει ιντερνετ (εικαζω Χ ΜΒ ανα μηνα), γιατι δεν το χρησιμοποιεις? Απο τη στιγμη που αν δεν ξεπερασεις τα Χ δεν θα χρεωθεις κατι. Βασικα, ποιο προγραμμα εχεις? WIND MEDIUM του 2010. Ουσιαστικά έχω παντού ίντερνετ με πρόσβαση από desktop pc και μεγάλη οθόνη οπότε δεν έχω λόγο να ... στραβώνομαι ...
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ευκολο. Αλλα αφου λες πως το συμβολαιο παρεχει ιντερνετ (εικαζω Χ ΜΒ ανα μηνα), γιατι δεν το χρησιμοποιεις? Απο τη στιγμη που αν δεν ξεπερασεις τα Χ δεν θα χρεωθεις κατι. Βασικα, ποιο προγραμμα εχεις? WIND MEDIUM του 2010. Ουσιαστικά έχω παντού ίντερνετ με πρόσβαση από desktop pc και μεγάλη οθόνη οπότε δεν έχω λόγο να ... στραβώνομαι ... Επειδή το φαντάστηκα έγραψα να τηλ τον πάροχο του. Γιατί πλέον σχεδόν σε όλα τα πακέτα βάζουν data μέσα. Στο android κλείνει από εκεί που σου είπε ο stormrain το data. Δεν χάνεις όμως τίποτα να το δοκιμάσεις στον δρόμο αφού ήδη έχεις το πακέτα. Κάνα email, κάνα livescore, καμιά τιμή στο skroutz... είναι βολικά.
Dr_73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή το φαντάστηκα έγραψα να τηλ τον πάροχο του. Γιατί πλέον σχεδόν σε όλα τα πακέτα βάζουν data μέσα. Nομίζω ότι δίνει κάτι αστείο ... 100ΜΒ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα