RoUf1An0s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά πήρα την CM 212 plus. Καμιά συμβουλή για το πώς βάζουμε πάστα σε HDT heatsink ?
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε λίγη πάστα όπως κανονικά πάνω στο cpu και κάνε ένα πάτημα με το cooler να απλώσει. Μετά σήκωσε το cooler και προσπάθησε να κάνει super λεπτές γραμμές τα κενά των heatpipes. Αλλά μην το γεμίσεις με μισό κιλό πάστα. Στο επόμενου κούμπωμα θα είσαι as good as it gets
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα Τασο εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι καλυτερα?γιατι προσφατα την αλλαξα και απο 2 λεπτες γραμμες που ειχα βαλει (με γεμισμενα τα κενα των heatpipes) και το εκανα παλι με το να καλυψω ολο τον επεξεργαστη με ενα πολυ λεπτο φιλμ παστας και να γεμισω τα κενα με παστα και ειναι αρκετα καλυτερα ετσι.(δηλαδη οπως το ειχα την πρωτη φορα. Η ψυχτρα οσο και να προσεχεις μεχρι να κανεις allign τις βιδες τις στριβει λιγο και τα χαλαει ολα. Α και πουσαι Τασο,δωσε ρε συ κανενα hint για το lappαρισμα της.Εχω δει αυτο Link
caution Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 O τρόπος που λες - 2 γραμμές και τίποτα άλλο - έχει το εξής ( θεωρητικό; ) πρόβλημα: Ανάμεσα σε αυτές τις δύο γραμμές, κατά την πίεση, θέλεις δεν θέλεις θα μείνει αέρας Εγώ με αυτόν τον "διπλό" τρόπο νομίζω ότι στις DHT έπαιρνα πάντα τα μέγιστα Για lappάρισμα είχε γραφτεί και εδώ μέσα οδηγός, νομίζω edit: p_under did it-> http://www.insomnia.gr/topic/330993-cpu-heatsink-lap-washer-mod-mini-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7/page__hl__lapping
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Χμ μαλιστα.Thanks. Τελικα θελει αρκετο ψαξιμο το lapping σε αυτη την ψυχτρα (οχι στον cpu) και δεν πιστευω στην τελικη να αξιζει κιολας. Θα δοκιμασω το τροπο παστας που λες και εσυ.
caution Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν μιλούσες για ψύκτρα με direct heatpipes - δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να lappάρεις, εκτός αν βλέπεις κάτι εξόφθαλμο.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις δικιο Τασο.ναι για την ψυχτρα μου μιλουσα που εχει direct heat pipes.Θα το αφησω προς το παρων το θεμα μιας και δεν βλεπω κανενα προφανες ελάττωμα.
RoUf1An0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Full load με intelburntest 52 C max δηλαδή όσο έπιανα σε idle με την stock πάνω κάτω.. Μάλλον έπρεπε να είχα κάνει αυτή την αγορά χρόνια πριν...
Dark_Sage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Full load με intelburntest 52 C max δηλαδή όσο έπιανα σε idle με την stock πάνω κάτω.. Μάλλον έπρεπε να είχα κάνει αυτή την αγορά χρόνια πριν... ευκαιρία για o/c τότε! το 3αράκι το έχεις υπερ άνετα
Ian_Dragonheart Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εγω στα 16 ευρω πάντως σου προτείνω την παρακάτω http://www.evercool.com.tw/products/hpf.htm
Aspidas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά και αυτή καλή είναι?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A50-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα