Κώστας Νταλιάρδος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εχω στο pc μου τα εξής : Motherboard Asus P5QL-e και Dual-Core Ε5300 @2.6Ghz Ενας φίλος μου έδωσε τη CPU του Quad-Core (Q9400 Quad-Core) απο ένα pc το οποίο δεν bootare (no beep) μεν αλλα δεν το είδα και ο ίδιος οτι δεν λειτουργει η M/B. Η ερώτηση είναι η εξής : να δοκιμάσω να τον βάλω όπως είναι και να δω; η υπαρχει κίνδυνος να καεί κατι αλλο σε περίπτωση που είναι καμμένη η CPU? και επίσης με καλύπτει η ψύχτρα που έχει ο παλιος μου απ τη μανα του η να δω κατι πιο μεγάλο? Θενξ προκαταβολικά Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από Κώστας Νταλιάρδος
Obsidian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, δοκίμασε τον. Στη χειρότερη απλώς δεν θα λειτουργεί -- δεν θα σου κάψει τίποτα. Η ψύκτρα που έχει ο Ε5300 είναι για χαμηλότερο TDP, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα σε καλύπτει. Πρώτα δοκίμασε τον επεξεργαστή και μετά βλέπουμε για ψύκτρα -- μην τον αφήσεις με αυτήν του Ε5300.
doakes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασε τον φυσικα! Αμα τον κουμπωσεις σωστα τι να παθει η μητρικη? Το πολυ πολυ δε θα μπουταρει, μαυρη οθονη!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αν θελεις περασε και το τελευταιο BIOS update στη μητρικη!
Κώστας Νταλιάρδος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι δοκιμασα χτες αλλα δεν επαιξε, κριμα Φχαριστω παντως!
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλα μην τα παρατας ακομα,κανε ενα bios update οπως σου ειπαν ηδη.
doakes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Σωστα σου λενε, μου χει τυχει σε παλια μητρικη με κουμπωμενο Dual Core Ε2140 να μην βλεπει τον E8400, μετα απο BIOS Update δουλεψε μια χαρα.
moldovan20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Στο cpu support list φαίνεται να τον υποστηρίζει και σου λέει και πιο bios πρέπει να έχεις .
spyd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 συμφωνω με τους προλαλησαντες ...κανε bios update...
Κώστας Νταλιάρδος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μολις σώσατε μια τετραπυρηνη Cpu απο βεβαιο πεταμα!!! Up & running με 2 πυρηνες παραπανω και με νέα ψύχτρα!!! Ευχαριστω για τις συμβουλές!!!
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τι πεταμα βρε,εισαι τρελος?ουτε τον διπυρηνο να μην πεταξεις.αντε μπραβο,good job.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα