Προς το περιεχόμενο

android apps me 0,10euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το SoundHound ∞ μου βγάζει ''σφάλμα κατά την δημιουργία της παραγγελίας''.ξέρει κανείς γατί το πετάει αυτό ;

Μπουκομενος server...

Για καλο και για κακο κανε και ενα clean τα cookies ;)

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το SoundHound ∞ μου βγάζει ''σφάλμα κατά την δημιουργία της παραγγελίας''.ξέρει κανείς γατί το πετάει αυτό ;

edit:τελικά δεν το κατέβαζε το τηλ.μπήκα από το pc και το πήρε.παράξενο όμως γιατί άλλα το τηλ τα κατεβάζει.

και μένα το ίδιο έβγαζε... άλλαξα την γλώσσα του κινητού σε Αγγλικά και διορθώθηκε ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Κάτι άλλο τώρα...επειδή έβαλα την κανονική πιστωτική στο market και όχι την προπληρωμένη γιατί δεν είχε μέσα φράγκο, πως βγαίνει τώρα γιατί κατα λάθος πάτησα αποθηκευση στοιχείων και λογικά τώρα έχουν μείνει αποθηκευμένα και το φοβάμαι λίγο αυτό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Κάτι άλλο τώρα...επειδή έβαλα την κανονική πιστωτική στο market και όχι την προπληρωμένη γιατί δεν είχε μέσα φράγκο, πως βγαίνει τώρα γιατί κατα λάθος πάτησα αποθηκευση στοιχείων και λογικά τώρα έχουν μείνει αποθηκευμένα και το φοβάμαι λίγο αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι..

Μωρέ ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

Τεσπά το βρήκα.

Google Checkout login με τα στοιχεία του mail σου και εκεί βλέπεις την πιστωτική για όποιον μπορεί να του χρειαστεί.

Δημοσ.

Where's My Water?

DISNEY

MEET SWAMPY IN WHERE’S MY WATER? — THE HIT DISNEY APP NOW AVAILABLE FOR ANDRO...

HD Widgets

CLOUD.TV

"놀라울 정도로 멋지고 아름답습니다 " - Android Community . "elegant and eye-catching" - Comp...

All By Myself - Little Critter

OCEANHOUSE MEDIA, INC.

“I can brush my teeth... and put on my pajamas.” ★ Listed in "Top 5 Book and ...

FlightTrack

MOBIATA

Get real-time flight status and map tracking for airline flights worldwide. T...

Instant Heart Rate - Pro

AZUMIO INC.

Instant Heart Rate enables you to measure your heart rate with your phone. ★ ...

SlideIT Keyboard

DASUR LTD.

EDITORS' CHOICE

SlideIT is the best keyboard for Android devices. SlideIT, Simply the Best. T...

Train Conductor 2: USA

THE VOXEL AGENTS

THIS IS NO SIMULATION - JUST SUPER FUN! Watch out, it's incredibly addictive!...

Shazam Encore

SHAZAM ENTERTAINMENT LIMITED

Hear a song you don't know? Shazam identifies it instantly. Unlimited, no Ads...

SketchBook Mobile

AUTODESK INC.

EDITORS' CHOICE

Unleash your creativity with SketchBook Mobile for Android! Autodesk SketchBo...

Flick Golf!

FULL FAT PRODUCTIONS LTD

Play the most addictive Golf game to ever hit the Android Market!
 No clubs. ...

Christmas HD

DUALBOOT GAMES

Celebrate the wonders of Christmas - in true 3-D! The creators of your favori...

Color & Draw for kids HD

TIPITAP

A complete art world for kids: color, play with stickers, or draw over photos...

Δημοσ.

Πολύ καλό το HD widgets για το Asus TF101 (tablet 10").

Δοκίμασα και το Instant Heart Rate στο ΖΤΕ BLADE, ναι μεν δουλεύει αλλά δεν έχω ιδέα αν δείχνει σωστά αφού γράφει ότι απαιτεί φλας κάτι που το blade δεν έχει.

Δημοσ.

παιδιά πάπαλα η προσφορά όσα τσεπώσαμε ,τσεπώσαμε τώρα επανήλθαν όλα στην κανονική τους τιμή...

Papars εμένα στο τάμπλετ δεν μου παίζει !!! :mad:

Δημοσ.

Το HD widgets παίζει άψογα και είναι τρομερά όμορφο.

Αυτό που δεν παίζει είναι το Swiftkey X keyboard το οποίο υπάρχει ειδικό version για τάμπλετ. Δεν το πρόσεξα πριν το αγοράσω αλλά σιγά τα αυγά...

Από εμένα πάντως το market πήρε 1 ευρώ αυτές τις μέρες ;-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μην ανοίγω νέο θέμα,

Αποκτήστε το Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΜΑΤΖΕΝΤΑ ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ 4,9€

http://www.goldendeals.gr/deals/4.9euros-matzenta-android?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website

Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα;

Η εν λόγω προσφορά είναι διαφορετική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...