Προς το περιεχόμενο

android apps me 0,10euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αέρα κουβέντες, τζάμπα ασχολείσαι...

Αντε στους καταρακτες αγορι μου να δροσιστείς λιγο αν δεν γνωρίζεις ρωτάς δεν πετάς χαρακτηρισμούς.

Υπάρχουν εφαρμογές οι οποίοες ΕΛΈΓΧΟΥΝ στο internet κατά την εκκίνηση τους. Είναι συνήθως ακριβότερες.

Αν δεν ξέρεις κάντο ένα search στο google

Δημοσ.

Σημερα έβγαλε το BackStab HD.

Λέει είναι συμβατό με τη συσκευή μου i9000 (Galaxy S).

Ελα που έχω το προαίσθημα οτι θα σέρνεται.. και όχι τίποτα άλλο, μέχρι να κατέβει όλο (562ΜΒ) θα έχουν περάσει τα 15λεπτά που μπορώ να κάνω ακύρωση.

EDIT: Μια χαρα παιζει, παμε για το Sim City τώρα!

ΥΓ: και μετα λένε οτι δεν μπορούν να χτυπήσουν την πειρατεία...

Δημοσ.

Από τα σημερινά το jenga είναι καλούτσικο, το Raging Thunder πολύ ελαφρύ, το Great Little War Game βαρετό, και το captain america θέλει 250 ΜΒ οπότε δεν έκανα τον κόπο. Τα υπόλοιπα αδιάφορα.

Δημοσ.

Σημερα έβγαλε το BackStab HD.

Λέει είναι συμβατό με τη συσκευή μου i9000 (Galaxy S).

Ελα που έχω το προαίσθημα οτι θα σέρνεται.. και όχι τίποτα άλλο, μέχρι να κατέβει όλο (562ΜΒ) θα έχουν περάσει τα 15λεπτά που μπορώ να κάνω ακύρωση.

EDIT: Μια χαρα παιζει, παμε για το Sim City τώρα!

ΥΓ: και μετα λένε οτι δεν μπορούν να χτυπήσουν την πειρατεία...

Αυτα τα 2 θελω και εγω... αξιζουν?

(και το jenga.. πλακα θα εχει λογικα)

Δημοσ.

Αυτα τα 2 θελω και εγω... αξιζουν?

(και το jenga.. πλακα θα εχει λογικα)

To BackStab ειναι πολυ μπροστα, θυμίζει το assasins greed οπως το παιζουμε στο PC.

Δεν ξέρω αν θα το παιξω ποτε, το πηρα περισσότερο απο περιεργια για να δω αν μπορει να αναπαράγει τετοια γραφικά η συσκευή.

Το Sim City ακομα να το παιξω, λιγο που το ειδα φαινεται καλό.

Εχω φάει κολλημα με το Apparatus που είχε χτές.

Θυμίζει το Crazy Machines για PC

Δημοσ.

Doodle Jump

GAMEHOUSE

Jump, jump, jump to the top with the smash iPhone hit now available for Andro...

5/10

When I Get Bigger

OCEANHOUSE MEDIA, INC.

“I’ll spend my allowance on anything I want.” ★ "Fabulous" - CNET ★ Young kid...

Beautiful Widgets

LEVELUP STUDIO

EDITORS' CHOICE

Beautiful set of widgets including clock+weather, with some toggles Beautiful...

10/10

Flick Soccer!

FULL FAT PRODUCTIONS LTD

Get the most fun and exciting free-kick game of the season on Android! Use Fl...

4/10

SUPER KO BOXING! 2

GLU MOBILE

Go toe-to-toe against bone-crushing boxers with unique moves & personalities ...

5/10

Blow Up

CAMEL GAMES

Watch the building sway and fall with real physics; even more, blow the panda...

6/10

Block Breaker 3 Unlimited HD

GAMELOFT

Much more than breaking blocks. Grab power-ups, trigger switches and blast th...

9/10

SoundHound ∞

SOUNDHOUND INC.

EDITORS' CHOICE

What's that song? Identify it FAST with SoundHound. Unlimited music recognit...

10/10

Flight Control

NAMCO NETWORKS

Land planes and avoid collisions for addictive airline action! Keep the skies...

3/10

Roll in the Hole

CHILLINGO INTERNATIONAL

Roll Popo the panda around to collect his ice cream. Meet PoPo, the chubby pa...

8/10

Δημοσ.

Doodle Jump

GAMEHOUSE

Jump, jump, jump to the top with the smash iPhone hit now available for Andro...

5/10

When I Get Bigger

OCEANHOUSE MEDIA, INC.

“I’ll spend my allowance on anything I want.” ★ "Fabulous" - CNET ★ Young kid...

Beautiful Widgets

LEVELUP STUDIO

EDITORS' CHOICE

Beautiful set of widgets including clock+weather, with some toggles Beautiful...

10/10

Flick Soccer!

FULL FAT PRODUCTIONS LTD

Get the most fun and exciting free-kick game of the season on Android! Use Fl...

4/10

SUPER KO BOXING! 2

GLU MOBILE

Go toe-to-toe against bone-crushing boxers with unique moves & personalities ...

5/10

Blow Up

CAMEL GAMES

Watch the building sway and fall with real physics; even more, blow the panda...

6/10

Block Breaker 3 Unlimited HD

GAMELOFT

Much more than breaking blocks. Grab power-ups, trigger switches and blast th...

9/10

SoundHound ∞

SOUNDHOUND INC.

EDITORS' CHOICE

What's that song? Identify it FAST with SoundHound. Unlimited music recognit...

10/10

Flight Control

NAMCO NETWORKS

Land planes and avoid collisions for addictive airline action! Keep the skies...

3/10

Roll in the Hole

CHILLINGO INTERNATIONAL

Roll Popo the panda around to collect his ice cream. Meet PoPo, the chubby pa...

8/10

πςςς ωραίος μαν.

Μια ερώτηση, όταν αγοράζεις apps δεν ειναι στο google acount σου?? Εννοώ αν εγώ αλλάξω κινητό δεν μπορώ να τα ξαναβάλω???

Το λεω γτ έλεγα να πάρω καμία για όταν θα πάρω tablet αλλά δεν μαφήνει. :cry:

Δημοσ.

Ναι στα εμφανίζει purchased, βέβαια θα πρέπει αν υποστηρίζονται και από τη συσκευή

Απο οτι γνωριζω ΘΕΟΡΙΤΙΚΑ σε 2 Συσκευες ταυτοχρονα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να το εχεις.

Πρακτικα τα ποιο πολλα μπορεις να τα στιλεις και σε αλλη συσκευη (αρκει αυτη να τα υποστιριζει)

Δημοσ.

το SoundHound ∞ μου βγάζει ''σφάλμα κατά την δημιουργία της παραγγελίας''.ξέρει κανείς γατί το πετάει αυτό ;

edit:τελικά δεν το κατέβαζε το τηλ.μπήκα από το pc και το πήρε.παράξενο όμως γιατί άλλα το τηλ τα κατεβάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...