Προς το περιεχόμενο

android apps me 0,10euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερο το Reckless Getaway.

Αν και το εχω ηδη κατεβασμένο απο το 'Θείο', θα το κανω απεγκατάσταση για να το κατεβασω ξανα.

Τετοια παιχνιδια πρεπει να επιβραβεβονται

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλές και οι σημερινές εφαρμογές.

Ξέρετε αν μπορούν να φορτωθούν σε άλλη συσκευή μου ή αν πρέπει να τις ξαναγοράσω;

Παρόλο που έχω προσπαθήσει να συγχρονίσω τις συσκευές, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Δημοσ.

Ξέρετε αν μπορούν να φορτωθούν σε άλλη συσκευή μου ή αν πρέπει να τις ξαναγοράσω;

Παρόλο που έχω προσπαθήσει να συγχρονίσω τις συσκευές, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Οχι φιλε δεν μπορεις!

New FOR TODAY

15zl8r5.jpg

Δημοσ.

Μιας και ψιλοαναφέρθηκε, offtopic:

Γιατί δε μπορείς να τις μεταφέρεις τις αγορασμένες εφαρμογές και σε άλλη συσκευή; Πώς περιορίζεσαι;

Δηλ. έχω μια Α συσκευή και χαλάει, δεν κάνει boot, τίποτα. Παίρνω μια Β, βάζω το ίδιο gmail. Δεν βλέπει ότι έχω κάνει purchase Χ εφαρμογές ώστε να μπορέσω να τις κατεβάσω;

Δημοσ.

Μπαίνεις στο market από PC (market.android.com)

Επιλέγεις πάνω δεξιά "Η βιβλιοθήκη μου", οπότε και βλέπεις τις εφαρμογές σου

Πατάς στο "Εγκαταστάθηκε" κάτω από την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει και μετά "Αποστολή σε άλλη συσκευή"

και αυτό ήταν

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μερικές από τις νέες εφαρμογές δεν με αφήνει να τις αγοράσω μιας και δείχνει ότι δεν τις δέχεται η συσκευή. Πχ το Need For Speed είτε το Shazam. Έχει σχέση και με τη χώρα μάλλον;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μερικές από τις νέες εφαρμογές δεν με αφήνει να τις αγοράσω μιας και δείχνει ότι δεν τις δέχεται η συσκευή. Πχ το Need For Speed είτε το Shazam. Έχει σχέση και με τη χώρα μάλλον;

Οχι απλα δεν ειναι συμβατες! Το NFS πχ εχει τεραστια προβληματα σε πολλες συσκευες

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο arisg88.Παίζει ρόλο και η χώρα,το shazam π.χ δεν το δείχνει στο market του pc στην Ελλάδα.Στην φωτογραφία που έβαλες είναι άλλης χώρας (Τσεχίας,το τσέκαρα)

Πάντως την πρώτη μέρα είχε κυρίως εφαρμογές.Τις επόμενες δύο μέρες έχει σχεδόν μόνο παιχνίδια,θα προτιμούσα εφαρμογές να πω την αλήθεια :-(

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο arisg88.Παίζει ρόλο και η χώρα,το shazam π.χ δεν το δείχνει στο market του pc στην Ελλάδα.Στην φωτογραφία που έβαλες είναι άλλης χώρας (Τσεχίας,το τσέκαρα)

Πάντως την πρώτη μέρα είχε κυρίως εφαρμογές.Τις επόμενες δύο μέρες έχει σχεδόν μόνο παιχνίδια,θα προτιμούσα εφαρμογές να πω την αλήθεια :-(

δηλαδη εσεις βλεπετε ΑΛΛΕΣ εφαρμογες? Καντε ενα SCREENSHOT (ο λογαριασμος ειναι ελληνικος απλα η τιμες ειναι σε τσεχικες κορονες!!! αρα δεν στεκει αυτο που λες)

1.88 Czech koruny = 0.073897531 Euros

Εγώ πώς μπορώ; :rolleyes:

χαχα ναι.. αλλα ξερω οτι μερικες εφαρομγοες τσεκαρουν που ειναι εκγατιστιμενς.. για αυτο ειπα οτι OFFICIALY δεν μπορεις.. αλλοστε και με τον τρωπο που λεει ο φιλος.. σου λεει οτι θα πρεπει να την εχεις ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΙΣΕΙ στο αλλο κινητό (θεωριτικα)

Τελικα παιδια τι βλεπετε στην "ελληνικη" σελιδα αφου λεει ο φιλος οτι βλεπω αλλα?

Δημοσ.

Μπορείς να το βρεις στην αναζήτηση πάλι με 10 λεπτά αλλά δεν σε αφήνει να το αγοράσεις, το αναφέρει εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...