bad_freddy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπήκα στο site της polarbit (reckless racing) να δω διαφορές μεταξύ των δυο εκδόσεων γιατί από την χαρά μου βιάστηκα και πήρα την απλή αντί την HD και παρατήρησα ότι έχει αναρτήσει λίστα με τις προσφορές της για όλο το δεκαήμερο! Έχουμε και λέμε: Reckless Racing: 7th December Reckless Getaway: 8th December Toki Tori: 8th December Raging Thunder: 11th December Wave Blazer: 13th December Raging Thunder 2: 14th December Έτσι να ξέρουμε τι καλό μας περιμένει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπήκα στο site της polarbit (reckless racing) να δω διαφορές μεταξύ των δυο εκδόσεων γιατί από την χαρά μου βιάστηκα και πήρα την απλή αντί την HD και παρατήρησα ότι έχει αναρτήσει λίστα με τις προσφορές της για όλο το δεκαήμερο! Έχουμε και λέμε: Reckless Racing: 7th December Reckless Getaway: 8th December Toki Tori: 8th December Raging Thunder: 11th December Wave Blazer: 13th December Raging Thunder 2: 14th December Έτσι να ξέρουμε τι καλό μας περιμένει! δλδ? αλλα games δεν ειναι ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 δλδ? αλλα games δεν ειναι ολα? Δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρία θα διαθέσει αυτά τα παιχνίδια στις παραπάνω ημερομηνίες στα 0,10. Φυσικά και άλλες εταιρίες θα κάνουν σε αυτό το δεκαήμερο προσφορές απλά αυτή τα έχει ανακοινώσει ήδη (ποια παιχνίδια σε ποιες μέρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρία θα διαθέσει αυτά τα παιχνίδια στις παραπάνω ημερομηνίες στα 0,10. Φυσικά και άλλες εταιρίες θα κάνουν σε αυτό το δεκαήμερο προσφορές απλά αυτή τα έχει ανακοινώσει ήδη (ποια παιχνίδια σε ποιες μέρες) ααα οκ.. ε δεν πηραζει... 32gb .. Και αν κατι δεν κανει.. σιγα τα 10 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω τον topic starter, κατεβασα χθες καποια που μου αρεσαν, κανενα προβλημα σε nexus s και galaxy s i9000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heartless Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Προσπάθησα να αγοράσω το fruit ninja. Μου εμφάνιζε ότι η κάρτα δεν ήταν αποδεκτή τη μία και την άλλη πως ακυρώθηκε η συναλλαγή από τον πωλητή. Παρόλα αυτά με χρέωσε 0,20€. Απλά τα έχει μπλοκάρει, και θα τ' αφήσει αργότερα; Το αντιμετώπισαν κι άλλοι; Αγόρασα άλλες 4 εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Από χτες δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες που έχω αγοράσει. Μου γράφει ότι τις έχω πληρώσει, και όταν πατήσω εγκατάσταση μου λέει ότι θα σταλεί σύντομα στην συσκευή μου, αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ενεργοποιησε το wifi στο κινητο και κανε συνχρονισμο στο account σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν μπορω να αγορασω απο το κινητο, εμφανιζει σφαλμα. Τα δωρεαν τα κατεβαζει κανονικα ομως. Για να αγορασω πρεπει να το κανω απο το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ενεργοποιησε το wifi στο κινητο και κανε συνχρονισμο στο account σου Η αγορά έγινε από την ταμπλέτα με wifi (δεν είναι τηλέφωνο) και οι πρώτες πέρασαν κανονικά. Συγχρονισμό θα δοκιμάσω μόλις ευκαιρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Προσπάθησα να αγοράσω το fruit ninja. Μου εμφάνιζε ότι η κάρτα δεν ήταν αποδεκτή τη μία και την άλλη πως ακυρώθηκε η συναλλαγή από τον πωλητή. Παρόλα αυτά με χρέωσε 0,20€. Απλά τα έχει μπλοκάρει, και θα τ' αφήσει αργότερα; Το αντιμετώπισαν κι άλλοι; Αγόρασα άλλες 4 εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα απο χθες και νομιζα οτι φταιω εγω(Τραπεζα Πειραιως) Πάντως πριν απο αυτο ειχα αγορασει 3 παιχνιδια κανονικα. Σε παρομοια λαθος συναλαγη(οχι απο google)που το ποσο ηταν δεσμευμένο στην καρτα, εγινε επιστροφη μετα απο 10 εργασιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Να πάρει, δεν πρόλαβα το paper camera. Τι ώρα ανανεώνονται οι προσφορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Να πάρει, δεν πρόλαβα το paper camera. Τι ώρα ανανεώνονται οι προσφορές? Ντριιιιιιν... NEW OFFERS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpress Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν μπορω να αγορασω απο το κινητο, εμφανιζει σφαλμα. Τα δωρεαν τα κατεβαζει κανονικα ομως. Για να αγορασω πρεπει να το κανω απο το pc Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω.. ακύρωση αγοράς γίνεται από το κινητό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω.. ακύρωση αγοράς γίνεται από το κινητό πάντως. Το ιδιο ειναι ρε παιδια... απλα οι δικλιδες ασφαλιας ειναι πιο καλες σε pc.. αρα ακριβως το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα