ArisG88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Προς το παρον ουτε σε μενα κατεβαζει τα αρχεια. Ελπιζω αυριο να τα κατεβασει. Αλλιως ζηταμε παλι τα χρηματα πισω, απλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Προς το παρον ουτε σε μενα κατεβαζει τα αρχεια. Ελπιζω αυριο να τα κατεβασει. Αλλιως ζηταμε παλι τα χρηματα πισω, απλο! Δεν το λέω για τα 0.10€ που ζητάει το παιχνίδι αλλά γενικά το refund είναι εύκολη υπόθεση μόνο 15' αφού κατέβασες το app. Παλιότερα ήταν παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το λέω για τα 0.10€ που ζητάει το παιχνίδι αλλά γενικά το refund είναι εύκολη υπόθεση μόνο 15' αφού κατέβασες το app. Παλιότερα ήταν παραπάνω. Εμενα το ASPHALT HD δεν τα κατεβαζε για 2 ωρες.. τωρα κατεβαζει με .. 10kb/sec λογικα οι servers τα εχουν δει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο? https://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLnRvdWNodHlwZS5zd2lmdGtleSJd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 https://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLnRvdWNodHlwZS5zd2lmdGtleSJd .... εμενα κανονικα 0.10$ το χρεωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 newtech το πήγες μέχρι τέλος?Έχει δίκιο ο ntinaras,και μένα 2,99 μου το βγάζει στο τέλος αν και στην αρχή λέει 0,10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κι εμένα 0.10€ το χρέωσε, χθες όμως. Δεν ξέρω μήπως σήμερα το χρεώνει στην κανονική τιμή και έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν την τιμή στο κουμπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 απλά για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει τα δεδομένα για να αρχίσει το παιχνίδι...(reckless racing) Εμένα μου πήρε γύρο στα 10 λεπτά για να ξεκινήσει το download, πρέπει να γίνετε της κακομοίρας στα server τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 κατέβασα και εγώ ένα δύο πολύ καλή φάση !!! thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 newtech το πήγες μέχρι τέλος?Έχει δίκιο ο ntinaras,και μένα 2,99 μου το βγάζει στο τέλος αν και στην αρχή λέει 0,10. Status Qty Item Price Digital Delivery 1 SwiftKey X Keyboard US$0.10 Total: US$0.10 Paid with: MASTERCARD xxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως υπόλοιπα χτεσινά τα κατεβάζει ακόμα με 0,10. Μόλις είδα ότι στα αποτελέσματα του search στο market(PC) το βγάζει το swiftkey με 2,99 και μόλις το ανοίξεις λέει 0,10 ενώ τα υπόλοιπα λένε 0,10 και στο search.Μάλλον έληξε για το συγκεκριμένο και δεν έχει ενημερωθεί το κουμπί αγοράς. @newtech Αυτό είναι η απόδειξη?Τώρα το αγόρασες ή χθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως υπόλοιπα χτεσινά τα κατεβάζει ακόμα με 0,10. Μόλις είδα ότι στα αποτελέσματα του search στο market(PC) το βγάζει το swiftkey με 2,99 και μόλις το ανοίξεις λέει 0,10 ενώ τα υπόλοιπα λένε 0,10 και στο search.Μάλλον έληξε για το συγκεκριμένο και δεν έχει ενημερωθεί το κουμπί αγοράς. @newtech Αυτό είναι η απόδειξη?Τώρα το αγόρασες ή χθες? Σημερα 7:35 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες) ΥΓ και μενα το Reckless Racing τα ιδια κανει.. Ασε που το χαζο asphalt... οποτε η συσκευη ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (neo V) σταματάει το DOWNLOAD... τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 E,ίσως να πρόλαβες το τελευταίο Ας μας πεί και κανένας άλλος τι τιμή βλέπει τώρα το swiftkey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 E,ίσως να πρόλαβες το τελευταίο Ας μας πεί και κανένας άλλος τι τιμή βλέπει τώρα το swiftkey. Η κοπελα μου μολις... ΝΟ OFFER PRICE!!! τελος To wrecked to κατεβαζει κανονικα τωρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σημερα 7:35 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες) ΥΓ και μενα το Reckless Racing τα ιδια κανει.. Ασε που το χαζο asphalt... οποτε η συσκευη ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (neo V) σταματάει το DOWNLOAD... τι πρεπει να κανω? Για δες στα Settings> Wireless And Network> Wi Fi Settings τι γινεται αν πατησεις το menu key. Λογικα (οπως στο SGS2) εχει επιλογη Advanced απ΄οπου θα θεσεις το Sleep Policy στο Never (προσωρινα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα