Προς το περιεχόμενο

android apps me 0,10euros

yannis18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προς το παρον ουτε σε μενα κατεβαζει τα αρχεια. Ελπιζω αυριο να τα κατεβασει. Αλλιως ζηταμε παλι τα χρηματα πισω, απλο!

Δεν το λέω για τα 0.10€ που ζητάει το παιχνίδι αλλά γενικά το refund είναι εύκολη υπόθεση μόνο 15' αφού κατέβασες το app. Παλιότερα ήταν παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το λέω για τα 0.10€ που ζητάει το παιχνίδι αλλά γενικά το refund είναι εύκολη υπόθεση μόνο 15' αφού κατέβασες το app. Παλιότερα ήταν παραπάνω.

Εμενα το ASPHALT HD δεν τα κατεβαζε για 2 ωρες.. τωρα κατεβαζει με .. 10kb/sec λογικα οι servers τα εχουν δει ολα

Κι εμένα 0.10€ το χρέωσε, χθες όμως. Δεν ξέρω μήπως σήμερα το χρεώνει στην κανονική τιμή και έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν την τιμή στο κουμπάκι.

απλά για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει τα δεδομένα για να αρχίσει το παιχνίδι...(reckless racing)

Εμένα μου πήρε γύρο στα 10 λεπτά για να ξεκινήσει το download, πρέπει να γίνετε της κακομοίρας στα server τους!

android.png

newtech το πήγες μέχρι τέλος?Έχει δίκιο ο ntinaras,και μένα 2,99 μου το βγάζει στο τέλος αν και στην αρχή λέει 0,10.

Status Qty Item Price

Digital Delivery 1 SwiftKey X Keyboard US$0.10

Total:

US$0.10

Paid with: MASTERCARD xxx

Πάντως υπόλοιπα χτεσινά τα κατεβάζει ακόμα με 0,10.

Μόλις είδα ότι στα αποτελέσματα του search στο market(PC) το βγάζει το swiftkey με 2,99 και μόλις το ανοίξεις λέει 0,10 ενώ τα υπόλοιπα λένε 0,10 και στο search.Μάλλον έληξε για το συγκεκριμένο και δεν έχει ενημερωθεί το κουμπί αγοράς.

@newtech Αυτό είναι η απόδειξη?Τώρα το αγόρασες ή χθες?

Πάντως υπόλοιπα χτεσινά τα κατεβάζει ακόμα με 0,10.

Μόλις είδα ότι στα αποτελέσματα του search στο market(PC) το βγάζει το swiftkey με 2,99 και μόλις το ανοίξεις λέει 0,10 ενώ τα υπόλοιπα λένε 0,10 και στο search.Μάλλον έληξε για το συγκεκριμένο και δεν έχει ενημερωθεί το κουμπί αγοράς.

@newtech Αυτό είναι η απόδειξη?Τώρα το αγόρασες ή χθες?

Σημερα 7:35 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)

ΥΓ και μενα το Reckless Racing τα ιδια κανει..

Ασε που το χαζο asphalt... οποτε η συσκευη ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (neo V) σταματάει το DOWNLOAD... τι πρεπει να κανω?

E,ίσως να πρόλαβες το τελευταίο :P

Ας μας πεί και κανένας άλλος τι τιμή βλέπει τώρα το swiftkey.

Η κοπελα μου μολις... ΝΟ OFFER PRICE!!!

τελος

To wrecked to κατεβαζει κανονικα τωρα!!!

• Moderators

Σημερα 7:35 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)

ΥΓ και μενα το Reckless Racing τα ιδια κανει..

Ασε που το χαζο asphalt... οποτε η συσκευη ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (neo V) σταματάει το DOWNLOAD... τι πρεπει να κανω?

Για δες στα Settings> Wireless And Network> Wi Fi Settings τι γινεται αν πατησεις το menu key. Λογικα (οπως στο SGS2) εχει επιλογη Advanced απ΄οπου θα θεσεις το Sleep Policy στο Never (προσωρινα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...