ArisG88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παράξενα πράγματα. Μπήκα το πρωί και είχε δέκα εφαρμογές από τις οποίες πήρα την paper camera, €0.10 Μπήκα τώρα και βλέπω 10 άλλες εφαρμογές και λέω να πάρω το beautiful widgets που δεν υπήρχε το πρωί. Βάζω να το αγοράσω και τώρα μου ζητάει και 2 λεπτά ΦΠΑ, δηλαδή σύνολο €0.12. Έτσι κάνει και σε εσάς; Πως βλέπω όλες τις εφαρμογές που είναι σε προσφορά; Το beautiful widgets που το βλεπεις; Επειδη με ενδιαφερει και δεν το βλεπω Edit: Το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Από τις 5 που κατέβασα, σε δυο ζήτησε και 0,02 φπα. Who cares... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά πήρα και εγώ μερικές εφαρμογές για το τάμπλετ μου,να ναι καλά ο τόπικ στάρτερ που εντόπισε την προσφορά.Εχώ όμως μια απορία οι εφαρμογές κλειδώνουν αποκλειστικά για τη συσκευή που δουλεύω ή μπορώ χωρίς να την ξαναπληρώσω να μπει και στο smartphone με το ίδιο γμαιλ λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και τα προηγούμενα OFFERS (νομίζω) δεν τα εμφανίζει κάπως.. ορίστε έχουν ακόμα την έκπτωση (τα 5 που αγόρασα εγώ. Αν ξερει κανεις τα αλλα 5 ας τα βαλει) SoundHound ∞ Asphalt 6: Adrenaline HD Fieldrunners HD SwiftKey X Keyboard Great Little War Game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 @sintalkas: Απ ότι είχα διαβάσει παλιότερα είναι θέμα πιστωτικής άρα και άλλη συσκευή να πάρεις αν βάλεις τα ίδια στοιχεία της πιστωτικής σου θα σου βγάλει να το κατεβάσεις δωρεάν. Τσίμπησα και γω το beautiful widgets. Αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 10 Billion Downloads! https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion Και δεν έχω καν ανδροειδές, το σκότωσε ένας blade runner.. Thanx topic starter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν κρίνω καλό να ποστάρω τις εφαρμογές(σε προσφορά) που έχει τώρα στη σελίδα του το android market ώστε να μην τις ψάχνουμε όταν φύγουν από την τωρινή σελίδα Fruit Ninja πολύ καλό,διώχνει τις διαφημίσεις και αυξάνει τον χρόνο των 90 δευτερολέπτων της free έκδοσης Βedtime Battle AirSync πολύ χρήσιμο για όσους έχουν apple συσκευές,δεν δουλεύει με μη apple συσκευές Flick Golf πολύ ωραίο παιχνίδι γκολφ με καλά γραφικά και δεν είναι και βαρύ. star chant Reckless racing δεν μου παίζει christmas hd NFL RIVALS (παίζει μόνο σε nvidia tegra) Beatiful widgets πολύ καλά widgets Read it later pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν κρίνω καλό να ποστάρω τις εφαρμογές(σε προσφορά) που έχει τώρα στη σελίδα του το android market ώστε να μην τις ψάχνουμε όταν φύγουν από την τωρινή σελίδα Fruit Ninja πολύ καλό,διώχνει τις διαφημίσεις και αυξάνει τον χρόνο των 90 δευτερολέπτων της free έκδοσης Βedtime Battle AirSync πολύ χρήσιμο για όσους έχουν apple συσκευές,δεν δουλεύει με μη apple συσκευές Flick Golf πολύ ωραίο παιχνίδι γκολφ με καλά γραφικά και δεν είναι και βαρύ. star chant Reckless racing δεν μου παίζει christmas hd NFL RIVALS (παίζει μόνο σε nvidia tegra) Beatiful widgets πολύ καλά widgets Read it later pro to Reckless racing ηθελα να το παρω.. γιατι δεν παιζει.. χμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 παω να αγορασω ενα και παρολο που λεει 0,1 ευρω μου το χρεωνει 2.99! γιατι¨? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemp07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείτε να δείτε και τις παλιότερες προσφορές σε αυτήν την σελίδα: https://plus.google.com/u/0/104629412415657030658/posts Οι χθεσινές προσφορές ισχύουν όλες ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείτε να δείτε και τις παλιότερες προσφορές σε αυτήν την σελίδα: https://plus.google.com/u/0/104629412415657030658/posts Οι χθεσινές προσφορές ισχύουν όλες ακόμα. ... δεν εβγαλα ακρη. που τις εχει? (στραβομαρα εχω μαλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρα παιζει το Reckless Racing!!! Τζαμπα πραμα μπραβο Google παντα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 παω να αγορασω ενα και παρολο που λεει 0,1 ευρω μου το χρεωνει 2.99! γιατι¨? Ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemp07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ... δεν εβγαλα ακρη. που τις εχει? (στραβομαρα εχω μαλλον) Είναι κάπως σαν το facebook, υπάρχουν posts και δύο από αυτά είναι για τις προσφορές χθες και σήμερα: 6/12 7/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 απλά για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει τα δεδομένα για να αρχίσει το παιχνίδι...(reckless racing) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα