yannis18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 10 Billion Downloads! https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion Και δεν έχω καν ανδροειδές, το σκότωσε ένας blade runner.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλή φάση, πηρα μερικές που μου άρεσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τέλεια! Σ' ευχαριστούμε yanni. To asphalt δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κατεβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ καλο! Φανταομαι ειναι official και full εκδοσεις ολα ε? Δεν εχω κανει ακομα αγορα στο android, μπορει να γινει με paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriosotinanai Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ καλο! Φανταομαι ειναι official και full εκδοσεις ολα ε? Ναι. Δεν εχω κανει ακομα αγορα στο android, μπορει να γινει με paypal? Google Wallet (πρώην checkout), βάζοντας κάρτες (Visa κ.λπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στο market λέει 10 Days Offers οπότε ίσως και τις επόμενες 9 μέρες να έχουμε τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Να υποθέσω πως καμμία από τις εφαρμογές δεν τρέχει σε 1.6; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
originalhoyas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασα και εγώ 3. Ειδικά το Soundhound το ήθελα κολασμένα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 μονο με καρτα πληρωνεις? Paypal δε δεχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μολις κατέβασα μερικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μολις κατέβασα μερικές. Πρεπει να εχω συνδεμενω το τηλ? Μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 To soundhound δεν ειναι free; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 To soundhound δεν ειναι free; Το soundhound ναι το SoundHound ∞ οχι! ΥΓ... δεν μπαίνει στο MARKET (απο το phone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παράξενα πράγματα. Μπήκα το πρωί και είχε δέκα εφαρμογές από τις οποίες πήρα την paper camera, €0.10 Μπήκα τώρα και βλέπω 10 άλλες εφαρμογές και λέω να πάρω το beautiful widgets που δεν υπήρχε το πρωί. Βάζω να το αγοράσω και τώρα μου ζητάει και 2 λεπτά ΦΠΑ, δηλαδή σύνολο €0.12. Έτσι κάνει και σε εσάς; Πως βλέπω όλες τις εφαρμογές που είναι σε προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα