lagoudakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 παιδια τα φωτα σας!!!μου εφερε ενας φιλος ενα toshiba p300d satellite,θελει να του περασω 7αρια μια και εχει vista τωρα,εχω το cd(γνησιο) πως ξεκιναω την εγκατασταση;προφανως βαζω το cd και κανω boot,ποιο πληκτρο πρεπει να πατησω κατα την εκκινηση;ευχαριστω
ss13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 παιδια τα φωτα σας!!!μου εφερε ενας φιλος ενα toshiba p300d satellite,θελει να του περασω 7αρια μια και εχει vista τωρα,εχω το cd(γνησιο) πως ξεκιναω την εγκατασταση;προφανως βαζω το cd και κανω boot,ποιο πληκτρο πρεπει να πατησω κατα την εκκινηση;ευχαριστω Λογικά μόλις βάλεις το dvd θα σου βγάλει αυτό ( βλέπε format first screen.png , ), αν δε στο βγάλει μόλις κάνει εκκίνηση ο φορητός θα σου λέει press F1 , F2 ή κάποιο άλλο να μπεις στο bios , εκεί θα έχει ένα boot priority ( βλέπε biosbootmenu-cdromdrive.jpg ), βάλε το dvd σαν πρώτη επιλογή και κάνε save και μετά θα ξεκινήσει κανονικά η εγκατάσταση !!
lagoudakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω φιλε μου....βλεπεις μετα απο 2 χρονια με mac ξεχασα τα βασικα
ss13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω φιλε μου....βλεπεις μετα απο 2 χρονια με mac ξεχασα τα βασικα Εντάξει δούλεψε ;
lagoudakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ναι φιλε μου,ολα οκ,βρηκε και με την μια ολους τους drivers εκτος του bt που τους περασα απο το site της toshiba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα