σπιτζ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 πρίν 3 εβδομάδες τo pc μου σερνότανε και έκανε συνεχος restart μεχρι που εφτασε στο σημειο να μην ανοίγει και να κάνει ένα παρατεταμένο μπιπ...οι κύριοι στο πλαίσιο(απο οπου και τον πήρα)μου είπαν πως δεν έχει τπτ τον τρέξαν σε δικό τους σκληρο και ήταν οκ...μετα απο αυτο για να μην τα πολυλογώ προσπάθησα να κάνω μονος μου φορματ γτ πίστευα πως το πρόβλημα είναι κάποιος ιός...Απο σπόνδα δεν έκανα ακριβος φορματ...το pc μου απομόνωσε τα παλιά του αρχεία σε ενα φάκελο windows old και κατα τ άλλα ηταν σαν καινούριος...πέρασα ξανα drivers έκανα ενημερώσεις κλπ...μετα απο μια δυο βδομάδες άρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια...έσβησα τον φάκελο windows old σκαναρα το pc με 3-4 διαφορετικα προγραμματα έσβησα οτι κακόβουλο βρήκαν αλλα πάλι συνεχίζετε..Έχω τσεκάρει θερμοκρασία επεξεργαστη που αρχίζει απο 40-45 και αν τρεξω κατι βαρύ πάει μεχρι και 80-88...κρατάει ένα σχεδόν μήνα αυτη η ταλαιπωρία..παρακαλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων!! intel®core2 duo CPU E4600 . 2.40GHz ram 2gb windows vista 32 bit
zacharis1955 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Έχω τσεκάρει θερμοκρασία επεξεργαστη που αρχίζει απο 40-45 και αν τρεξω κατι βαρύ πάει μεχρι και 80-88... Αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας ή καλύτερα -αν σε παίρνει βέβαια- αλλαγή της (μαμίσιας?) ψύκτρας με κάποια καλύτερη (π.χ. μία Corsair ή μία Noctua) Για θερμοαγώγιμης πάστα χρησιμοποίησε καλύτερα την Arctic Silver 3... 88°C είναι πάρα πολλοί οπότε είναι λογικό να σβήνει...
σπιτζ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δηλαδή πιστεύεις οτι το πρόβλημα είναι στην ψύκτρα? Δηλαδή ενδεχόμενο κάποιου ιού ο οποίος μου ανεβάζει την θερμοκρασία στον επεξεργαστή δεν υπάρχει?(δέν έχω ιδέα είμαι τελείως ερασιτέχνης αλλα μου φαίνεται λιγο παράλογο)εξ άλλου αν ήταν αυτό το πρόβλημα γιατι να μην εμφαβιζόταν κατευθείαν και εμφανήστηκε μία βδόμαδα μετα το φορματ?Η πρώτη μου προσπάθια να ανοίξω το PC σήμερα ηταν ανεπυτησής...μου έγραφε Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000,Award Software, Inc. BIOS ROM checksum error detecting IDE ATAPI device ... detecting floppy drive A media... Drive A error.System halt - Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από σπιτζ
zacharis1955 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδή πιστεύεις οτι το πρόβλημα είναι στην ψύκτρα? Δηλαδή ενδεχόμενο κάποιου ιού ο οποίος μου ανεβάζει την θερμοκρασία στον επεξεργαστή δεν υπάρχει?(δέν έχω ιδέα είμαι τελείως ερασιτέχνης αλλα μου φαίνεται λιγο παράλογο)εξ άλλου αν ήταν αυτό το πρόβλημα γιατι να μην εμφαβιζόταν κατευθείαν και εμφανήστηκε μία βδόμαδα μετα το φορματ?Η πρώτη μου προσπάθια να ανοίξω το PC σήμερα ηταν ανεπυτησής...μου έγραφε Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000,Award Software, Inc. BIOS ROM checksum error detecting IDE ATAPI device ... detecting floppy drive A media... Drive A error.System halt - Οχι,ιός που ανεβάζει την θερμοκρασία στον επεξεργαστή δεν υπάρχει... Κάνε αυτό που σου είπα ρίξε του και ένα κλό καθάρισμα και θα είσαι ΟΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα