Προς το περιεχόμενο

Τιμολόγιο ADSL της SPARKnet


gvard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με 311,52 κοστος εγκαταστασης και ΜΟΛΙΣ 182,9 το μηνα η λεξη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ερχεται κατευθειαν στο μυαλο!Εξαλλου,ποιος Ελληνας με μεσο μισθο 600-700 δε θα δωσει το πενιχρο ποσο των 183/μηνα για να εχει την ιλλιγγιωδη ταχυτητα των 384kbps!

Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ τοσο στον ΟΤΕ οσο και στη Sparknet για την φιλικη και ορθολογικη τιμολογιακη πολιτικη τους!Πιστευω οτι τα τηλεφωνα της Sparknet απο αυριο θα παρουν φωτια λογω μεγαλης πελατειακης προσελευσης!ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pseira

said:

100 eurw to mina?????????????? ti lene re!!!!!! gia 384 Kbps? Xryses grammes mas pernane kai den to kseroume?

100 ευρω θα ζηταει ο ISP, δεν εχει σχεση με τις γραμμες.

Οπως ζητανε 40 ευρω για 128Κ, και μαλιστα οταν ξερουν οτι δεν μπορουμε να ειμαστε ολη μερα μεσα να τα ρουφαμε...100 ευρω και 386Κ alwaysON δεν ειναι εκτος λογικης.

 

Υπαρχει φημη οτι θα δωσουν και πακετο με ογκοχρεωση ...αν ειναι 30 ευρω για 5gb πχ, θα το προτημησουν οι περισσοτεροι που εχουν ISDN και δινουν 40 ευρω και πανω το μηνα σε Επακ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nai to katalaba alla re paidia einai logiki ayti? Anti na poulane toso akriba wste na min yparxei eswterikos antagwnismos, as riksoune KAI tis ISDN/PSTN! pou akoustike 20+ eurw gia 64Kbps?........A re ******** ellada!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Auto ennoeitai. Les kai den exoun bandwidth pia! Palia ayto ginotan gia na min plakwnoun oloi to prwi! As gine 60/30 to prwi- brady. Kai to brady as arxizei apo tis 20.00 - 9.00 ! <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά μην πάρω κιόλας,θα κάτσω ακόμα 2-3 χρονάκια δυστυχώς με PSTN... <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Μετά θα δούμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πώ?????

Ποιόν να πρωτοκράξω?????

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όσοι δεν έχουμε τα φράγκα για κάτι αναγκαίο μεν πανάκριβο δε, είναι να τους γράψουμε στα @ρχιδ_@ μας και να τους αναγκάσουμε έτσι να ρίξουν τις τιμές.....

Πολλοί μπαίνουμε στο τρυπάκι του "πρεζάκια" του internet, που για να έχουμε μια αξιοπρεπή υπηρεσία θα πληρώσουμε όσα μας ζητηθούν..

Αυτό έχουν καταλάβει και τα λαμόγια του Ο.Τ.Ε. τα οποία φροντίζουν να εισπράξει αυτός ο ληστρικός, μονοπωλιακός, νταβατζιλιακός οργανισμός όσα ακόμα χρήματα μπορεί

Όσο και να φωνάζουμε , όσο δίκιο και να έχουμε δεν θα καταφέρουμε έτσι τίποτα

Η πρόταση η δική μου είναι η αδιαφορία και η αποχή από την όλη διαδικασία έως ότου τους αναγκάσουμε να μειώσουν τις τιμές..

Εμείς έτσι και αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε?

Με αυτό τον τρόπο όμως αυτοί οι ληστές θα χάσουν πολλά..

Μην σκέφτεστε λοιπόν πως θα τα φέρετε βόλτα, να κόψετε το τσιγάρο κλπ για να κάνετε κάποιους μάγκες.

Υπομονή

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές είναι οι συνέπειες από την έλλειψη μιας πραγματικά ανταγωνιστικής αγοράς .Δυστυχώς παιδιά το παιχνίδι χάθηκε πριν μερικά χρόνια όταν ο ΟΤΕ και οι γύρω του μαζί με την κυβέρνηση πρώτη -πρώτη , πάλευαν με νύχια και με δόντια να καθυστρερήσουν την απελέυθέρωση της αγοράς . Μην ξεχνάμε ότι η ελληνική αγορά απελευθερώθηκε τελευταία στην Ε.Ε. ,με αποτέλεσμα , όταν μετά το 2000 άνοιξε , η αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη να γνωρίσει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της , που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Οπότε όσο και να φωνάζουμε , τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει . Δεν συνεχίζω την κουβέντα , κατά πόσο λειτουργεί πραγματικά η ελεύθερη αγορά στην Ελλάδα κλπ κλπ γιατί το θέμα θα γίνει πολιτικό και δεν αποβλέπω σε αυτό ούτε και το θέλω.

Ο ΟΤΕ ουσιασιτικά ήθελε να θάψει το ADSL Και αυτό πέτυχε. Προπτική για το άμεσο μέλλον δεν υπάρχει , θυμηθείτε μόνο πόσα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να πέσουν οι τιμές στην κινητή .

Αυτά,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Διαμαρτύρομαι εντόνως!!! <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

 

Υπάρχει τόοοοσο καιρό σχετικό topic στο Μπλα-Μπλα, γιατί γεμίζετε άλλα fora;

 

Τα ανέκδοτα στα ανέκδοτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...