papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά πήρα και εγώ. Ξέρετε αν είναι εφικτό να βρούμε άλλα remote;
Nemo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Btw παιζουν ακομα οι τηλεχειριζομενες πριζες σε κανενα lidl στην θεσσαλονικη ???
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Σε κανενα lidl προς κεντρο-καλλιθεα-λ.αθηνων παιζει?
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γέρακα πριν λίγο είχε 1 και αρκετά στο Αγίας Παρασκευής.
fonzi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θέλουν και οι πρίζες μπαταρία ή μόνο το τηλεχειριστήριο;
astymagos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θέλουν και οι πρίζες μπαταρία ή μόνο το τηλεχειριστήριο; φανταζομαι τις πριζες τις βαζεις στην πριζα
papars Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αν ενδιαφέρει κάποιον προς Αγία Παρασκευή και γύρω περιοχές μεριά έχω ένα σετ που δεν μου χρειάστηκε τελικά. Θα προσπαθήσω να το επιστρέψω.
ipal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αν ενδιαφέρει κάποιον προς Αγία Παρασκευή και γύρω περιοχές μεριά έχω ένα σετ που δεν μου χρειάστηκε τελικά. Θα προσπαθήσω να το επιστρέψω. Εγω, στειλε πμ
fonzi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Θέλουν και οι πρίζες μπαταρία ή μόνο το τηλεχειριστήριο; φανταζομαι τις πριζες τις βαζεις στην πριζα Εννοώ φυσικά αν χρειάζονται μπαταρίες ώστε να διατηρούν σε μνήμη κάποιες ρυθμίσεις που ίσως κάνεις (πχ ρύθμιση dimmer κλπ) αφού διάβασα ότι είναι προγραμματιζόμενες. Τέλος πάντων τις αγόρασα και μου λύθηκαν οι απορίες. Πολύ χρήσιμο προϊόν! Συγχαρητήρια στο παιδί που άνοιξε το τοπικ!
astymagos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εννοώ φυσικά αν χρειάζονται μπαταρίες ώστε να διατηρούν σε μνήμη κάποιες ρυθμίσεις που ίσως κάνεις (πχ ρύθμιση dimmer κλπ) αφού διάβασα ότι είναι προγραμματιζόμενες. Τέλος πάντων τις αγόρασα και μου λύθηκαν οι απορίες. Πολύ χρήσιμο προϊόν! Συγχαρητήρια στο παιδί που άνοιξε το τοπικ! Καλορίζικο φιλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα