kx5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το είδα κάπως αργά, αλλά από τη Δευτέρα που μας πέρασε έχει προσφορά το Lidl τέσσερις τηλεχειριζόμενες πρίζες (ασύρματες 433MHz), οι δύο dimmer (έως 280 W πυρακτώσεως ή αλογόνου, όχι οικονομίας) και οι δύο απλές On/Off (έως 3.6 KW). Στο κατάστημα της γειτονίας μου δεν είχε, αλλά σήμερα βρήκα τυχαία 10 κομμάτια σε ένα Lidl πάνω στη Βάρης - Κορωπίου (λίγο πιο πάνω από τη Σχολή Ευελπίδων).
default Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλα που ανεφερες οτι οι dimmer μπριζες δεν δουλευουν στους λαμπτηρες οικονομίας διοτι σκεφτομουν να τις παρω για λαμπα δαπεδου που ειναι με λαμπτηρα οικονομιας...
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν πάνω από 10 στο Lidl Γέρακα. Μειονέκτημα κατ εμέ, είναι ότι δίνουν μόνο ένα χειριστήριο και δεν μπορείς να βρεις άλλο. Σε περιορίζει να τα βάλεις σε ένα δωμάτιο.
louben Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια η προσφορα ηταν της προηγουμενης εβδομαδας οχι της τρχεουσας απλα εχουν μεινει στα συγκεκριμενα καταστηματα.
Tsino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδιά γιατί δεν δουλεύουν οι πρίζες dimmer με τις οικονομίας? Αν έχεις τη ρύθμιση του dimmer στο max δεν θα αναβοσβήνουν? Δηλαδή να τις δουλεύεις σαν on/off?
panosss567 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν πάνω από 10 στο Lidl Γέρακα. Μειονέκτημα κατ εμέ, είναι ότι δίνουν μόνο ένα χειριστήριο και δεν μπορείς να βρεις άλλο. Σε περιορίζει να τα βάλεις σε ένα δωμάτιο. Δεν ισχύει γιατί δεν είναι ir. Έχω κάποιες από παλιότερη προσφορά και μπορείς να τις χειριστείς από μεγάλη απόσταση .
xouzel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ισχύει γιατί δεν είναι ir. Έχω κάποιες από παλιότερη προσφορά και μπορείς να τις χειριστείς από μεγάλη απόσταση . Τις έχω στην κατοχή μου από προηγούμενη προσφορά και επιβεβαιώνω.
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εννοούσα ότι δεν μπορείς να τις χειριστείς από άλλο δωμάτιο. Απλά αν τις έχεις σε διάφορα δωμάτια πρέπει πρακτικά να κουβαλάς και το χειριστήριο.
drdedus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 1 υπάρχουν και οικονομίας dimmable απλά είναι πανάκριβες 2 το χειριστήριο σε παλιότερες που έχω δουλεύει και από άλλο όροφο
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Eίναι απλώς τηλεχειριζόμενες ή και προγραμματιζόμενες?
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 τις πηρα κ εγω για να αντικαταστησω μια διπλη για 3 συσκευες που θελω. ειναι πολυ βολικό να ελεγχεις φωτιστικα με το remote, ιδιαιτερα απο τον καναπε η οταν θες διαφορετικη ατμοσφαιρα. σε αλλες μαρκες στα μαγαζια (πχ praktiker, δεν μιλαμε για συγκριση ebay κλπ), κοστιζουν περιπου 20 η διπλη χωρις dimmer.
manosfp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Προχθές τις πήρα. Χθες κάηκε η μια που είχα στο μπαλκόνι για τους φωτοσωληνες. Απορία: αφου δεν είναι ir τι είναι;
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Προχθές τις πήρα. Χθες κάηκε η μια που είχα στο μπαλκόνι για τους φωτοσωληνες. Απορία: αφου δεν είναι ir τι είναι; δεν κανουν για εξωτερικο χωρο. (εχεις μια βδομαδα ή 10 μερες να την πας πισω κ να παρεις τα χρηματα σου -ή νέο πακέτο- χωρις μου-του-σου δηλ. χωρις συζητηση )
harris78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Απορία: αφου δεν είναι ir τι είναι; RF στα 433,92 ΜΗz
kx5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια η προσφορα ηταν της προηγουμενης εβδομαδας οχι της τρχεουσας απλα εχουν μεινει στα συγκεκριμενα καταστηματα. Έμαθα ότι την έβαλε και τις δύο βδομάδες στο διαφημιστικό. Eίναι απλώς τηλεχειριζόμενες ή και προγραμματιζόμενες? Προγραμματιζόμενες. Μπορείς να αγοράσεις όσες χρειάζεσαι. Απλά θα έχεις 4 κανάλια για τηλεχειρισμό. Προχθές τις πήρα. Χθες κάηκε η μια που είχα στο μπαλκόνι για τους φωτοσωληνες. Και εγώ έκαψα τη μια με το dimmer. Την έβαλα σε λάμπα αλογόνου 300W... ξεπέρασα το όριο. Άλλαξα το triac (BT136) και είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα