Alexandros521 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα να μου πείτε κατα πόσο μπορεί να βρεθεί ένα κλεμμένο laptop, χωρίς να υπάρχει σε αυτό κάποιο software εντοπισμού από τα διάφορα που κυκλοφορούν. Αν έχει δηλαδή από μονό του κάποιο gps το οποίο μπορεί να ανιχνευθεί και να βρεθεί η θέση του. Άκουσα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γίνετε και πως γίνετε. Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ πολύ... Το μοντέλο του laptop είναι: hp pavilion dv7-400ev black cherry http://www.geekwithlaptop.com/hp-pavilion-dv7-core-i3-laptop-for-599-99 Το ίδιο με αυτό στο επάνω link αλλά με 18άρα οθόνη.
Alexandros521 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω κάνει ήδη... Το θέμα είναι αν μπορεί να βρεθεί το laptop, πράγμα το οποίο το θεωρώ δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις.
zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα είναι αν μπορεί να βρεθεί το laptop, πράγμα το οποίο το θεωρώ δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις. Μάλλον αδύνατον...Δυστυχώς...
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μόνο αν το laptop σου είναι επαγγελματικό μοντέλο με computrace bios (και ενεργοποιημένη την προστασία), μπορεί να εντοπιστεί και να βρεθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δήλωσε τον σειριακό του αριθμό ώς κλεμένο στην αστυνομία (αν τον έχεις πουθενά και μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι αυτός) και με υπέυθυνη δήλωση στην ελληνική αντιπροσωπεία (μή τυχόν και πάει ποτέ για service).
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 έχεις ακούσει τη φράση "ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα";
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κοινως χωρις προγραμμα κτλ δεν θα το βρεις ποτε.σε σπανιες περιπτωσεις το βρηκαν απο δηλωμενο σειριακο οτι κλαπηκε αλλα αυτος που θα το εχει μπορει να το αγορασε χωρις να το ξερει απο αυτον που στο εκλεψε και παει λεγοντας.και εκει παλι θα πρεπει να μπει ιντερνετ πχ και να παει να το δηλωσει κτλ κτλ.δηλαδη One in a million>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα