dimos1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια!εχω προβλημα με το προγραμμα convertxtodvd 4! κανω μετατροπη ταινιας κ βαζω ελλινικους υποτιτλους αλλα οταν το κανω εγγραφη σε cd μου τους βγαζει αλλαμπουρνεζικα!εχω εγκατεστημενα αγγλικα windows xp μηπως φταιει αυτο?
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Τρεχα μια το προγραμμα και πηγαινε Ρυθμισεις και μετα Υποτιτλοι ειναι τα Ελληνικα η προεπιλεγμενη γλωσσα ; ; ;
dimos1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ναι ελληνικα ειναι! ολα φαινονται νορμαλ στις ρυθμισεις!
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στις τοπικές ρυθμίσεις (Έναρξη - Πίνακας Ελέγχου-Τοπικές Ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας) Έχει επιλεγμένα Ελληνικά, Ελλάδα κλπ; Μιας και εχεις Xp...
dimos1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ναι τα ελληνικα εχει κ χωρα Ελλαδα!
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, δοκίμασε και το εξής. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Υπότιτλοι. Πάτα Ρυθμίσεις Απόδοσης... Πάτα Γραματοσειρά και δίπλα στο μέγεθος επέλεξε GREEK CHARSET και πάτα ΟΚ. Πάτα στο Code Page (δίπλα στο Γραμματοσειρά) και επέλεξε ANSI Ελληνική ή ISO 8859-7 Ελληνική. Γραψε ενα cd-ακι και πες μας τι εγινε... Επισης αν παιξεις την ταινια με ενα οποιοδηποτε player στον υπολογιστη, οι υποτιτλοι πως εμφανιζονται ;
dimos1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 την ταινια την παιζει κανονικα με οποιο player κ να την ανοιξω!κ μαλλον ειναι αυτο που μου ειπες γιατι που κοιταξα ειχε επιλεγμενη αλλη γλωσσα! τωρα γραφω cd θα σε ενημερωσω μολις το γραψω!
dimos1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ηταν τελικα! σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα