omega Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Έχω καρτοκινητό Vodafone αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να μεταφέρω το νούμερο μου στην Cosmote σε σύνδεση Απεριόριστο 30 ή 35. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πώς θα μπορέσω να πετύχω την καλύτερη επιδότηση απο Cosmote όσον αφόρα το i-Phone 4(s). Πρόσεξα ότι όλες οι εταιρίες πλέον στο θέμα της επιδότησης δίνουν τα ίδια ποσά/κόστος συσκευής. Υπάρχει περίπτωση να ρίξω την τιμή αγοράς? Καλύτερα φορητότητα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή κατευθείαν σε κατάστημα Cosmote ?
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ μικρο παγιο για να πετυχεις μεγαλη επιδοτηση. Τηλεφωνικα.
Dr_73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Έχω καρτοκινητό Vodafone αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να μεταφέρω το νούμερο μου στην Cosmote σε σύνδεση Απεριόριστο 30 ή 35. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πώς θα μπορέσω να πετύχω την καλύτερη επιδότηση απο Cosmote όσον αφόρα το i-Phone 4(s). Έχεις τάσεις αυτοκτονίας ;;;;;; Καλύτερη επιδότηση από Cosmote ;;;;;;;;;; Κάνεις πλάκα έτσι ;;;;;; Μακριά μείνε. Ήμουν πελάτης τους από το 1998 εώς το 2010. Αυτό που είχα σίγουρα ήταν ότι όταν έλεγα σε φίλους τι λογαριασμό πληρώνω και πόσα παίρνω επιδότηση γελούσαν για μέρες οπότε αυτά που έχανα από επιδότηση τα κέρδιζα σε ... κερασμένες μπύρες για το άφθονο γέλιο που τους πρόσφερα. Αν πας πάντως θα διαβάσουμε τις εντυπώσεις σου σε μελλοντικό Thread με τίτλο "παράπονα από cosmote" ή κάπως έτσι ...
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 σκέφτομαι και εγώ να κάνω κάτι ανάλογο φέτος είμαι συνδρομητής της cosmote εδώ και 6 χρόνια με μηνιαίο λογαριασμό από 40-50 ευρό. Πότε δεν έχω πάρει επιδότηση πάνω από 100ευρό και κατά καιρούς ακούω ιστορίες από άλλους για κάτι επιδοτήσεις 200+ ευρό με μικρότερο μ.ο λογαριασμού και με μόλις με 1-2 χρόνια σαν συνδρομητές Αν φέτος δεν δώ και γώ μια επιδότηση γύρω στα 300+ εύρο θα πάω αλλόυ ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά φαντάζομαι η cosmote δεν θα θέλει να χάσει πέλατη με 6 χρόνια συμβόλαιο!!! Γενίκα δεν έχω κάποιο θέμα με την cosmote αλλά είναι κοροιδία να δίνει τετοιές επιδοτήσεις σε άλλους και σε μένα στο τέλος του χρόνου να δίνει 50-60 ευρό!! και μόλις γκρίνιαξα λίγο να μου λένε αντε θα σας δώσουμε 80-100 ευρο τότε!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σε φίλο η Vodafone είχε δώσει επιδότηση 600 ευρώ πριν 3 χρόνια με συμβόλαιο 60 ευρώ για να πάρει το iPhone! Δεν το πίστευα. Από τότε βεβαία δεν έχει δει ξανά τόσο μεγάλη επιδότηση αλλά 250+ τα παίρνει.
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν φέτος δεν δώ και γώ μια επιδότηση γύρω στα 300+ εύρο θα πάω αλλόυ ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά φαντάζομαι η cosmote δεν θα θέλει να χάσει πέλατη με 6 χρόνια συμβόλαιο!! Μην περιμένεις. Ετοιμάσου για μετακόμιση, άρχισε να ψάχνεις τιμές και προσφορές. Εγώ είμαι στα 12 χρόνια και δεν τους καίγεται καρφί.
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σε φίλο η Vodafone είχε δώσει επιδότηση 600 ευρώ πριν 3 χρόνια με συμβόλαιο 60 ευρώ για να πάρει το iPhone! Δεν το πίστευα. Από τότε βεβαία δεν έχει δει ξανά τόσο μεγάλη επιδότηση αλλά 250+ τα παίρνει. ακριβώς Bourdouras και σε μένα φίλος με συμβόλαιο στην vodafone κάπου στα 35 ευρό 1 μόλις χρονο συνδρομητής πήρε επιδότηση 250 ευρό!!! και νομίζω ότι στο 6μήνο ζήτησε και μείωση συμβολαίου!!!( νομίζω του την έκαναν!!) βέβαία πάνε 3 χρόνια πριν. Σίγουρα δεν λέει μποέρδες είναι τσεκαρισμένο!! Στα 6 χρόνια πάνω απο 100 ευρό δεν έχω δεί ποτε και όχι μονο αυτό μονο τα 2 τελευταία χρόνια πέρνω επιδοτήσεις τα προηγούμενα τα χάριζα!! πέρσυ πήρα 80 ευρό και τα έκανα εκπτώση στο μηνιαίο πάγιο ούτε καν συσκευή δεν πήρα!! άσε που αυτά τα 80 ευρό μου τα φορολόγισαν κιολας!!!! χωρίς να μου το πουν δλδ ούτε καν 80 δεν ήταν! Μην περιμένεις. Ετοιμάσου για μετακόμιση, άρχισε να ψάχνεις τιμές και προσφορές. Εγώ είμαι στα 12 χρόνια και δεν τους καίγεται καρφί. Κάλα εγώ δεν έχω τίποτα να ΄χασω αυτές "έχουν"...... τι εννοείς να ψάχνω προσφορές απο'τι είδα στο ιντερνετ τα προγράμματα και οι τιμές στις συκσεύες είναι οι ίδιες σχεδον για να μην πω εντελώς πανομοιότυπα! Πως ακριβώς λειτουργεί το πράγμα ,παίρνω τηλ την vodafone και τους λέω και καλά πχ η cosmote μου δίνει το iphone στο unlimi. 35 για 2 χρονια συμβόλαιο χωρις όμως να δώσω 300 ευρό.
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 συμμετεχετε σε φορουμ χρονια και ακομη κλαιγεστε για τις επιδοτησεις... βρειτε τα ποστ που λενε τα τηλ.που τους πρηζουν για προσφορες...τα παιρνετε και εχετε μια χαρα επιδοτηση.ταυτοχρονα οταν κανετε αιτηση φορητοτητας θα σας παρουν τηλ.απο την δικια σας και θα σας πουν γιατι φευγετε.θα πειτε μου προσφερουν αυτο και αυτο(οτι θελετε λετε)και θα σας πουν οκ σας τα δεινουμε και μεις. -μην ξεχνατε σε λιγες βδομαδες κανουν 'απογραφη'και θελουν καλα στατιστικα- 2103500300, 2108006300 6973158688 cosmote 2130095500 voda 2105539910 wind(συνεργατης) ή απλα παιρνετε στα τμηματα εξυπηρετησης της wind cosmote vodafon και ζητατε το τμημα προσφορων φορητοτητας
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 συμμετεχετε σε φορουμ χρονια και ακομη κλαιγεστε για τις επιδοτησεις... βρειτε τα ποστ που λενε τα τηλ.που τους πρηζουν για προσφορες...τα παιρνετε και εχετε μια χαρα επιδοτηση.ταυτοχρονα οταν κανετε αιτηση φορητοτητας θα σας παρουν τηλ.απο την δικια σας και θα σας πουν γιατι φευγετε.θα πειτε μου προσφερουν αυτο και αυτο(οτι θελετε λετε)και θα σας πουν οκ σας τα δεινουμε και μεις. -μην ξεχνατε σε λιγες βδομαδες κανουν 'απογραφη'και θελουν καλα στατιστικα- 2103500300, 2108006300 6973158688 cosmote 2130095500 voda 2105539910 wind(συνεργατης) THANKS CAGE Mια διευκρίνιση τα τηλέφωνα αυτά(voda,cosmote) είναι απο εταιρίες μεσάζωντες ή απο τις ίδιες τις εταιρίες? γιατί έχει διαφορά...
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 σε τι εχει διαφορα? ως προς την εγκυρότητα τους
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 πληρωνονται αν πεσουν οι υπογραφες στο συμβολαιο και οχι με την κληση. το συμβολαιο ερχετε με κουριερ και διαβαζετε αν γραφει αυτα που συμφωνησατε και μετα υπογραφετε. αν δεν υπογραψετε δεν μπορουν να κανουν τιποτα
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 πληρωνονται αν πεσουν οι υπογραφες στο συμβολαιο και οχι με την κληση. το συμβολαιο ερχετε με κουριερ και διαβαζετε αν γραφει αυτα που συμφωνησατε και μετα υπογραφετε. αν δεν υπογραψετε δεν μπορουν να κανουν τιποτα Τα συμβόλαια είναι ίδια για όλους, δεν αναφέρουν τις συγκεκριμένες προσφορές που μπορεί να έχουν γίνει σε κάθε πελάτη. Είναι το ίδιο έντυπο, είτε το υπογράψεις σε κατάστημα, είτε σου το στείλουν με κούριερ. Αναφέρει μόνο το πρόγραμμα που πήρες, πάνω στο οποίο "πατάει" η προσφορά που σου έγινε.
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τα συμβόλαια είναι ίδια για όλους, δεν αναφέρουν τις συγκεκριμένες προσφορές που μπορεί να έχουν γίνει σε κάθε πελάτη. Είναι το ίδιο έντυπο, είτε το υπογράψεις σε κατάστημα, είτε σου το στείλουν με κούριερ. Αναφέρει μόνο το πρόγραμμα που πήρες, πάνω στο οποίο "πατάει" η προσφορά που σου έγινε. όντως, η επιπλέον προσφορά που σου δίδεται είναι μόνο σε προφορικό επίπεδο... Αρα εφόσον έχει γίνει προσφορά από εταιρία μεσάζων, καλό είναι να υπάρχει διασταύρωση της προσφοράς αυτής με την "μαμα" εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα