Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

 

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να ασχολείτε με modding ps3 και downgrade σε παλαιότερες εκδόσεις firmware καθώς σκέφτομαι σύντομα να αγοράσω αφού το Χ360 μετά από 1 χρόνο από xclamp fix και penny fix έβγαλε RRoD για τελευταία φορά.

 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πιθανον αν το αγορασεις καινουριο να εχει πανω μαμισιο official firmware που γινεται πανευκολα jailbroken απο σενα

Αν το firmware ειναι εως 3.55, δεν θελει downgrade και το κανεις ανετα μονος σου

Συνηθως τα ΠΣ3 που κυκλοφορουσανε εως και τελος καλοκαιριου φοραγανε 3.40 τα περισσοτερα και μερικα 3.50. Αρα εισαι καλυμενος, τωρα αν πουληθηκαν ολα και τα νεα ΠΣ3 εχουν μεγαλυτερο firmware δεν το ξερω

Δημοσ.

Αποφάσισα να ακολουθήσω τον legit δρόμο και να πέρνω παιχνίδια κανονικά, από Amazon φυσικά καθώς εδώ τα βαράνε στα αυτιά.

Δημοσ.

Αποφάσισα να ακολουθήσω τον legit δρόμο και να πέρνω παιχνίδια κανονικά, από Amazon φυσικά καθώς εδώ τα βαράνε στα αυτιά.

 

Αν νομίζεις ότι το amazon είναι φθηνό , θα σου προτείνω να κοιτάξεις προς zavvi μεριά

Δημοσ.

Μια ερωτηση. αγορασες τελικα ΠΣ3; και αν ναι τι firmware ειχε μεσα απ τη μαμα ΣΟΝΥ;

Σημερα πηγα στο ebw να παρω ενα ΠΣ3 (προοριζοταν για ξαδερφο και φυσικα να το κανω jb) και μου ειπαν εκει οτι ολα τα ΠΣ3 που κυκλοφορουνε ελλαδα εχουν firmware μεγαλυτερο απο 3.56. Τελικα δεν πηρα.

Αληθευει αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...