thodorisx2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδια, ψαχνω να αγορασω gps και εχω κολησει σε αυτα τα 2 μοντελα Navigon 70 premioum και MLS talk & drive 50 SLA απλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι το talk and drive στο MLS δηλαδη αν πραγματικα θα καταλαβαινει την οδο που θα του λεω ή θα κολαει καθε φορα.... γενικα θελω να κανω την πλοηγηση οσο πιο ευκολη γινεται γιατι θα ειμαι πλεον συχνα στο εξωτερικο με το αυτοκινητο. εχετε να προτεινεται κατι αλλο περα απο αυτα τα 2 παντα γυρω στα 200-250 euro. Ευχαριστω πολυ.
etheo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 έχω το συγκεκριμένο http://www.tomtom.com/el_gr/products/car-navigation/xl-iq-routes-edition-2-regional/index.jsp εδώ και 1,5 χρόνο και ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όταν επίσης χρειάστηκα βοήθεια για κάποιο πρόβλημα στο update χαρτών , είχα άποψη αντιμετώπιση απο το support.
Sreak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η navigon έχει αρχίσει να χρεώνει όλες τις αναβαθμίσεις επομένως την αποκλείεις απο τις επιλογές σου αν θέλεις ανανεώσεις χαρτών κτλ.
krypton Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 το mls talk&drive 50sla ειναι αξιόπιστη συσκευή. η λειτουργία talk&drive λειτουργεί άψογα σε μένα.(πρέπει να βρεις ποιο τόνο της φωνή σου βρίσκει) το destinator είναι γενικά εύχρηστο λογισμικό
starter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 πάρε το mls να έχεις και τη σίγουρη υποστήριξη αφού ειναι ελληνική εταιρία απο τεχνικά χαρακτηιστικά η συσκευή ειναι καλή και το talk&drive πολύ βολικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα