panos0100 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα σε όλους έχω μια κάρτα ήχου της diamond τα ηχεία μου είναι 5.1 και η κάρτα ήχου το είδιο 5.1 απλά θέλω να ρωτήσω επειδή μου είπανε έχει dolby digital surround σωστά νωμίζω το λέω δεν εχω ήχο surround, λοιπόν έχω τα δύο ηχεία το ένα από την μια πλευρά και το άλλο από την άλλη πλευρά της οθόνης, το κεντρικό το έχω κάτω άπο την οθόνη τα άλλα δύο νωμίζω left surround και right surround τα έχω λίγο ψιλά στο δίπλα μου γραφείο με ζητάνε λοιπόν 20Ε για να ρυθμίσουνε την κάρτα ήχου σωστά, εγώ θέλω να ευαριστηθώ τα ηχεία μου όποιος έχει τις ρυθμύσεις σωστές για την συγκεκριμένη κάρτα ήχου ας με πει λίγο τι να κάνω για παράδειγμα έχω βάλει απο το πρόγραμμα της κάρτας ήχου 6 κανάλια γιατί πιο κάτω δεν παίζουνε τα άλλα, μετά έχει κάτι ρυθμίσεις για τα ντεσιμπέλ των ηχείων αν τα βάλω όλα στο 12 πάλι δεν βλέπω διαφορά και έχει και κάτι άλλες ρυθμίσεις που λένε για το περιβάλον όποιος ξέρει κάτι ας μου στήλει οδηγίες πως να τα ρυθμίσω όλα αυτά γιατί όπως και να τα έβαλα ακούω μόνο τα ηχεία (μπροστινό δεξί αριστερό ηχείο και το κεντρικό) τα άλλα 2 είναι σαν μην υπάρχουν και στις ταινίες το είδιο είναι λοιπόν περιμένω τις απόψεις σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα