newtech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Προβλημα με σελιδα... Φιλος μου προσπαθει να μπει εδω http://www.king1x2.com/ Ενω εγω το φορουμ το βλεπω κανονικα... αυτος βλεπει ΑΥΤΟ Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? (εχει ψαξει για ιους εχει δοκιμασει αλλους browsers τιποτα
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Παντως εμενα, με G.Chrome, οποια σελιδα εμφανιζεται ετσι, με αρκετα refresh [f5] ερχεται στα ισα της... Δεν εχει επανελθει ακομα η εμφανιση της σελιδας ; ; ;
newtech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Και από άλλα browser το κάνει αυτό? Ναι το γραφω φιλε μου! Παντως εμενα, με G.Chrome, οποια σελιδα εμφανιζεται ετσι, με αρκετα refresh [f5] ερχεται στα ισα της... Δεν εχει επανελθει ακομα η εμφανιση της σελιδας ; ; ; Εδω και μερες ειναι
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Cookies, temps κ.α ο φιλος σου διαγραφει που και που ;
newtech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Cookies, temps κ.α ο φιλος σου διαγραφει που και που ; Ναι του τα καθαρισα.. 1)Clear cookies history etc.. NO GOOD 2)Tuneup .. NO GOOD 3)CCLEANER .. NO GOOD 4)SYSTEM RESTORE.. NO GOOD
mchls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μου ηρθε μια φλασια, τετοια εμφανιση σελιδας λαμβανω, οταν π.χ ειναι μπουκωμενη η ''γραμμη'' μου [και δεν εννοω συναχι]... Μηπως για καποιο λογο [torrents κ.α] εχει μπουκωμενη γραμμη με αποτελεσμα να μην φορτωνεται σωστα το περιεχομενο της σελιδας...
GSRKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το γραφω φιλε μου! Και εμένα μου το έβγαζε σε κάποια φόρουμ όπως ειπε ο φίλος απο κάτω με πολλά [Φ5] έκανα δουλειά πες του να κατεβάσει ξανά την έκδοση εγώ αυτά που είχα κάνει είναι 1. Καθαρισμός του Browser 2. Ξανά εγκατάσταση 3. Update Flash Player ( Κάπως έτσι το λένε , αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να φταίει ) Και Ήταν μια χαρά μετά.. Αν είμαι λάθος συγνώμη
newtech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Και εμένα μου το έβγαζε σε κάποια φόρουμ όπως ειπε ο φίλος απο κάτω με πολλά [Φ5] έκανα δουλειά πες του να κατεβάσει ξανά την έκδοση εγώ αυτά που είχα κάνει είναι 1. Καθαρισμός του Browser 2. Ξανά εγκατάσταση 3. Update Flash Player ( Κάπως έτσι το λένε , αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να φταίει ) Και Ήταν μια χαρά μετά.. Αν είμαι λάθος συγνώμη 1)Σου λεω φιλε μου οτι ΔΕΝ ειναι θεμα browser (IE,MOZZILA,CHROME,OPERA) 2)Έγινε κ αυτο! 3)Όχι δεν εχει flash η σελίδα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από newtech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα