gvarel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γεία σας.Εχω ένα πρόβλημα με το παραπάνω laptop. Οταν ανοίγει βγάζει στην οθόνη κάθετες γραμμες μετα όλη η οθόνη γίνεται παύλες και κολλάει. Εαν το ξεκινήσω απο safe mode λειτουργεί κανονικά. Εαν καμιά φορά ξεκινήσει κανονικα μετα απο λίγη ώρα πάλι κολλάει.Εχει κανείς καμμια ιδέα.
ss13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεία σας.Εχω ένα πρόβλημα με το παραπάνω laptop. Οταν ανοίγει βγάζει στην οθόνη κάθετες γραμμες μετα όλη η οθόνη γίνεται παύλες και κολλάει. Εαν το ξεκινήσω απο safe mode λειτουργεί κανονικά. Εαν καμιά φορά ξεκινήσει κανονικα μετα απο λίγη ώρα πάλι κολλάει.Εχει κανείς καμμια ιδέα. Τι λειτουργικό έχει ; Με εξωτερική οθόνη το σύνδεσες ;
chsam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ετσι οπως το περιγραφεις, εφοσον δουλευει σε safe mode ειναι προβλημα οδηγων ειτε της καρτας γραφικων ειτε κατι στην μητρικη.κανε μια επαναφορα λειτουργικου να δεις.
ors_86 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γεία σας.Εχω ένα πρόβλημα με το παραπάνω laptop. Οταν ανοίγει βγάζει στην οθόνη κάθετες γραμμες μετα όλη η οθόνη γίνεται παύλες και κολλάει. Εαν το ξεκινήσω απο safe mode λειτουργεί κανονικά. Εαν καμιά φορά ξεκινήσει κανονικα μετα απο λίγη ώρα πάλι κολλάει.Εχει κανείς καμμια ιδέα. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα Linux live cd για να διαπιστώσεις εάν παραμένει το πρόβλημα, αν και κατά 90% ευθύνεται η GPU σου, είναι σύνηθες πρόβλημα σε αυτή την σειρά.
gvarel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το βρήκα. Το πρόβλημα ήταν με το σύστημα ψυξης που έψυχε την καρτα γραφικών. Οταν δουλευε σε safe mode δεν δουλευε η καρτα γραφικων εντονα γι αυτο δεν παρουσιαζε προβλημα ενώ οταν ηταν κανονικα ζεστενοταν και αρχιζε τα προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα