Προς το περιεχόμενο

WD Elements 1TB / 3.5'' > 59.5E (Amazon UK)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μη τσιμπάτε μετά τις γιορτές θα έχουν έρθει στα ίσια τους πάλι οι τιμές, αν δεν τον χρειάζεστε πραγματικά κάντε λίγο υπομονή.

Δημοσ.

45Ευρώ επιπλέον ο 2τέρα. Αν δεν χρειάζεσαι 2 τέρα ή ακόμη, δεν σου περισσεύουν τα 45ευρώ επί του παρόντος, δεν συμφέρει καθόλου. 45Ε είναι, ούτε 10 ούτε 15.

Οπότε αναλόγως τις ανάγκες/δυνατότητες.

Δημοσ.

Xristakits, αν εξαιρέσουμε την φάση που τον έβγαλε προσφορά το electro κάποια στιγμή, η νορμάλ τιμή του ξεκινούσε από ~50Ε σε κάτι άγνωστα μαγαζιά του σκρουτζ*** (κ στο άμαζον ΑΝ θυμάμαι καλά) και ο μέσος όρος ήταν 75Ε στα πιο γνωστά (ελλάδα). Οπότε και όταν επιστρέψουν οι τιμές καπου στο 50-55 το ελάχιστο να τον βρεις, πιστεύω. Εκτός αν ξαναπαίξουν προσφορές λόγω εορτών.

***Edit: Βασικά μόλις θυμήθηκα ότι όταν κοιτούσα για δίσκο την περίοδο ακριβώς προ των αυξήσεων, η ελάχιστη στο σκρουτζ ήταν ~62Ε! (και νομίζω άνευ υπολογισμού μεταφορικών, αλλά δεν ορκίζομαι γι'αυτό, αλλά το "62" το θυμαμαι ξεκαθαρα--στα ~50 έπαιζε σε αγγελίες σφραγισμενος).

με λιγοτερο απο διπλασια λεφτα παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα.

Ναι βρε Ντινάρα, για κάποιον που χρειάζεται 2 τέρα. Θέλεις να μου πεις εγώ που 1000% δεν χρειάζομαι κ δεν θα χρειαστώ 2 τέρα, γιατί να δώσω 45Ε επιπλέον? Να τα έχω να κάθονται κ να λέω ότι έχω δίσκο 2Τ? Καταλάβε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες χρήσης με σένα κι οπότε ο 2Τ + έξτρα 45Ε έξοδο, είναι άχρηστο υπερκαταναλωτικό έξοδο στην συγκεκριμένη εναλλακτική αγορά που λες.

Δημοσ.

Xristakis, αν εξαιρέσουμε την φάση που τον έβγαλε προσφορά το electro κάποια στιγμή, η νορμάλ τιμή του ξεκινούσε από ~50Ε σε κάτι άγνωστα μαγαζιά του σκρουτζ και ο μέσος όρος ήταν 75Ε στα πιο γνωστά. Οπότε και όταν επιστρέψουν οι τιμές καπου στο 50-55 το ελάχιστο να τον βρεις, πιστεύω. Εκτός αν ξαναπαίξουν προσφορές λόγω εορτών.

Ναι βρε Ντινάρα, για κάποιον που χρειάζεται 2 τέρα. Θέλεις να μου πεις εγώ που 1000% δεν χρειάζομαι κ δεν θα χρειαστώ 2 τέρα, γιατί να δώσω 45Ε επιπλέον? Να τα έχω να κάθονται κ να λέω ότι έχω δίσκο 2Τ? Καταλάβε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες χρήσης με σένα κι οπότε ο 2Τ + έξτρα 45Ε έξοδο, είναι άχρηστο υπερκαταναλωτικό έξοδο.

αν δε το χρειαζεται δεν τον παιρνει

αλλα απο τη στιγμη που καποιος παιρνει εξωτερικο δισκο δε νομιζω οτι εχει νοημα να παρει μικρο.

Δημοσ.

αν δε το χρειαζεται δεν τον παιρνει

Συμφωνούμε λοιπόν.

αλλα απο τη στιγμη που καποιος παιρνει εξωτερικο δισκο δε νομιζω οτι εχει νοημα να παρει μικρο.

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Τον εξωτερικό τον παίρνεις ως επί το πλείστον για την έξτρα λειτουργία της φορητότητας. Το μέγεθος και πάλι είναι σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός. Άλλος χρειάζεται μόνο 4γιγα ας πούμε κ βολεύεται με στικάκι ή του φτάνει κ του περισσέυει ένας 120άρης, πάλι μιλάς με βάση την υποκειμενικότητα της θεωρίας σου περί τι έχει νόημα και τι όχι στο μέγεθος.

Δημοσ.

Συγκρίνοντας την τιμή των 79,99 λιρών (= 100 ευρώ περίπου) με την τιμή του ίδιου δίσκου στον skroutz (109), δεν βλέπω τόσο μεγάλη διαφορά που να με κάνει να παραγγείλω ... σαν τρελός.

Δημοσ.

Συγκρίνοντας την τιμή των 79,99 λιρών (= 100 ευρώ περίπου) με την τιμή του ίδιου δίσκου στον skroutz (109), δεν βλέπω τόσο μεγάλη διαφορά που να με κάνει να παραγγείλω ... σαν τρελός.

Δες το ποστ πριν το δικό σου, έληξε γρήγορα η προσφορά, στα 59,5Ε τελική (με το ελληνικο φπα) ήταν όταν έκανα το θρεντ.

Όσοι ορμηξαν, όρμηξαν.. και πρόλαβαν.

Kaι καθοσον διαρκουσε η κουβεντα επανηλθε στις 80 λιρες........

και άλλαξε κ πωλητής, πλέον στις 80 λίρες είναι από ανεξάρτητο πωλητή ενώ της προσφοράς ήταν από το ίδιο το άμαζον.

Δημοσ.

Δες το ποστ πριν το δικό σου, έληξε γρήγορα η προσφορά, στα 59,5Ε τελική (με το ελληνικο φπα) ήταν όταν έκανα το θρεντ.

Όσοι ορμηξαν, όρμηξαν.. και πρόλαβαν.

και άλλαξε κ πωλητής, πλέον στις 80 λίρες είναι από ανεξάρτητο πωλητή ενώ της προσφοράς ήταν από το ίδιο το άμαζον.

Δεν είχες αναφέρει την τιμή στο πρώτο σου post και γιαυτό δεν κατάλαβα εγώ και όσοι το διάβασαν αργότερα.

Τώρα που το συμπλήρωσες, ξεκαθάρισε το θέμα.

Δημοσ.

Την τιμή την έγραφε ο τίτλος εξαρχής, πρώτα διαβάζεις τίτλο και μετά μπαίνεις στο θρεντ, σωστά? Ασε που τον ξαναβλέπεις πάνω από το αρχικό ποστ κι όταν είσαι μέσα :P

Δημοσ.

Παιδιά μη τσιμπάτε μετά τις γιορτές θα έχουν έρθει στα ίσια τους πάλι οι τιμές, αν δεν τον χρειάζεστε πραγματικά κάντε λίγο υπομονή.

Θα αργήσουν..

Λογικά μετά το τέλος του πρώτου 3μήνου του 12 θα δούμε καλές μειώσεις

Δημοσ.

Του Πασχα ή των Χριστουγεννων ; ; ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...