STORM1978 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Για ολους τους κατοχους αυτης της μητρικης, βγηκε beta bios που υποστηριζει τους Bulldozer! Το link ειναι http://www.asrock.com/mb/beta.asp?o=BIOS&Model=890GX%20Extreme3
nikos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για ολους τους κατοχους αυτης της μητρικης, βγηκε beta bios που υποστηριζει τους Bulldozer! Το link ειναι http://www.asrock.com/mb/beta.asp?o=BIOS&Model=890GX%20Extreme3 Εχει βγει η 3,10 εκδοση αλλα δεν γραφει ποιους FX μπορεί να δεχτει η μητρικη στην cpu support list
Vaggos02 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω μια σχετική και είπα να μην ανοίξω καινούριο τόπικ. Έχω την Asrock 870 Extreme 3 και έχει την έκδοση 1.6 στο BIOS. Έχει βγει μέχρι και 1.8( η πρώτη). Πρέπει πρώτα να περάσω την 1.7 και μετά την 1.8 ή κατευθείαν την 1.8; Υ.Γ. Απ ότι βλέπω αυτή είναι η έκδοση της 870 πού βγήκε απ την αρχή με AM3+ support. Εγώ έχω την πρώτη, πού ήταν για AM3. Θα δουλέψει το BIOS της R2.0 στην δική μου;
nikos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω μια σχετική και είπα να μην ανοίξω καινούριο τόπικ. Έχω την Asrock 870 Extreme 3 και έχει την έκδοση 1.6 στο BIOS. Έχει βγει μέχρι και 1.8( η πρώτη). Πρέπει πρώτα να περάσω την 1.7 και μετά την 1.8 ή κατευθείαν την 1.8; Υ.Γ. Απ ότι βλέπω αυτή είναι η έκδοση της 870 πού βγήκε απ την αρχή με AM3+ support. Εγώ έχω την πρώτη, πού ήταν για AM3. Θα δουλέψει το BIOS της R2.0 στην δική μου; Η R2.0 δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου μητρικη..μην σκεφτεσε καν να βαλεις βιος της R2.0 στην δικη σου
Vaggos02 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Η R2.0 δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου μητρικη..μην σκεφτεσε καν να βαλεις βιος της R2.0 στην δικη σου Όχι και καμία σχέση αλλά όντως τώρα πρόσεξα ότι η R2.0 παίρνει UEFI. Πάντως από specs σχεδόν ίδιες είναι, μόνο ότι η δική μου παίρνει 16gb ram ενώ η άλλη 32 + κάποια features που έχει, προφανώς από το διαφορετικό BIOS.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στη δικιά μου περίπτωση έχω περάσει τo bios 3.10 σ'ένα φλασάκι, αλλά στο Instant flash δεν βρίσκει καμμιά έκδοση bios Το αρχείο είναι σε μορφή winrar. Στον κατάλογο με τις συσκευές αναφέρεται το συγκεκριμένο φλασάκι. Τι κάνουνε τώρα; Επίσης η έκδοση 3.10 έχει όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις ; Στην μητρική μου αυτή τι στιγμή υπάρχει η έκδοση 1.4
nikos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στη δικιά μου περίπτωση έχω περάσει τo bios 3.10 σ'ένα φλασάκι, αλλά στο Instant flash δεν βρίσκει καμμιά έκδοση bios Το αρχείο είναι σε μορφή winrar. Στον κατάλογο με τις συσκευές αναφέρεται το συγκεκριμένο φλασάκι. Τι κάνουνε τώρα; Επίσης η έκδοση 3.10 έχει όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις ; Στην μητρική μου αυτή τι στιγμή υπάρχει η έκδοση 1.4 αν λες για την 890gx extreme 3 κατεβασε το βιος που λεει windows εγω αυτο εβαλα και ειμαι οκ.δεν κανεις τπτ εσυ.το κατεβαζεις ξεζιπαρης και τρεχεις προγραματακι.κανεισ ενα restart ενα βιος defualt και εισαι έτυμος.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αν λες για την 890gx extreme 3 κατεβασε το βιος που λεει windows εγω αυτο εβαλα και ειμαι οκ.δεν κανεις τπτ εσυ.το κατεβαζεις ξεζιπαρης και τρεχεις προγραματακι.κανεισ ενα restart ενα βιος defualt και εισαι έτυμος. Έκανα τα παραπάνω και μου βγάζει BOOTMGR is missing C+Al+dl to restar και πάπαλα. Edit: Ok κατάφερα να το αποκαταστήσω.Ευτυχώς
nikos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Έκανα τα παραπάνω και μου βγάζει BOOTMGR is missing C+Al+dl to restar και πάπαλα. Edit: Ok κατάφερα να το αποκαταστήσω.Ευτυχώς αυτο στο ευγαλε επηδει δεν εχεις βαλει να μπουταρι απο τον σκληρο που εχεις το λειτουργικο πας στην επηλογι μπουτ και το φτιαχνεις απο εκει.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αυτο στο ευγαλε επηδει δεν εχεις βαλει να μπουταρι απο τον σκληρο που εχεις το λειτουργικο πας στην επηλογι μπουτ και το φτιαχνεις απο εκει. That's right nikos. Προς στιγμή χ@στηκ@ από τον φόβο μου. Δηλαδή τώρα η μητρική μπορεί να δεχτεί Bulldozers;
nikos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 That's right nikos. Προς στιγμή χ@στηκ@ από τον φόβο μου. Δηλαδή τώρα η μητρική μπορεί να δεχτεί Bulldozers; οπως γραφει το update ναι.αλλα δεν βλεπω τπτ στο cpu support list για buldozer.δεν ξερω μεχρι να δουμε αν δοκιμασε κανεις και ειναι οκ.
HALF EVIL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγει άλλο thread , με την πτώση των τιμών στις μνήμες, πήρα αυτές http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit.htm Οι υφιστάμενες είναι Geil 2X2GB DDR3 1600 (8-8-8-28). Αξίζει να τις βάλω στα δύο πρώτα slots τηςΜ/Β ή θα "ρίξουν¨τις επιδόσεις των Corsair ;
nikos1982 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγει άλλο thread , με την πτώση των τιμών στις μνήμες, πήρα αυτές http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit.htm Οι υφιστάμενες είναι Geil 2X2GB DDR3 1600 (8-8-8-28). Αξίζει να τις βάλω στα δύο πρώτα slots τηςΜ/Β ή θα "ρίξουν¨τις επιδόσεις των Corsair ; μπορει να μην δουλεψουν..αλλα ποιος ο λογος να βαλεις παραπανο απο 8??δεν σε φτανουν? πουλατες να βγαλεις και τπτ
STORM1978 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ορίστε και οι υποστηριζόμενοι επεξεργαστές! Από ότι φαίνεται όλοι οι τωρινοί είναι παρόντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα