JohnXarxas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα φορουμ για αλλη μια φορα θελω να κανω μια αγοραπωλησια ψηφιακου προιοντος με καποιον που δεν τον εχω δει και δεν με εχει δει συγκεκριμενα θα του πουλησω ένα συνολο απο μερικα βιντεακια (3) τα οποια θα ειναι διαφημιστικα και θα εχουν ως σκοπο την προωθηση ενος website πως μπορω λοιπον εγω να του πουλησω αυτο το προιον και επι τοπου να παρω τα λεφτα μου? ποιος μου εγγυάται εμενα ότι θα του δωσω τα σποτ και μετα δεν θα εξαφανιστει ή ποιος του εγγυάται πως οταν μου δωσει τα λεφτα θα του δωσω εγω τα σποτ? γινεται να εχουμε καποιον "επιτηρητη"???
JohnXarxas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ναι, ενταξει, πως? υπαρχει καποια λειτουργια του? δηλαδη εγω απλα του δινω τα λεφτα ας πουμε μεσω του κουμπιου donate πως ειναι εγγυημενο οτι θα μου δωσει τα βιντεο?
antbyron Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά γνωριζω ότι στη συναλλαγή μέσω paypal δεσμεύονται τα χρήματα μέχρι να επιβεβαιώσει ο αγοραστής την αποστολή των προϊόντων. Τώρα αν θέλει ο πωλητής η ο αγοραστής να κάνει μπινιά νομίζω δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν πρόκειται να βρεις 100% εξασφάλιση!
JohnXarxas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κατι σαν διαδικτυακο συμβόλαιο δεν υπάρχει?
haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 οχι φιλε,μονο με paypal υπαρχει μια στοιχιωδης σιγουρια για το λογο που ειπε ο φιλος ποιο πανω..
JohnXarxas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 fixed price? δηλαδη? δεν έχω ψωνισει ποτε απο e-bay, ζήτημα αν έχω μπει 5 φορες
g_alkis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στάνταρ τιμή χωρίς δημοπρασία. Ψάξε στο ebay kαι θα τα βρεις
nexuss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν του λες να σου στείλει τα μισά χρήματα (με paypal) πριν του δώσεις τα βίντεο και τα υπόλοιπα χρήματα αφού του τα δώσεις;
JohnXarxas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 τα εχουμε συμφωνησει το ποσα και ποτε το προβλημα για εμενα ειναι αν θα τηρηθει η συμφωνια απο την μερια του και το αντιστοιχο για αυτον δηλαδη οταν μου δωσει την προκαταβολη που ξερει οτι εγω θα του δωσω οντως τα σποτ και που ξερω εγω πως μολις παρει τα σποτ θα μου δωσει και την δευτερη δοη καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα?
efo355 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 τα εχουμε συμφωνησει το ποσα και ποτε το προβλημα για εμενα ειναι αν θα τηρηθει η συμφωνια απο την μερια του και το αντιστοιχο για αυτον δηλαδη οταν μου δωσει την προκαταβολη που ξερει οτι εγω θα του δωσω οντως τα σποτ και που ξερω εγω πως μολις παρει τα σποτ θα μου δωσει και την δευτερη δοη καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα? Βάλε τα βίντεο σε rar και βάλε κωδικό. Του στέλνεις τα βίντεο, σου δίνει τα λεφτά και μετά του λες τον κωδικό. Πως σου φαίνεται;
JohnXarxas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 το σκέφτηκα, όπως επισης σκέφτηκα αυτο να γινει μεσω teamviewer για να τον δω να κανει το donate και να του δωσω επιτοπου τα βιντεο αλλα, εκτος του οτι δεν εχουν μεγαλη προστασια, ποιος του εγγυάται ότι θα του δωσω εγω μετα τον κωδικο? ψάχνω αν υπαρχει κατι που να δεσμεύει ίσα τις δυο πλευρες
efo355 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πες του να σε πληρώσει πρώτα με visa και αν δε του στείλεις τα βίντεο αμέσως μπορεί να μπλοκάρει από την τράπεζα του τη συναλλαγή. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να δεσμεύει και τους δύο. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα