poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα, απλα επειδη προκειται για δισκο, που ειναι αρκετα ευαισθητος και με πολλα μηχανικα μερη, δυσκολευομαι να εμπιστευθω εναν αγνωστο απο το ebay (οσα θετικα hits και να εχει), σε σχεση με το ιδιο το αμαζον. Για ολα τα αλλα προφανως υπαρχει ελεγχος τιμων και στα δυο. εφοσον εχει warranty;) και το warranty συνηθως ειναι διαμεσω του site ακομα και αν εχεις προβλημα τον αλλαζεις.και δεν λεω για μεταχειρισμενο αλλα για new στο σακουλακι του .και αποδειξη να μην εχει συνηθως τον αλλαζεις με βαση τον σειριακο
pournaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μα ποια η διαφορα ενος αγνωστου απο e-bay οπως λες με το Amazon ; Στο Amazon δηλαδη θα σκεφτουν μην χαλασει το ονομα και η φιρμα τους, αρα θα δωσουν μεγαλυτερη προσοχη/φροντιδα στον σκληρο δισκο ; Δεν ειρωνευομαι, απλα θελω να καταλαβω ποια η διαφορα!!! Καμμια διαφορα, απλα ακομη λιγος ας τον πουμε φοβος (ο οποιος δε σημαινει οτι ειναι και δικαιολογημενος), με τον καιρο, και με τις συνεχεις αγορες μου απο εξω (εχω ξεπερασει τις 4 χιλ. στο συνολο), θα διαλυθει
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καμμια διαφορα, απλα ακομη λιγος ας τον πουμε φοβος (ο οποιος δε σημαινει οτι ειναι και δικαιολογημενος), με τον καιρο, και με τις συνεχεις αγορες μου απο εξω (εχω ξεπερασει τις 4 χιλ. στο συνολο), θα διαλυθει AAAAAAA...Το ψυχολογικο με τις μεταφορες των hdd το εχω και εγω...
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 οσο να νε το amazon ειναι καταστημα ενω στο ebay ειναι πολλες φορες ενας ιδιωτης. και πολλες φορες τα προιοντα στο amazon ειναι και απο το amazon και οχι απο τριτο οποτε ειναι λιγο πιο trust.δυο φορες εχω χασει κατι επειδη δεν στελνουν με tracking αλλα ευτυχως μου το ξαναστειλαν.γενικως ναι εχω μια εμπιστοσυνη και εγω παραπανω στο amazon αν και πλεον συνηθως ebay αγοραζω λογο πιο φτηνα. Καμμια διαφορα, απλα ακομη λιγος ας τον πουμε φοβος (ο οποιος δε σημαινει οτι ειναι και δικαιολογημενος), με τον καιρο, και με τις συνεχεις αγορες μου απο εξω (εχω ξεπερασει τις 4 χιλ. στο συνολο), θα διαλυθει 4000 αγορεςκαι φοβασε? νομιζα θα πεις καμια 10 .10 οχι 10.000
mamakossa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 amazon=εγγύηση δεν παίζουν ούτε κοιτάνε να κάνουν αρπαχτές....άλλη πολιτική από οποιονδήποτε μικροπωλητή ακόμη και τώρα οι σκληροί τους έχουν τις πιο φυσιολογικές τιμές... όσο για την έλλειψη ποιος δεν έχει πια τουλάχιστον 1t σκληρό, διαγράφουμε και κάτι που και που και είμαστε μια χαρά μέχρι να πέσουν οι τιμές
BILL5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ας φερνανε το εργοστασειο ελλαδα για να μην πλημμυρίζει
kostas_dr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να έρθει Ελλάδα να επενδύσει κάποια από τις σοβαρές εταιρείες; Δεν υπάρχει ακόμα κτηματολόγιο, ούτε έχουν καθοριστεί οι χρήσεις γης. Για να μην μιλήσουμε για την διαφθορά κλπ.
SilverCloak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θα παραφράσω λίγο κάτι που είχε πει ο paredwse. Παγκοσμιοποίηση έχουμε όταν ενδιαφέρεσαι για φυσικές καταστροφές μισό κόσμο παρά πέρα... γιατί ανεβοκατεβάζει τις τιμές σε αυτό που αποθηκεύεις το pron σου. Αυτό με την αγανάκτηση των αγγελιών δεν το κατάλαβα. Στην ελεύθερη αγορά ότι θέλει ο καθένας κάνει. Ειδικά σε αγγελίες σε fora, που πρόκειται εν γένει για ιδιώτες, δεν υφίσταται το μόνο κακό που βλέπουμε στην αγορά, όταν είναι λίγοι μεγάλοι παίχτες, που το λένε price fixing aka καρτέλ. Αυτό με την μεταφορά του εργοστασίου εδώ θα πρέπει να πάει στα ανέκδοτα πιστεύω. Τι μισθό παίρνουν οι υπάλληλοι είπαμε εκεί κάτω;
mchls Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό με την αγανάκτηση των αγγελιών δεν το κατάλαβα. Στην ελεύθερη αγορά ότι θέλει ο καθένας κάνει. Ειδικά σε αγγελίες σε fora, που πρόκειται εν γένει για ιδιώτες, δεν υφίσταται το μόνο κακό που βλέπουμε στην αγορά, όταν είναι λίγοι μεγάλοι παίχτες, που το λένε price fixing aka καρτέλ. Η αγανακτηση των αγγελιων οπως το λες, δεν εχει να κανει με θεμα νομικο, η θεμα κανονισμων και τιμωριων... Φυσικα ο καθενας κανει ο,τι θελει στην ελευθερη αγορα... Και εφοσον μιλαμε για ιδιωτες, εχει να κανει με θεμα φιλοτιμου [αλλαξε χωρα και αυτο], θεμα ηθους και κοινης λογικης... Ειλικρινα ντροπη τους...Ιδιωτες να πατανε πανω σε ιδιωτες για το κερδος...
optimogar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γνώμη σου.... γιατι ειδικη μεταχειριση? ελευθερη αγορα εχουμε,καπιταλισμο,οσο γουσταρεις πουλας αν θες αγοραζεις. Γνώμη μου....όπως άλλωστε κ γράφω Βασικά ψιλοξεφύγαμε από το θέμα. Έγινε ντου λίγων ωρών. Οι χρήστες που προσπάθουν να βγάλουν λεφτά λόγω των συνθηκών για εμένα θέλουν "ειδική μεταχείρηση" από τους mod πράγμα που δεν γίνετε. Η τσέπη είναι του καθενός κ την αδειάζει όπως θέλει. Όποιος δεν έχει μυαλό να εύχετε να έχει μεγάλη τσέπη
spartacus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εχει ψοφησει σκληρος samsung spinpoint 1 tb με τιμη αγορας τα 84 euro, τι κάνω;;; εχει εγγυηση αλλά οι τωρινοι 1 terra κοστιζουν 140 euro
mchls Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εχει ψοφησει σκληρος samsung spinpoint 1 tb με τιμη αγορας τα 84 euro, τι κάνω;;; εχει εγγυηση αλλά οι τωρινοι 1 terra κοστιζουν 140 euro Συνηθως αυτοι [οι spinpoint] ειναι σκυλαροι, πως και ψοφησε ; Μηπως εφαγε τουμπα, κλοτσια, μπουκετο ή γενικα ξυλικι ;
optimogar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εχει ψοφησει σκληρος samsung spinpoint 1 tb με τιμη αγορας τα 84 euro, τι κάνω;;; εχει εγγυηση αλλά οι τωρινοι 1 terra κοστιζουν 140 euro Και 140 εκατομμύρια ευρώ να στοίχιζαν και από την στιγμή που δεν έληξε η εγγύηση, εσύ τον πας και αφού τον τσεκάρουν παίρνεις καινούριο
spartacus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 δεν γνωρίζω αν εχω το δικαιωμα να μην πάρω τα 86 euro της αποδειξης αγορας που πιθανον θα προσπαθησουν να μου δωσουν και να απαιτησω εναν καινουριο οποιασδηποτε μάρκας αν δεν εχουν samsung
optimogar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 δεν γνωρίζω αν εχω το δικαιωμα να μην πάρω τα 86 euro της αποδειξης αγορας που πιθανον θα προσπαθησουν να μου δωσουν και να απαιτησω εναν καινουριο οποιασδηποτε μάρκας αν δεν εχουν samsung Δεν ξέρω τι μπορεί να σου πουν στο καταστημα από το οποίο το πήρες. Εγώ στους WD(αγορασμένοι από έξω) μπάινω στο site τους και τους στέλνω καρφί στην WD. Πριν 1-2 βδομάδες έστειλα έναν εξωτερικό και μου έστειλαν new. 7 ευρώ κοστίζει η φάση. Επειδή όμως ξεφύγαμε από το θέμα, ότι άλλο θέλεις.....pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα