louben Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Ειναι εξωπραγματικο το ping ή μου φαινεται? Uploaded with ImageShack.us Να δηλωσω βλαβη?Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ολα ηταν οκ>.Μηπως δε φταιει ο παροχος?ΟΤΕΝΕΤ απο χανια κρητης.
Peavy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε να κάνεις Ping από cmd στο 8.8.8.8 και στο ntua.gr και πόσταρε χωρίς βέβαια να ανεβάζεις κατεβάζεις τίποτα!
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εξωπραγματικό ειναι ναι αλλα και το speedtest ειναι για τα μπάζα οποτε κάνε αυτο που σου πρότεινε ο φίλος και γενικά κανε μερικά ping σε διάφορα sites να δεις
louben Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Thanks για τις απαντησεις. Εκανα το πρωτο ιδου τα αποτελεσματα. Uploaded with ImageShack.us Και αυτο πολυ δεν ειναι? τωρα στο ntua δεν ξερω που να μπω(ασχετος....) Παρατηρω παντως σημαντικη επιβραδυνση του υπολογιστη ετσι και αλλιως.Καλα καλα δεν μπορω να ανοιξω τα mail(24 ara grammh και καλα...).
Peavy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω 50 ms με το 8.8.8.8 άρα μάλλον έχεις κάποιο θέμα αλλά και πάλι δεν είναι τραγικό το ping, με το ntua.gr έκανες ping; Δεν χρειάζεται να μπεις στην σελίδα του.
louben Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Και πως κανω ping με ntua? ΚΑλα το speedtest μου εδινε 10πλασιο ping?Einai teλειως για τα μπαζα??????? Αν εχω θεμα τι κανω?Δινω βλαβη ή κατι αλλο?
Marria Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Κατ αρχην το speedtest οπως σου ειπαν ειναι αναξιοπιστο, οποτε δοκιμασε καπου αλλου να κανεις ping. Μετα ελεγξε αν δουλευε παραλληλα και κατι αλλο με τον υπολογιστη σου, για αυτο και τα pings στα υψη. Και να δωσεις βλαβη, εφοσον εχεις καλη ταχυτητα, τα ιδια θα σου πουν.
rfc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις καποιο φορτιο στο upload την ωρα που κανεις ping? π.χ. torrent. Αν οχι δοκιμασε ρεσταρτ στο ρουτερ και σκαν me malwarebytes
louben Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εκανα οσα ειπες και παλι ομως ειναι ολα πολυ αργα.Το malware βρηκε 4 ιnfections κτλ τα εσβησα αλλα και παλι το ιδιο.Εννοειται δεν τρεχει torrent.Αρχιζω να πιστευω οτι φταιει το πισι και οχι το ιντερνετ.Ολα αρχισαν οταν εσβησα και απο τους τρεις browsers (ΙΕ,ΟΠΕΡΑ,chrome)ολα τα cookies το ιστορικο κτλ.Δεν νομιζω να εχει σχεση αλλα εξεταζω ολα τα ενδεχομενα.ΚΑμια ιδεα?
Peavy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και πως κανω ping με ntua? ΚΑλα το speedtest μου εδινε 10πλασιο ping?Einai teλειως για τα μπαζα??????? Αν εχω θεμα τι κανω?Δινω βλαβη ή κατι αλλο? Από cmd τρέχεις ping ntua.gr
louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ΛΟιπον εκανα ping test sto ntua και στο 8.8.8.8 και εβγαλε 2 διαφορετικα αποτελεσματα. Uploaded with ImageShack.us Δικαιολογειται τετοια αποκλιση?Που μπορω να βρω καποιο αξιοπιστο site να μετρησω την ταχυτητα της γραμμης?Παντως πηρα χθες τηλεφωνο τον ΟΤΕ και εδωσα βλαβη και η κοπελα μου ειπε οτι καθαρισε τη γραμμη.Το βραδθ μπηκα με το laptop και πηγαινε σφαιρα ενω το desktoρ σερνεται.Υπαρχει περιπτωση να τρεχει κατι στο BACKROUND και να μην το ξερω?Αν ναι πως μπορω να το βρω?Με malware δεν εχω βρει κατι.
Peavy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θεμα ping δεν υπάρχει είναι καλό το ping σου , ίσως φταίει κάτι άλλο από το pc σου!
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 και ελπιζω το speedtest Να μην το ετρεξες σε κανα server σε καμια αμερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα