john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, Εγω δε μενω μονος μου αλλα επειδη στην οικογενεια μου δεν ειμαστε και πολυ νοικοκυρηδες θελω να μου προτεινετε καποιο καλο ατμοσιδερο σε λογικη τιμη.Επισης,το συστημα σιδερωματος αξιζει?Υποψιν ζουμε 6 ατομα στο σπιτι οποτε λογικα χρειαζομαστε κατι καλο. το συστημα σιδερωματος ειναι κατι τετοιο http://www.electrolife.gr/37-thickbox/ariete-stiromatic.jpg ενω το απλο ατμοσιδερο http://www.tatsis-electronics.gr/wp-content/uploads/2009/12/DB-3105.jpg Ευχαριστω!
giorgos147 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δε ξερω τι παιζει γενικα, αλλα εμενα η μανα μου οποτε εχει παρει συστημα σιδερωματος, το εχει μετανιωσει. Καλυτερα παρτε ενα καλο ατμοσιδερο ξερωγω. Οχι συστημα. Edit: Ακυρο, απο τα λινκς σου εσυ ως συστημα εννοεις αυτο που ειπα εγω ως καλο ατμοσιδερο. Ως συστημα εγω εννοουσα τα σιδερα που εχουν και πανω στη σιδερωστρα διαφορα συστηματα ατμου ξερωγω.
Tenshi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Τούτο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 6μήνες τώρα,με πολλά πουκάμισα και παντελόνια.Εχει ρύθμιση για συνεχόμενη παροχή ατμού κατα το σιδέρωμα,οπότε δέν είναι ανάγκη να πατάς το κουμπί.Απλά βάζε απιονισμένο νερό,γιατί με το νερό βρύσης πιάνει άλατα γρήγορα και πατώντας το κουμπί πετάγονται κομμάτια (με την συνεχόμενη παροχή δέν έχει θέμα) ps.Κάτι λέει στις οδηγίες για καθαρισμό με λεμόνι,άλλα όχου πώς βαριέμαιιιιι...
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 + 1 στα τεφάλ. 10 χρόνια σκυλί, αμάσητο. Δεν σκοτώνεται και στο σίδερο βέβαια η κυρά, αλλά είναι πολύ ευχαριστημένη από ένα σύστημα τεφάλ που έχει. Επίσης, η μανούλαμ που έχει 8 μάστερ και 20 διδακτορικά στο σιδέρωμα, και έχει αλλάξει τουλάχιστον 18.000 σίδερα, συστήνει τεφάλ. Οπότε με κλειστά μάτια.
Haldol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Υπόψιν πως το απιονισμένο νερό έχει άλατα, δε τη γλιτώνεις τόσο απλά. Αν θέλεις νερό απαλλαγμένο από τα άλατα θα πρέπει να... τα σκάσεις για μηχάνημα αντίστροφης όσμωσης. Δηλαδή από 50€ και πάνω για κάτι φτηνό και απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα