StavrosD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρετε πως μπορεί κάποιος να μπει στο chat ως άλλος χρήστης και πως μπορούμε να εντοπίσουμε ότι δεν είναι ο κάτοχος του προφίλ; Ρωτάω επειδή πρόσφατα μίλαγα με μια φίλη στο facebook όμως τελικά δεν ήταν η ίδια. Της τηλεφώνησα (την ξύπνησα για την ακρίβεια, ήταν άγρια χαράματα, 10 το πρωί) και μου είπε ότι δεν είχε μπει. Τον κωδικό της δεν τον έχει κανένας, την έβαλα μάλιστα τις προάλλες να τον αλλάξει για σιγουριά. Της είπα ότι μιλήσαμε αλλά στο ιστορικό της δεν φαίνεται η συνομιλία, στον δικό μου υπολογιστή φαίνεται κανονικά στο ιστορικό. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;
GSRKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιο είδους Χακ είναι που κάνουνε στο Facebook όσο για την συνομιλία σβήνεται. Το οτι αυτή /αυτός πιστεύει οτι κανείς δεν έχει τον κωδικό της δεν σημαίνει και κάτι :/ ας προσέχει και που το δίνει και που μπαίνει , πολλές εφαρμογές που μπαίνει ισως είναι παγίδες , και απλά μπορεί να της το χάκαραν αλλά για να μου λες ότι ''πιάσατε'' και κουβέντα κάποια φίλη της θα ήταν ΣΗΜΕΊΩΣΗ : 1. Εγώ τον έχω 3 χρόνια και ποτέ δεν το έπαθα , κατι πρέπει να σου λέει αυτό 2. Συγκλονιστική Ιστορία αλλα δεν χρειαζόταν
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά τα λεει ο GSRKOS. Ο κωδικός της έχει υποκλαπεί. Το πως έχει υποκλαπεί ειναι μια άλλη ιστορία. Να τον αλλάξει (όπως και τον κωδικό του email της), να εξετάσει καλά το μηχάνημα της για σκουλήκια, να προσέχει σε ποιες ιστοσελίδες βάζει τον κωδικό της (ρίξε μια ματιά ΕΔΩ ) και τέλος να προσέχει σε ποιους άλλους υπολογιστές βάζει τον κωδικό της (ειναι λάθος η τακτική, όπου βρισκουμε υπολογιστη, κάνουμε Login).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα