disqualified Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω. Ειπα 2006 γιατι ειχα παρει το δικο μου πριν βγουν στη λιανικη. Ενα Vostro εχω που ηταν ιδιο με το τοτε inspiron αλλα σε μαυρο.
Locke_John Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια, γραφω το τελικο update. Τεταρτη εκανα το τηλεφωνημα οπως με συμβουλευσατε, Πεμπτη πρωι (σε λιγοτερο από 24 ωρες) μου τηλεφωνησε ο κουριερ εξω απο το σπιτι μου, του εδωσα τον παλιο χαλασμενο δισκο, και παρελαβα τον καινουριο. Απλα άριστη εμπειρία, χωρις σου ξου μου κτλ. Δυσκολα να με χασει απο πελατη η DELL πλεον. (οπως με εχασε η Toshiba μετα απο απαραδεκτη εμπειρια service που ειχα ...) 1
spyroskonst Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν και πολύ παλιό τοπικ, να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί ακολούθησα τις συμβουλες σας και πράγματι ή dell ακόμη και σήμερα είναι εξαιρετική στην ευγένεια και στην ποιότητα εξυπηρέτησης. Ενημερωτικά έχω λάπτοπ με πρόβλημα στον σκληρό και αύριο έρχεται κουριερ να το πάρει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν και πολύ παλιό τοπικ, να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί ακολούθησα τις συμβουλες σας και πράγματι ή dell ακόμη και σήμερα είναι εξαιρετική στην ευγένεια και στην ποιότητα εξυπηρέτησης. Ενημερωτικά έχω λάπτοπ με πρόβλημα στον σκληρό και αύριο έρχεται κουριερ να το πάρει. Μπράβο η Dell...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα