Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό δίσκο χωρισμένο σε δυο διαμερίσματα, ένα για λειτουργικό και προγράμματα και ένα για αποθηκευτικό χώρο, πως μπορώ να καταργήσω το διαμέρισμα με το λειτουργικό (το λειτουργικό θα το βάλω σε έναν SSD) ώστε ο δίσκος να είναι ολόκληρος, χωρίς να χάσω τα δεδομένα του δεύτερου διαμερίσματος?

Εάν κάνω Συρρίκνωση Τόμου θα χαθούν όλα τα δεδομένα του δίσκου ή μόνο το διαμέρισμα που θέλω να καταργήσω?

Έχω μέσα γύρω στα 85gb με υλικό και δεν θέλω να τα χάσω..

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό δίσκο χωρισμένο σε δυο διαμερίσματα, ένα για λειτουργικό και προγράμματα και ένα για αποθηκευτικό χώρο, πως μπορώ να καταργήσω το διαμέρισμα με το λειτουργικό (το λειτουργικό θα το βάλω σε έναν SSD) ώστε ο δίσκος να είναι ολόκληρος, χωρίς να χάσω τα δεδομένα του δεύτερου διαμερίσματος?

Εάν κάνω Συρρίκνωση Τόμου θα χαθούν όλα τα δεδομένα του δίσκου ή μόνο το διαμέρισμα που θέλω να καταργήσω?

Έχω μέσα γύρω στα 85gb με υλικό και δεν θέλω να τα χάσω..

Μπές με ένα linux live cd και πέτα του τα μάτια έξω του διαμερίσματος που δε χρειάζεσαι , μετά (αφού κάνεις την εγκατάσταση στον ssd ) κάνεις επέκταση αυτού του τόμου και είσαι οκ

Δημοσ.

Βάλε το Acronis True Image, κανε ένα clone disk, πέρνα τα σε έναν άλλο σκληρό... μετά κατέβασε το EASEUS και κανε Merge τα partitions.

Δημοσ.

Η συρρικνωση τομου δεν εχει σχεση με αυτο που θες να κανεις. Για να ενωσεις δυο διαμερισματα κανεις επεκταση τομου αφου διαγραψεις το ενα διαμερισμα. Αλλα κατι τετοιο δεν μπορεις να κανεις στο διαμερισμα με τα windows. Αν βαλεις το λειτουργικο στον SSD και αφου κανεις boot απο αυτον δε μπορω να σου πω με σιγουρια αν θα σου επιτραπει να διαγραψεις το διαμερισμα με τα παλια windows. Εχω να κανω τετοια κολπα απο τα XP που απ οτι θυμαμαι μπορουσα να διαγραψω και τα αρχεια απ ευθειας, βεβαια επρεπε μετα να διορθωσεις τις εγγραφες στο boot. Αν θες το δοκιμαζεις αλλιως μπορεις να το κανεις με ενα live cd οπως ειπωθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...