xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Oυσιαστικα θα φτιαξεις recovery δισκακια. Δεν θα εχουν μεσα μονο τα windows αλλα και τα προγραμματα που εχει μεσα εξαρχης το λαπτοπ. Ο κωδικος βρισκεται κατω απο το λαπτοπ, σε αυτοκολλητο.
techkid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ωραία, τώρα κάτι άλλο. Το μηχάνημα έχει DVD-RW, αν εγώ θελήσω να του βάλλω Blue Ray κάποια στιγμή μελλοντικά, γίνεται; Μου έχουν πει ότι το drive είναι συρταρωτό, δηλ. βγάζεις μια βιδούλα που είναι το πλαστικό κάλυμμα, μετά βγάζεις άλλη μια βιδούλα που συγκρατεί το drive πάνω στο σασί και μετά το drive βγαίνει άνετα συρταρωτά. Αν τελικά βρω κατάλληλο σε διαστάσεις drive Blue Ray, θα μπορεί να το "βλέπει" σωστά το μηχάνημα και να υπάρχει η σωστή επικοινωνία I/O;;;
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς ναι και πιθανόν να υπάρχει και σαν Upgrade σε διάφορα sites για τον υπολογιστή σου.. Σε έναν υπολογιστή εξάλλου μπορείς να "πετάξεις" όσα χρήματα θέλεις ..
techkid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το θέμα είναι αν υπάρχει συμβατό drive, αυτό πως θα το μάθω;
konnak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έχεις σιγουρευτεί ότι η προσφορά ισχύει ακόμα; Γιατί δεν την βλέπω ούτε στο electroworld ούτε στον Κωτσόβολο.
NT1G Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το θέμα είναι αν υπάρχει συμβατό drive, αυτό πως θα το μάθω; Βγαίνει και με BR-drive αυτή η σειρά.
techkid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Βγαίνει και με BR-drive αυτή η σειρά. οπότε θα το έχει η dell σαν ανταλλακτικό, έτσι δεν είναι;
blacksuede Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αν και τα Link στον κοτσόβολο δεν δουλεύουν, δεν ξέρω ποιο είναι/ηταν σε προσφορά, κοίτα κι αυτό εδώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200
NT1G Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 οπότε θα το έχει η dell σαν ανταλλακτικό, έτσι δεν είναι; Θα έχει, το θέμα όμως είναι πόσο θα το χρεώνει.
techkid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θα έχει, το θέμα όμως είναι πόσο θα το χρεώνει. για προϊδέασε με, πόσο κάνει στο ελεύθερο εμπόριο; για λέγε γιατί δεν έχω ιδέα;
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα απλά λέω. Ίσως και να αξιζει να πάρεις κανένα εξωτερικό br-player.
blacksuede Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 για προϊδέασε με, πόσο κάνει στο ελεύθερο εμπόριο; για λέγε γιατί δεν έχω ιδέα; γύρω στα 100€ κοστίζουν στο amazon.co.uk .
techkid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 γύρω στα 100€ κοστίζουν στο amazon.co.uk . το θέμα είναι αν αυτά που πουλάνε στο amazon.co.uk ή στο εμπόριο ή σε άλλα online shops είναι συμβατά με το συγκεκριμένο laptop, δηλ. αυτά τα drives είναι σε standard διαστάσεις όπως και τα drives για τα desktops;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα