Προς το περιεχόμενο

Dell Q15R Switch i5-2430M - 6GB RAM - 549€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Απο την τρίτη Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ δίνει τον παρακάτω dell 499euro.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101193

Με ενδιαφέρει για εφαρμογές μουσικής (traktor, vdj)και κατέβασμα.Ούτε παιχνίδια ούτε ταινίες...

Να τον τσιμπίσω?

Ευχαριστώ

Ωραια προσφορα νομιζω. Του τσονταρεις και εναν ssd αργοτερα και γινεται πυραυλος.

Παιζει κατι καλυτερο στα 500ευρω για εναν που δεν τον απασχολει καθολου το gaming?

Σε win7 aero υπαρχει περιπτωση να τραβαει ζορια και να σκαλωνει, λογω της συγκεκριμενης vga?

Σκεφτομαι να το χτυπησω.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραμένω στην αποψη μου οτι πανω απο 400 ευρω δεν υπαρχει νοημα να αγορασεις λαπτοπ με ενσωματωμενη καρτα γραφικων (εκτος της HD 3000)

Ισχυει αυτό?! Και γιατί συγκεκριμένα αυτή η σειρά HD..διαφοροποιείται κάπως απο τις υπόλοιπες on board?

Δημοσ.

Ωραια προσφορα νομιζω. Του τσονταρεις και εναν ssd αργοτερα και γινεται πυραυλος.

Παιζει κατι καλυτερο στα 500ευρω για εναν που δεν τον απασχολει καθολου το gaming?

Σε win7 aero υπαρχει περιπτωση να τραβαει ζορια και να σκαλωνει, λογω της συγκεκριμενης vga?

Σκεφτομαι να το χτυπησω.

Γενικά τα insipron νέας γενιάς ανοίγουν δύσκολα άσε που ο δίσκος βρίσκεται κάτω κάτω κ αναγκαστικά πρέπει να βγουν τα πάντα για να γίνει αντικατάσταση με ssd... Είδα κ έπαθα για να το αλλάξω αλλά μπορώ να πω ακόμα κ με agility 3 αξίζει το κόπο κ την προσπάθεια..

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι όποιος κατασκευαστής επένδυσε στην Intel GMA HD ΧΧΧ Shared απλά καταδίκασε το μοντέλο του..

κατ' αρχήν Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Είμαι καινούργιος χρήστης και ενδιαφέρομαι κι' εγώ για αυτό το λαπτοπ που έχει προσφορά ο κωτσόβολος 499 ευρό.

Γιατί θεωρήται κακή η επένδυση/επιλογή του Intel GMA HD ΧΧΧ Shared, το κάνει πολύ αργό;

Οταν λέμε shared τι σημαίνει; Μήπως οτι η κάρτα Γραφικών δεν έχει καθόλου Μνήμη και χρησιμοποιεί την RAM;

Για ποιο λόγο να πάρεις i5 και 6 ram όταν έχει Intel HD Πάνω; Τι περισσότερο κάνει από ένα i3 με 4 ram;;

το ότι ο i5 είναι dualcore δεν είναι προτέρημα έναντι του i3;

Δημοσ.

Θεωρειται κακη επενδυση οχι επειδη το κανει αργο, αλλα επειδη δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια κλπ κλπ.

Δεν εχει ανεξαρτητη καρτα γραφικων, αλλα ειναι κολλημενη στην μητρικη. Συνηθως αυτα τα λαπτοπ εχουν 64mb αυτονομη μνημη. Η υπολοιπη ειναι μοιραζομενη με την ραμ.

Οι i3/i5 dual core ειναι και οι 2.

Απλα οι i5 εχουν και turbo boost.

Turbo boost: Ο ενας απο τους 2 πυρηνες, αυξανεται -οταν χρειαστει- για περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ.

Δημοσ.

εγώ πάντως που έχω ένα σύστημα του 2003 (AMD athlon Xp, 1Mb ram, vga 128 mb, WinXP) θα πρέπει να μεινω ευχαριστημένος με αυτό το λαπτοπ, έτσι δεν είναι;

Παιχνίδια δεν παίζω αλλά ανοίγω πολλά παράθυρα (8-10), και από utube και από vimeo.

Λέτε να κολλάει;

Τώρα αυτό που έχω κολλάει αρκετά.

Δημοσ.
εγώ πάντως που έχω ένα σύστημα του 2003 (AMD athlon Xp, 1Mb ram, vga 128 mb, WinXP) θα πρέπει να μεινω ευχαριστημένος με αυτό το λαπτοπ, έτσι δεν είναι;

Παιχνίδια δεν παίζω αλλά ανοίγω πολλά παράθυρα (8-10), και από utube και από vimeo.

Λέτε να κολλάει;

Τώρα αυτό που έχω κολλάει αρκετά.

φιλε εσύ θα νομισεις ότι πήρες αεροπλάνο..

android.png

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ, μου φτιάξατε την μέρα.

δηλ. το μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιεί και την RΑΜ και όσο νά'ναι θα υπάρχει λίγο καθυστέρηση στο Ι/Ο.

Εκτός από αυτό πιο άλλο χαρακτηριστικό του λαπτοπ είναι προβληματικό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

όντως παιχνίδια δεν παίζω αλλά ανοίγω πολλά παράθυρα (7-8) με utube, vimeo και παράλληλα μπορεί να έχω και κάποιο media Player, συνήθως το vlc και δεν θέλω να έχω πολλά κολλήματα όταν πάω από παράθυρο σε παράθυρο.

Επίσης για video editing πως το βλέπετε αυτό το λαπτοπ, φυσικά χωρίς άλλα προγράμματα, παράθυρα ανοικτά.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή δεν αλλάζω μηχάνημα συχνά πρέπει να είμαι προσεκτικός τι θα αγοράσω και για μένα τα 500 ευρώ δεν είναι και λίγα, ειδικά τώρα με την κρίση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όντως παιχνίδια δεν παίζω αλλά ανοίγω πολλά παράθυρα (7-8) με utube, vimeo και παράλληλα μπορεί να έχω και κάποιο media Player, συνήθως το vlc και δεν θέλω να έχω πολλά κολλήματα όταν πάω από παράθυρο σε παράθυρο.

Επίσης για video editing πως το βλέπετε αυτό το λαπτοπ, φυσικά χωρίς άλλα προγράμματα, παράθυρα ανοικτά.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή δεν αλλάζω μηχάνημα συχνά πρέπει να είμαι προσεκτικός τι θα αγοράσω και για μένα τα 500 ευρώ δεν είναι και λίγα, ειδικά τώρα με την κρίση.

για τέτοια χρήση θα είναι τούμπανο, πάρτο αφοβα. Και θα κρατήσει κιόλας. Και για video edtiting καλό είναι, δλδ δεν είναι για επαγγελματική χρήση αλλα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τι συγγνώμη? Γιαυτό είναι το φόρουμ για να ρωτάς :)

Επεξ/σία από remalis
Δημοσ.

ααα, επίσης και κάτι άλλο.

αυτό έχει τα windows στην Ελληνική έκδοση προεγκαταστημένα,

γίνεται να τα αλλάξω και να εγκαταστήσω την Αγγλική την έκδοση;

δηλ. να βλέπω το μενού στα Αγγλικά.

Δημοσ.

cool,

επίσης μου είπαν ότι όταν το ανοίξω για πρώτη φορά θα μπορέσω να κάνω back up τα windows γιατί δεν υπάρχει CD με τα windows μέσα στην συσκευασία.

Μελλοντικά αν θελήσω να κάνω format τον δίσκο θα μπρέσω να τα ξανα-εγκαταστήσω από αυτό το back up.

Ισχύουν αυτά;

Το κλειδί των windows για την δεύτερη εγκατάσταση/ενεργοποίηση που θα το βρώ;

Είναι και αυτό μέσα στην συσκευασία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...