gazp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σας. Εχω εδω και 2 μερες προβλημα με το pc της υπογραφης μου( οχι το χραπαλο, το desktop μου ) . Την Κυριακη το μεσημερι το αφησα ανοικτο εχοντας αφησει ενα σκακιστικο προγραμμα (Deep Rybka 3) να κανει αναλυση σε μια παρτιδα-βαρυ προγραμμα ακομα και για το pc μου- Γυριζοντας μετα απο κανα 2ωρο, η αναλυση ειχε τελειωσει αλλα ηταν ολα κολλημενα,μονο το ποντικι κινουταν. Περιμενα λιγο και δεν "εστρωσε". Μολις πατησα alt+ctrl+delete για να ανοιξω τον task manager ετσι ωστε να κλεισω απο εκει το Rybka, κολλησε εντελως. Αναγκαστικα,εκανα restart. Απο τοτε μου κανει συνεχεια αυτη τη δουλεια,ανεξαρτητα απο το τι κανω. Πχ σημερα μου κολλησε ενω επαιζα Nba 2k12,παγωσε η οθονη και δεν ακουγοταν ηχος...restart ξανα και παλι τα ιδια. Καποια στιγμη μου κολλησε σε... idle κατασταση!!! Αρχισα λοιπον το ψαξιμο. Κατ αρχην κοιταξα για θερμοκρασιες, δεν ηταν ομως κατι τετοιο, καθως προσφατα εγκατεστησα ενα ακομα ανεμιστηρακι( http://www.insomnia.gr/topic/425715-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-desktop-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%82/page__p__4379273__fromsearch__1?do=findComment&comment=4379273 ) και ηταν χαμηλες (η μεγαλυτερη ηταν της καρτας γραφικων,42 βαθμοι). Υστερα προσπαθησα να κανω scan για ιους σε normal mode. Δεν μπορουσα κολλουσε συνεχως,οποτε μπηκα σε safe mode και εκανα scan με τα ΕSET Smart Security 5, Malwarebytes Antimalware, Spybot Search and Destroy, Super Antispyware και Adaware(δεν βρηκαν τιποτε). Εν συνεχεια διεγραψα με το Ccleaner ολα τα αχρηστα αρχεια. Reboot, ξανα σε normal mode και...παλι τα ιδια!! Κοιταζω στο control panel μηπως και ειχα εγκαταστησει προσφατα καμμια ενημερωση η κανενα προγραμμα και αυτο τα δημιουργουσε ολα,αλλα οτι ειχα βαλει ηταν πανω απο 10 μερες πριν. Επαναφορα συστηματος δεν παιζει να γινει,καθως ειχα διαγραψει ολα τα προηγουμενα σημεια επαναφορας(χαζομαρα,ισως) με το Tuneup Utilities προκειμενου να ελευθερωσω λιγο χωρο. Επισης,το pc δεν ειναι πολυ φορτωμενο,ειδικα τα προγραμματα που ξεκινουν μαζι με τα windows ειναι μονο τα απαραιτητα (το εχω ρυθμισει αυτο απο το tune up) Τι μπορω να κανω τωρα? Αυτη τη στιγμη γραφω απο safe mode, παιζει να ειναι θεμα hardware? Ειμαι ετοιμος να εκραγω,χρειαζομαστε κι εγω κι ο αδερφος μου επειγοντως το pc για την σχολη... edit: και ενα log απο το Hijackthis (σε safe mode παντα): Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 11:43:14 μμ, on 5/12/2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Safe mode with network support Running processes: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugin-container.exe C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe C:\Windows\SysWOW64\DllHost.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.ggames.com.br R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe, O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~2\SPYBOT~1\SDHelper.dll O2 - BHO: Βοηθός εισόδου του Windows Live ID - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Windows Live Messenger Companion Helper - {9FDDE16B-836F-4806-AB1F-1455CBEFF289} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O4 - HKLM\..\Run: [switchBoard] C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS5ServiceManager] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS5ServiceManager\CS5ServiceManager.exe" -launchedbylogin O4 - HKCU\..\Run: [sUPERAntiSpyware] C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE') O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\Windows\system32\GPhotos.scr/200 O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companionlang.dll,-600 - {0000036B-C524-4050-81A0-243669A86B9F} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1004 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1003 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~2\SPYBOT~1\SDHelper.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~2\SPYBOT~1\SDHelper.dll O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics O23 - Service: SAS Core Service (!SASCORE) - SUPERAntiSpyware.com - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASCORE64.EXE O23 - Service: Ashampoo HDD Control 2 Service (AHDDC2) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Ashampoo\Ashampoo HDD Control 2\AHDDC2_Service.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing) O23 - Service: Defragmentation-Service (DfSdkS) - mst software GmbH, Germany - C:\Program Files (x86)\Ashampoo\Ashampoo HDD Control 2\DfSdkS64.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: ESET Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\x86\ekrn.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing) O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files (x86)\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service - Lavasoft Limited - C:\Program Files (x86)\Lavasoft\Ad-Aware\AAWService.exe O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files (x86)\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe (file missing) O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe O23 - Service: PnkBstrB - Unknown owner - C:\Windows\system32\PnkBstrB.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing) O23 - Service: Steam Client Service - Valve Corporation - C:\Program Files (x86)\Common Files\Steam\SteamService.exe O23 - Service: NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service (Stereo Service) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe O23 - Service: TuneUp Utilities Service (TuneUp.UtilitiesSvc) - TuneUp Software - C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2012\TuneUpUtilitiesService64.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing) O23 - Service: UMVPFSrv - Logitech Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\logishrd\LVMVFM\UMVPFSrv.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing) O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing) O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing) -- End of file - 9096 bytes
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, μπορει να ειναι hardware. Αφου ξεκινησες να το ψαχνεις, κανε τον κοπο να του ριξεις μια ματια κ απο αυτη τη σκοπια. Καλα εκανες και ετρεξες τα διαγνωστικα που εμπιστευεσαι περι malware και ιων και πιθανοτητα δεν εχεις τετοιο προβλημα. Απλα απο απορια, εχεις το adaware, το super antispyware και το spybot να τρεχουν με το startup?
gazp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κατ αρχην Thanks που απαντησες. Οχι τα μονα που ξεκινανε μαζι με τα windows ειναι το Εset Smart Security και τα απαραιτητα για τον ηχο και το ποντικι πληκτρολογιο,τα απολυτως βασικα,ουτε ,msn,skype, malwarebytes κλπ,μονο αυτα. Μολις τωρα τσεκαρα και τον σκληρο με το Ashampoo Hdd control 2,ολα κομπλε. Κανενα προγραμμα για να δω τις μνημες? Γιατι το memtest δεν νομιζω να τρεχει σε 64 Bit windows...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα κατεβασεις αυτο το memtest(iso ή usb, οτι σε βολευει), θα κανεις boot απο αυτο και θα το αφησεις να τρεξει για minimum 4 ωρες. Ρωτησα για τα 3 antimalware, επειδη ειδα τα 3 services τους να τρεχουν. Anyway, απλη απορια το συγκεκριμενο, επιστροφη στο hardware.
gazp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα κατεβασεις αυτο το memtest(iso ή usb, οτι σε βολευει), θα κανεις boot απο αυτο και θα το αφησεις να τρεξει για minimum 4 ωρες. Ρωτησα για τα 3 antimalware, επειδη ειδα τα 3 services τους να τρεχουν. Anyway, απλη απορια το συγκεκριμενο, επιστροφη στο hardware. Οκ,θα δοκιμασω και θα γραψω αποτελεσματα. οσο για τα services,καλα ειδες,εκεινη την ωρα τα ειχα ανοικτα και σκαναρα ξανα
Xvipes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 FurMark, εγκατάσταση και το τρέχεις.Πες μου αν θα σου κολλήσει ο υπολογιστής όσο θα κάνει το τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα