pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω τα δυο κομματια του τιτλου αλλα απο οτι ειδα στο site της Gigabyte o 960T υποστηριζεται απο την μητρικη με το τελευταιο BIOS F7. Σε περιπτωση που υπαρχει μεσα καποιο προγενεστερο BIOS πχ F5 η μητρικη θα δει τον cpu (με μειωμενες λειτουργιες φυσικα) για να καταφερω να κανω BIOS update ή χρειαζομαι πρωτα καποιον αλλον επεξεργαστη που να υποστηριζεται για να κανω την ολη διαδικασια; Καθε γνωμη ευπροσδεκτη
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Θα προτεινα να αποφυγεις αυτη τη μητρικη γιατι δεν εχει ψυκτρες στα Mosfet. αν δε θες να δωσεις πολλα λεφτα παραπανω παρε αυτη http://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html?keyphrase=GA-970A-uD3
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου, μαλλον σε αυτην θα παω Ομως σε αυτο που ρωτησα τι γινεται; Θα καταφερω να κανω BIOS Update;
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου, μαλλον σε αυτην θα παω Ομως σε αυτο που ρωτησα τι γινεται; Θα καταφερω να κανω BIOS Update; δεν θα μπαίνει καθόλου θα σου γράφει άγνωστη cpu .. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να βρεις απο γνωστό cpu η να πεις στο κατάστημα να σου κάνει bios update.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δεν θα μπαίνει καθόλου θα σου γράφει άγνωστη cpu .. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να βρεις απο γνωστό cpu η να πεις στο κατάστημα να σου κάνει bios update. Εμένα δεν τον αναγνωρίζει αλλά δουλεύει κανονικά ο επεξεργαστής. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα.
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 @Coldfusion: Αν γινεται το δευτερο μια χαρα, θα τους πω αμα ειναι στο e-gate να μου κανουν. Θα ρωτησω και θα ενημερωσω αυριο για οποιον αλλον ενδιαφερεαι. Thanks για τις απαντησεις παιδες Εμένα δεν τον αναγνωρίζει αλλά δουλεύει κανονικά ο επεξεργαστής. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. ποια μητρικη;
JohnVani18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παλιά έχω εγώ, MA790X-DS4 (Gigabyte είναι) και ο επεξεργαστής που έχω (PhenomII X3 720) κανονικά τον υποστηρίζει απο bios F6 και μετά, αλλά επειδή είχα πρόβλημα (ακόμα και με νεώτερες εκδόσεις), την έχω με F5. Δεν αναγνωρίζει μοντέλο, αλλά τον βλέπει σαν Phenom AM2+ CPU και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνο σχεδόν. Μέσα απο CPUID και διάφορα άλλα τέτοια προγράμματα αναγνωρίζεται το μοντέλο κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα