Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:

Θέλω να αναπαράγω ήχο από δύο συσκευές. (Μικρόφωνο και κινητό ταυτόχρονα)

Οι συνηθεις καρτες ήχουν έχουν μία είσοδο για μικρόφωνο. Πως μπορεί να γίνει αυτό με μικρό κόστος?

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα μίκτη όπως αυτόν και το αντίστοιχο καλώδιο από την έξοδο του μίκτη ως την υποδοχή της εισόδου της κάρτας ήχου. Αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι στερεοφωνική η κάθε πηγή σου μπορείς να ξεκινήσεις με 7 ευρώ με αυτό τον εξοπλισμό.

Δημοσ.

Μπορεί σε μια βιντεοκλήση να κανει το εξης:?

Να ακούγεται απο το μικρόφωνο της κάμερας και ταυτόχρονα να ακούγεται και ο ήχος από το line in του μικροφώνου?

Δημοσ.

Ανάλογα με την κάρτα ήχου, το πιθανότερο να ακούγονται και τα δύο μόνο ΑΝ η κάμερα έχει έξοδο ήχου την οποία θα συνδέσεις στον μίκτη, μαζί με ότι άλλο θέλεις. Την έξοδο του μίκτη θα την συνδέσεις στην μοναδική είσοδο (όπως καταλαβαίνω) του υπολογιστή. Τις δύο ή παραπάνω πηγές ήχου θα τις χειρίζεσαι από τα ρυθμιστικά του μίκτη.

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:

Θέλω να αναπαράγω ήχο από δύο συσκευές. (Μικρόφωνο και κινητό ταυτόχρονα)

Οι συνηθεις καρτες ήχουν έχουν μία είσοδο για μικρόφωνο. Πως μπορεί να γίνει αυτό με μικρό κόστος?

Οι on-board κάρτες ήχου πλέον έχουν εξελιχθεί πολύ. Σχεδόν όλες (όπως και η δικιά σου) έχουν και Line-in Υποδοχή όπου μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου. Το μικρόφωνο στην αντίστοιχη θύρα. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα με το αντίστοιχο SW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...