Προς το περιεχόμενο

full screen-chrome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατώντας το κουμπάκι της μεγιστοποίησης..???

Δεν το εθεσα σωστα.Θελω καθε φορα να ανοιγει μεγιστοποιημενος ωστε να μην χρειαζεται να κανω αυτο.Βασικα δεν το ειχα αυτο το προβλημα και δεν βλεπω και καποια επιλογη/ρυθμιση.. :-(

Δημοσ.

Δεν το εθεσα σωστα.Θελω καθε φορα να ανοιγει μεγιστοποιημενος ωστε να μην χρειαζεται να κανω αυτο.Βασικα δεν το ειχα αυτο το προβλημα και δεν βλεπω και καποια επιλογη/ρυθμιση.. :-(

Πατα μεγιστοποιηση, κλεισε το παραθυρο, ξανα τρεξε τον Chrome...

Φτιαχτηκε ;

Δημοσ.

Τοτε πηγαινε στην συντομευση, δεξι κλικ, Ιδιοτητες, Εκτελεση, και επελεξε Μεγιστοποιημενο...

Εφτιαξε ;

Δημοσ.

Tιποτα...τρελο σπασιμο :cry:

Και δεν θελω να τον κανω ακομα unistall και ξαναπερασμα γιατι εχω περασει και διαφορα , και αν φτιαξει :-(

thanx για τις απαντησεις

Δημοσ.

Πήγαινε στο φάκελο του Chrome και βρες το αρχείο Local State αν θυμάμαι καλά. Σβήστο (αφού το πάρεις back up) και άνοιξε τον και βάλτον full screen

Δημοσ.

Τωρα πεισμωσα...

Μηπως οταν τρεχεις τον Chrome, ειναι ηδη ανοιγμενο και αλλο παραθυρο Chrome ; ; ;

Και ναι , με την δευτερη επιασε , αυτο ηταν .Τωρα ανοιγει κανονικα

Αλλα γιατι οταν εχεις παραθυρο ανοιχτο πηγαινει κατω ? Και γιατι τοσο κατω δηλαδη... Δεν θυμαμαι να ηταν ετσι :mellow:

Δημοσ.

Και εμενα ετσι ειναι...

Οταν ανοιγει για πρωτη φορα, ολα κομπλε...

Αν ανοιξω και δευτερο παραθυρο chrome τοτε ανοιγει μικρουλι, και το μεγαλωνω εγω...

Δημοσ.

Αν ανοιξω και δευτερο παραθυρο chrome τοτε ανοιγει μικρουλι, και το μεγαλωνω εγω...

Υπαρχει καποια ρυθμιση για να το μετακινεις {οχι χειροκινητα συνεχως, μια και καλη}στην μεση ας πουμε της οθονης τουλαχιστον και να ανοιγουν τα υπολοιπα παραθυρα εκει ? Σε λιγο θα κρυφτει πισω απο την μπαρα :P .Και εσενα εκει στο βγαζει ?

Δημοσ.

Αυτο νομιζω λυνεται εαν μετακινησεις το παραθυρι οπως ειναι ΟΧΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ στη μεση της οθονης, το κλεισεις, και το ξαναανοιξεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...