Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πριν λιγη ωρα καθως ημουν στο pc το ανοιξα το καπακι για να μαζεψω κατι καλωδια απο μεσα (τι το θελα και εγω) να τα μαζεψω και να τα δεσω και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα σε μια στιγμη ακουστηκε ενα τσακ εσβησε το pc και βγηκε λιγος καπνος απο τη μερια της ραμ. η ραμ παντως λειτουργει κανονικα, τις δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη. τωρα αν τον ανοιξω τον υπολογιστη αρχιζουν τ ανεμιστηρακια ολα κτλ να δουλευουν αλλα δε βλεπω τιποτα στην οθονη . παρατηρησα οτι οι υποδοχες για fan (cpu και pwr) δε δουλευουν, δε ξερω αν παιζει ρολο το οτι προσθεσα ενα ανεμηστηρακι σε μια απο τις δυο υποοδοχες την ωρα που συμμαζευα τα καλωδια.

και εχω τις εξης ερωτησεις.

πρωτον τι μπορει να το προκαλεσε αυτο,

δευτερον αν ειναι αυτο το τελος της μητρικης,

τριτον αν το καλυπτει η εγγυηση

τεταρτον αν υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι ο επεξεργαστης

ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ευχαριστω

ΥΓ: η μητρικη μου ειναι η asus p8p67 le , επεξεργαστης 2500κ

Δημοσ.

Τροφοδοτικό...

1. Έκανες κάπως βραχυκύκλωμα

2. Ίσως

3. Αν είναι στην εγγύηση εσύ κάνεις την παλαβή και λες μόνο του χάλασε

4. Δύσκολα.

Τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Εννοούσα ΚΑΗΚΕ το τροφοδοτικό :)

EDIT

1. Καλά ρε, δεν λυπάστε το HW σας με τέτοια τροφοδοτικά?... :-(

2. Περιττό να σου πω φαντάζομαι πως δεν δουλεύουμε μέσα στο PC, ενώ είναι αυτό στο ρεύμα, ε?...

Δημοσ.

σοβαρα?? 100% ?? και απο τι?? και γιατι δεν ανοιγει καν η οθονη ενω φαινεται να δουλευει?

Πως θα ανοίξει η οθόνη, αν δεν δίνει σήμα η VGA???

Δημοσ.

κοιτα δε ξερω τι παιζει παντως ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων δουλευει αν εννοεις οτι δε δουλευει η καρτα γραφικων

Δημοσ.

Το ότι δίνει μια ελάχιστη τάση το τροφοδοτικό σου για να δουλεύουν τα φουρφούρια, δεν σημαίνει πως δουλεύει το τροφοδοτικό σου σωστά (γιατί αλήθεια με ρωτάνε πάντα ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα...?).

Και αντε να το συνεχίσω... Ακούς να μπουτάρει το PC σου κανονικά? Βλέπεις activity στους δίσκους? Ακούς τον ήχο των Windows? OXI.

Άκουσέ με, δοκίμασε με άλλο PSU (κανα σοβαρό αυτήν την φορά!). Να είσαι τυχερός να μην πήρε η MoBo.

Δημοσ.

πωωωω. αν εχεις δικιο και φταιει οντως το τροφοδοτικο μακαρι να μην πηρε μητρικη γιατι αλλιως αντιο pc. λοιπον ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια . παω να δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο, και θα σου απαντησω

Δημοσ.

δοκιμασα και με αλλο τροφοδοτικο και παλι τα ιδια. δοκιμασα και το τροφοδοτικο μου σε αλλο υπολογιστη και δουλευει κανονικοτατα. καμια αλλη ιδεα για το τι εχει γινει ?

Δημοσ.

το μόνο που μπορείς να κάνεις (αυτό που είχα κάνει και εγώ όταν δεν άνοιγε το pc μου ) είναι εάν μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις τα πάντα σε άλλο pc.... ( cpu,hdd,ram κτλ...) και εάν δεις πως δουλεύουν όλα.. τότε θα καταλάβεις πως είναι σίγουρα η mobo ( άμα έχει εγγύηση τους την πας.... )

Δημοσ.

τις ραμ τις δοκιμασα και λειτουργουν κανονικα.ο σκληρος φαινεται οτι λειτουργει κανονικα . για την καρτα γραφικων δε ξερω, παντως τη μητρικη την εχασα σιγουρα και δε ξερω και πως , τι εκανα. πφφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...