Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά του πήρα ένα βιβλίο. Κάθε χρόνο παιχνίδια του έπαιρνα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Πηρα και γω χθες το game of thrones.Απλα επειδη παιρνω κατι πρωτη φορα απο τη croupon να πω οτι πληρωσα με paypal και τωρα τη περιμενω??Κατι για ενα κουπονι μου λενε.Τι να το κανω το κουπονι?

Δημοσ.

Παιδια ειμαι και γω ετοιμος να κανω την παραγγελια, αλλα ειμαι αναμεσα στο Game of thrones, και το Runebound, ποιο θα προτεινατε σε καποιον που δεν εχει τυχει να ασχοληθει ποτε?

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Πηρα και γω χθες το game of thrones.Απλα επειδη παιρνω κατι πρωτη φορα απο τη croupon να πω οτι πληρωσα με paypal και τωρα τη περιμενω??Κατι για ενα κουπονι μου λενε.Τι να το κανω το κουπονι?

Εκτύπωσε το κουπούνι, αν το εχεις πάρεις χωρίς αποστολή στο σπίτι θα πρέπει να πας απο εκει να το πάρεις Μεσογείων 299, πάρε και ένα τηλέφωνο πριν πας για να δεις αν το εχουν ή θα το φέρουν την επόμενη μέρα. Το κουπόνι στο στέλνουν με email και μπορείς να το δεις και απο το λογαριασμό σου στο groupon.

Παιδια ειμαι και γω ετοιμος να κανω την παραγγελια, αλλα ειμαι αναμεσα στο Game of thrones, και το Runebound, ποιο θα προτεινατε σε καποιον που δεν εχει τυχει να ασχοληθει ποτε?

To runebound μου φάνηκε πιο εύκολο και μπορείς να παίξεις μέχρι και μόνος ενάντια στο παιχνίδι, δες και για κανόνες που κυκλοφορούν στο internet, έχεις ένα χαρακτήρα και μάχεσαι με διάφορα τέρατα που συναντάς στο δρόμο σου, κερδίζεις εμπειρία, αγοράζεις όπλα, πανοπλίες και στο τέλος μάχεσαι με κάτι δράκους (2-6 παίκτες).

Το game of thrones είναι πιο μπελαλίδικο θέλεις τουλάχιστον 3 άτομα (3-5 παίκτες) έχει πολύ στρατηγική αλλά λίγο πολύπλοκο για μένα μηχανισμό μάχης κλπ. θα πρέπει να παίξεις αρκετά για να το μάθεις , παίρνεις έναν από τους οίκους του westeros (lanister, stark κλπ) και αναλόγως τι διαλέγεις ξεκινάς σε συγκεκριμένο σημείο στο χάρτη με κάποιο στρατό και απο και εκεί και πέρα επεκτείνεσε στο χάρτη, κερδίζεις έδαφος, στρατό, κάστρα κλπ. Επίσης υπάρχουν και 3 αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν και σου δίνουν κάποιο μπόνους , ο σιδηρός θρόνος, το κοράκι και το βαλυριανο σπαθί.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με τέτοιου είδους επιτραπέζια θα σου έλεγα να πάρεις το runebound.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...