ntouzieras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 μπραβο ρε παλικαρι!!! τσιμπαω thrones και runebound
Pantelwolf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 παρέλαβαααααα ωραίος! εγω τωρα θα παρω τηλ να κανονίσω. έχω να παραλάβω και 4.. 3 δικά μου και ενα ενος φίλου, οπότε πρέπει να πάρω το αμάξι. Και Ποιος ανεβαίνει χαλάνδρι;
giopa62 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 μεταφορικα για 3 κουτια δώσαμε 5 ευρώ... μήπως σε συμφέρει;
Pantelwolf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 μπα, θα βρω ευκαιρία και για καφεδακι..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Για τον αδελφό μου (12 ετών) τι προτείνετε;
ntouzieras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 κανενα απο τα 3, τωρα για sudoku δεν αξιζει
pepitos21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά ,εγώ παρηγγείλα και τα 4 παιχνίδια αλλά βλεπώ που λετε οτι το sudoku δεν αξιζει. μπορείτε να μου πειτε γιατι δν αξιζει αν ειναι να μην το εξαργυρωσω ωστε να παρω κατι αλλο απο την groupon αν χρειαστει ?
ntouzieras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κουπονι για αλλη προσφορα, καλο θα ηταν να στειλεις ενα mail να ρωτησεις. οσο για το sudoku, υπαρχει περιπτωση να βαλεις το dvd και να παιζεις με το χειριστηριο του dvd player, ή να παιξεις με τη παρεα σου?
kamui Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά ,εγώ παρηγγείλα και τα 4 παιχνίδια αλλά βλεπώ που λετε οτι το sudoku δεν αξιζει. μπορείτε να μου πειτε γιατι δν αξιζει αν ειναι να μην το εξαργυρωσω ωστε να παρω κατι αλλο απο την groupon αν χρειαστει ? Κοίτα σχετικό το δεν αξίζει. Σε σχέση με τα άλλα 3 λογικά. Τα άλλα 3 είναι σε τελείο άλλο theme και με αρκετά "περίπλοκους" (όχι δύσκολους) ώστε να κάνουν το παιχνίδι να έχει στρατιγική κλπ κλπ Το sudoku είναι σαν "φιδάκι" σε σχέση με τα άλλα 3. Όχι έυκολο αλλά απλό στο σύνολο. (Δεν μπορώ να το αποδόσω καλύτερα με λόγια)
lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Aπλά για την ιστορία: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132005002
Pantelwolf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον σημερα που παρελαβα μιλησα λιγο μαζι τους και τους ρωτησα αν ερχεται 2nd edition για το agot, και μου ειπαν οχι, και ουτε ειναι στα αμεσα σχεδια τους.Μου ειπαν οτι ειναι καθαρα ξεστοκαρισμα με την ευκαιρια των χριστουγεννων κιολας. Για αυτους που σκεφτονται την ξενογλωσση 2η εκδοση να πω οτι αυτο που με χαλάει εμένα είναι οτι τα πιονια τα έκαναν πλαστικά όχι ξύλινα όπως είναι της προσφοράς. Σε λειτουργικότητα χάνεις μονο αν είστε παρεα 6 ατόμων και όχι 5. Θεωρητικά διορθώνεται με το expansion "clash of kings" που προσθέτει τον 6ο οίκο και κάποια άλλα στοιχεία ,το οποίο όμως είναι out of print και το χτυπανε σε εξωφρενικες τιμες. Σημερα διαβασα/ανέλυσα το agot , ειχε κανα 2 λαθάκια στο manual , μικρα ομως δεν επηρρεάζουν λειτουργικότητα (αμα δινεις σε ανθρωπο που δεν παιζει , ουτε εχει διαβασει το Lore να σου κανει μεταφραση αυτα γινονται). Κατα τα άλλα είναι φοβερό και ανυπομονώ το ΣΚ να δοκιμαστεί και επίσημα. @cacofonix τετοιου ειδους παιχνιδια ειναι δυσκολα για τοσο μικρα παιδια λόγω της πολυπλοκότητας των κανόνων.Εδω εμεις που παίζουμε χρόνια τέτοιου είδους και πονοκεφαλιάζουμε. Επίσης μια απλη παρτίδα στο agot ας πουμε κρατάει κοντα 3 ώρες, αν ξέρουν ήδη τους κανονες οι παίκτες. Στο runebound μεσος όρος είναι 4 ώρες. Εγω θα τα χαρακτήριζα 15+ ηλικιακά. Εκτος αν ειναι ο μικρος ψειρας και διαβαστερος οπως ολα τα καλα geek οποτε διαλεξε του οποιο θες.
Peavy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση από αυτούς που το έχουν πάρει; Είναι όλο το παιχνίδι μεταφρασμένο στα ελληνικά (κάρτες, manual κτλ) και αν έχει σχέση με αυτό εδω http://fantasyshop.gr/node/9342 , αν είναι το ίδιο απλά στα ελληνικά δηλαδή. Ευχαριστώ.
ntouzieras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ειναι μεταφρασμενο ολο στα ελληνικα εκτος απο τις τοποθεσιες του χαρτη, αυτο που δειχνεις ειναι card game αυτο που πουλανε ειναι board game. με λιγα λογια δες ενα BINTEO
zizu10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά τα εν λόγω παιχνίδια ξαναβγήκαν σε προσφορά πάλι από την groupon για όσους δεν πρόλαβαν και σκέφτομαι να πάρω κάποιο αλλά δεν ξέρω κανένα τους πως είναι και ούτε έχω ασχοληθεί με το "άθλημα" στο παρελθόν... Εσείς ποιο θα μου προτείνατε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα