Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρέλαβαααααα

ωραίος!

εγω τωρα θα παρω τηλ να κανονίσω. έχω να παραλάβω και 4.. 3 δικά μου και ενα ενος φίλου, οπότε πρέπει να πάρω το αμάξι. Και Ποιος ανεβαίνει χαλάνδρι;

Δημοσ.

Για τον αδελφό μου (12 ετών) τι προτείνετε;

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ,εγώ παρηγγείλα και τα 4 παιχνίδια αλλά βλεπώ που λετε οτι το sudoku δεν αξιζει. μπορείτε να μου πειτε γιατι δν αξιζει αν ειναι να μην το εξαργυρωσω ωστε να παρω κατι αλλο απο την groupon αν χρειαστει ?

Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κουπονι για αλλη προσφορα, καλο θα ηταν να στειλεις ενα mail να ρωτησεις. οσο για το sudoku, υπαρχει περιπτωση να βαλεις το dvd και να παιζεις με το χειριστηριο του dvd player, ή να παιξεις με τη παρεα σου?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ,εγώ παρηγγείλα και τα 4 παιχνίδια αλλά βλεπώ που λετε οτι το sudoku δεν αξιζει. μπορείτε να μου πειτε γιατι δν αξιζει αν ειναι να μην το εξαργυρωσω ωστε να παρω κατι αλλο απο την groupon αν χρειαστει ?

Κοίτα σχετικό το δεν αξίζει. Σε σχέση με τα άλλα 3 λογικά. Τα άλλα 3 είναι σε τελείο άλλο theme και με αρκετά "περίπλοκους" (όχι δύσκολους) ώστε να κάνουν το παιχνίδι να έχει στρατιγική κλπ κλπ Το sudoku είναι σαν "φιδάκι" σε σχέση με τα άλλα 3. Όχι έυκολο αλλά απλό στο σύνολο. (Δεν μπορώ να το αποδόσω καλύτερα με λόγια)

Δημοσ.

λοιπον σημερα που παρελαβα μιλησα λιγο μαζι τους και τους ρωτησα αν ερχεται 2nd edition για το agot, και μου ειπαν οχι, και ουτε ειναι στα αμεσα σχεδια τους.Μου ειπαν οτι ειναι καθαρα ξεστοκαρισμα με την ευκαιρια των χριστουγεννων κιολας.

Για αυτους που σκεφτονται την ξενογλωσση 2η εκδοση να πω οτι αυτο που με χαλάει εμένα είναι οτι τα πιονια τα έκαναν πλαστικά όχι ξύλινα όπως είναι της προσφοράς. Σε λειτουργικότητα χάνεις μονο αν είστε παρεα 6 ατόμων και όχι 5. Θεωρητικά διορθώνεται με το expansion "clash of kings" που προσθέτει τον 6ο οίκο και κάποια άλλα στοιχεία ,το οποίο όμως είναι out of print και το χτυπανε σε εξωφρενικες τιμες.

Σημερα διαβασα/ανέλυσα το agot , ειχε κανα 2 λαθάκια στο manual , μικρα ομως δεν επηρρεάζουν λειτουργικότητα (αμα δινεις σε ανθρωπο που δεν παιζει , ουτε εχει διαβασει το Lore να σου κανει μεταφραση αυτα γινονται). Κατα τα άλλα είναι φοβερό και ανυπομονώ το ΣΚ να δοκιμαστεί και επίσημα.

@cacofonix

τετοιου ειδους παιχνιδια ειναι δυσκολα για τοσο μικρα παιδια λόγω της πολυπλοκότητας των κανόνων.Εδω εμεις που παίζουμε χρόνια τέτοιου είδους και πονοκεφαλιάζουμε. Επίσης μια απλη παρτίδα στο agot ας πουμε κρατάει κοντα 3 ώρες, αν ξέρουν ήδη τους κανονες οι παίκτες. Στο runebound μεσος όρος είναι 4 ώρες. Εγω θα τα χαρακτήριζα 15+ ηλικιακά. Εκτος αν ειναι ο μικρος ψειρας και διαβαστερος οπως ολα τα καλα geek οποτε διαλεξε του οποιο θες.

Δημοσ.

Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση από αυτούς που το έχουν πάρει; Είναι όλο το παιχνίδι μεταφρασμένο στα ελληνικά (κάρτες, manual κτλ) και αν έχει σχέση με αυτό εδω http://fantasyshop.gr/node/9342 , αν είναι το ίδιο απλά στα ελληνικά δηλαδή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ειναι μεταφρασμενο ολο στα ελληνικα εκτος απο τις τοποθεσιες του χαρτη, αυτο που δειχνεις ειναι card game αυτο που πουλανε ειναι board game. με λιγα λογια δες ενα BINTEO

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τα εν λόγω παιχνίδια ξαναβγήκαν σε προσφορά πάλι από την groupon για όσους δεν πρόλαβαν και σκέφτομαι να πάρω κάποιο αλλά δεν ξέρω κανένα τους πως είναι και ούτε έχω ασχοληθεί με το "άθλημα" στο παρελθόν...

Εσείς ποιο θα μου προτείνατε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...