Pantelwolf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οσο προλαβαίνετε, αλλες 3 ώρες,το ξανάβαλαν! μια αρκετά καλή προσφορά με 12€/επιτραπέζιο από τα εξής 3: A game of Thrones (το καλύτερο εκ των τριών) Runebound Warcraft: The Boardgame και το ψιλοαπαράδεκτο Sudoku με DVD στα 9€ Είναι οι Ελληνικές εκδόσεις. Μπορειτε να αγοράσετε όσα κουπόνια θέλετε. (αν είναι κάποιος να αγοράσει και δεν έχει ήδη λογαριασμό groupon (και έχει την ευγενή καλοσύνη) ας μου στειλει ενα πμ με το mail του να τον κανω invite για να βγάλω κι εγώ κατι) Λινκ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2011 από Pantelwolf
Pantelwolf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Περιμένω τη στιγμή που θα βγει το twilight struggle και το through the ages σε προσφορά...
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος pantel! Πήρα το Game Of Thrones, πρέπει να αξίζει.
mixanobious Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη ειμαι φαν των επιτραπεζιων, θα θελα να μαθω αν αξιζει το a game of thrones; Πως παιζετε στο περιπου; Ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες
kamui Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 μπες tuba έχει αρκετά βίντεο http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8gEM_3v6g-E ...ώς πιο λάτρης των fantasy τσίμπισα Runebound. Αντε και το Descent με το καλό να to δώσουν σκότωμα. Και δεν μπήκε μόνο μία μέρα...έχει τώρα 90+ ώρες. Λογικό, το πρωί είχε 146 αγορές και τώρα 300 με το καλό $$$$$$$$. Να βαρούσαμε και τα LG Optimus 2X έτσι στο πλαίσιο 300+ κομμάτια (μου έμεινε παράπονο )
aghahowa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ένας συνάδελφος τρελάθηκε με το runebound. Εγω πήρα το Game of thrones. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
giopa62 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά έχω ήδη το Game of Thrones. Νομίζω δεν υπάρχει ελληνική έκδοση παρ' όλα αυτά κρατάω μία επιφύλαξη. Το παιχνίδι είναι για πολύυυυυυυυυυυυ λιώσιμο αλλά αν είστε 5 παίχτες. Με λιγότερους χάνει πολύ. Ο λόγος που το σκοτώνουν είναι ότι τώρα βγήκε η Β έκδοση που έχει πολλές βελτιώσεις σε σημεία του παιχνιδιού. Αυτές οι βελτιώσεις στην πρώτη έκδοση ήταν στα expansions που όμως δυστυχώς έχουν εξαντληθεί. Γενικά πάντως είναι τέλεια επιλογή για επιτραπέζιο αρκεί να έχετε καλή παρέα να παίξετε. Εγώ πήρα το runebound πάντως
giopa62 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 http://boardgamegeek.com/boardgame/6472/a-game-of-thrones και για του λογου το αληθες δε φαίνεται να υπάρχει ελληνική έκδοση.... (έχει ΄όλα τα versions Πιο κάτω)
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 http://boardgamegeek.com/boardgame/6472/a-game-of-thrones και για του λογου το αληθες δε φαίνεται να υπάρχει ελληνική έκδοση.... (έχει ΄όλα τα versions Πιο κάτω) Αφού λέει στο link €12 από €29,99 για ένα Επιτραπέζιο Game of Thrones, στα Ελληνικά.
kamui Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στείλτε στο Email και επιβεβαιώστε το απλά Και για όποιον δε το είδε: (Αν και μπράβο τους με ρώτησαν από το mail αν συμφωνώ) "αποστολή πανελλαδικά με courier (χρέωση €3 για ένα προϊόν. Για περισσότερα από ένα, χρέωση κατόπιν συνεννόησης)". Αναγράφεται κανονικά στο groupon
giopa62 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 έχεις δίκιο. δεν το ήξερα οτι υπήρχε και νόμιζα οτι ηταν τυπογραφικό...
Pantelwolf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Η ίδια η beacon λέει οτι είναι στα Ελληνικά όλα τα παιχνίδια. Και στο λινκ φαίνεται στο κουτί να λέει "Game of thrones το επιτραπέζιο" άνοιξε το λινκ και δες με τα μάτια σου Κι εγώ πιστεύω οτι σκοτώνει το GOT λόγω επικείμενης 2ης έκδοσης.Αλλά δε με χαλάει, μικρές οι διαφορές και εύκολα μετατρέπεται. Το runebound δίνεται στη 2η έκδοση.
giopa62 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα το καλύτερο της δεύτερης έκδοσης είναι οι 6 παίκτες που δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και οι καλύτερες κάρτες στη μάχη. Για τα ελληνικά μλκία μου.... παραπληροφόρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα