Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικος τις ψυκτρες γιατι θα ειχα θεμα!!!!

μπηκε το καλωδιο ρευματος μεσα στην την ψύκτρα και δεν γερνουσε!!!

κολουσε ΕΠΑΝΑΚΚΙΝΗΣΗ κολουσε ξανα το ανιξα σημερα το ειδα και τρομαξα!!!

τακαλαβες τι προγραμμα θελω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αα συγνωμη ξεχασα να αναφερω ειναι επισεις και το everest με βοιθισε θελω κατι π.χ αν σταματισει να λιτουργει η ψυκτρα να με ειδοπιησει στο pc

Επεξ/σία από necroboy12
Δημοσ.

Εννοεις αν σταματησει να γυρναει το ανεμιστηρι το οποιο βρισκεται επανω στην ψυχτρα, σωστα ;

Σε τετοιες περιπτωσεις, η θερμοκρασια της cpu φιλε θα χτυπησει κοκκινο, για αυτο και υπαρχει η επιλογη αυτο-τερματισμου του υπολογιστη...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πάντος αν υπάρχει καλός.........

Θέλω κάτι π.χ που να λέει πληροφορείες για την θερμοκρασεία του pc πάντος αν υπάρχει το θέλω!!

Δημοσ.

Ωρέα μου κάνει και αυτό...

Υπάρχει κανένα αλλο π.χ να βάλω στο πρόγραμμα αν ανεβεί πάνω απο 50 βαθμούς να με ειδοποιήσει

Αν δε υπάρχει δεν πηράζει!!!!

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρέα μου κάνει και αυτό...

Υπάρχει κανένα αλλο π.χ να βάλω στο πρόγραμμα αν ανεβεί πάνω απο 50 βαθμούς να με ειδοποιήσει

Αν δε υπάρχει δεν πηράζει!!!!

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

Κατ΄αρχας ειναι δωρο αδωρο μια τετοια ειδοποιηση...

Ας πουμε θεωρητικα πως σε ειδοποιησει εαν αυξηθει η θερμοκρασια...Ε, και ; Τι θα κανεις δηλαδη ; Θα το βαλεις στην καταψυξη; ; ;

Ο επεξεργαστης για να φτασει στα ορια να καει, δηλαδη στους 95 βαθμους πανω-κατω, παει να πει πως ή η ψυχτρα δεν παταει, ή το ανεμιστηρι δεν γυρναει, ή θελει θερμοαγωγιμη, ή το δωματιο στο οποιο βρισκεται ο υπολογιστης σου, εχει θερμοκρασια 55-60 κελσιου ή ολα μαζιdevil.pngdevil.pngdevil.png...

Αρα, συνοψιζοντας, ο φοβος σου ειναι μην παθει κατι το ανεμιστηρι της ψυχτρας ειτε μονο του, ειτε με καποιο καλωδιο που μασησει, και εν συνεχεια ο cpu σου...

Αυτο μπορεις να το αντιμετωπισεις τακτοποιωντας/σουλουπωνοντας το επιφοβο καλωδιο με καποιο δετικο ή καποια δικια σου πατεντα, επισης μπορεις να εχει το speecy συνεχεια ανοιχτο και να τσεκαρεις ανα τακτα διαστηματα τι θερμοκρασια πιανει [πραγμα ανωφελο διοτι, αν σταματησει το fan, ο cpu ακουμπαει κοκκινο σε κλασματα δευτερολεπτου, + οτι ειναι κουλο να κοιτας συνεχεια ενα προγραμμα καταγραφης θερμοκρασιας]...

Τελος, πιστευω γνωριζεις την αυτοπροστασια κατα την οποια ''κλεινει'' τον υπολογιστη σου, και ενεργοποιειται [η αυτοπροστασια] αυτοματα οταν φτασει σε απαγορευμενες θερμοκρασιες ο επεξεργαστης...

Οποτε μην κωλωνεις εσυ...

Επεξ/σία από mchls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...