npapagri_xtra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 θες να πατας κουμπι κ να σταματαει αυτοματα (2 ποσοτητες κ προγραμματιζομενες σε επιθυμητα επιπεδα αν δεν σε καλυπτουν οι default ρυθμισεις) ή θες να πατας κουμπι 2η φορα για χειροκινητο ελεγχο στο σταματημα? οτι προτιμας. με λιγα λογια αυτο που καταλαβαινω η διαφορα ειναι στον αυτοματισμο ποσοτητας. αυτη τη στιγμη απ οσο βλεπω η διαφορα τιμης en90 με en125 ειναι στα 30 αλλα με το κουπονι ερχεται 20 ευρω φθηνοτερα το ακριβο μοντελο. μαλον θα κανω κινηση μιας και την θελω για δωρο. ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 με λιγα λογια αυτο που καταλαβαινω η διαφορα ειναι στον αυτοματισμο ποσοτητας. αυτη τη στιγμη απ οσο βλεπω η διαφορα τιμης en90 με en125 ειναι στα 30 αλλα με το κουπονι ερχεται 20 ευρω φθηνοτερα το ακριβο μοντελο. μαλον θα κανω κινηση μιας και την θελω για δωρο. ευχαριστω για την απαντηση. Να'σαι καλα φιλε. Σωστη η σκεψη σου για την διαφορα στο κουπονι. Εχω πάρει κ από τις 2 κατηγορίες για διαφορετικά μερη κ παρα το οτι δεν με ενοχλει το χειροκινητο, η δυνατοτητα του αυτοματου μου αρεσει πιο πολυ τελικά. (εννοειται οτι η αυτοματη λειτουργει κ χειροκινητα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχει τρόπος η nespresso να κάνει και σοκολάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχει τρόπος η nespresso να κάνει και σοκολάτες? Οχι, δεν υπάρχει! (εκτός αν κάνεις παπάδες-πατέντες...) Είναι μονο για εσπρεσσο κ καπουτσινο (με aeroccino συσκευη ή άλλη λυση για αφρόγαλα) κ παραλλαγές αυτών μονάχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η κοπέλα που πούλαγε την μηχανή μου είπε πως υπάρχει τρόπος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η κοπέλα που πούλαγε την μηχανή μου είπε πως υπάρχει τρόπος..... Η κοπελα που πουλουσε τη μηχανη μπορει να ελεγε οτι φτιαχνει και τοστ. Θα ετρεχες στα αλλαντικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η κοπέλα που πούλαγε την μηχανή μου είπε πως υπάρχει τρόπος..... 1-2 φορες τον χρονο, βγαζουν συλλεκτικα κομματια καψουλες, φετος για τα Χριστουγεννα εχουν 4 ειδη. Ενα απο αυτα ειναι μαυρη σοκολατα (την δοκιμασα σε nespresso μαγαζι κ δεν μου αρεσε). Μαλλον αυτο θα εννοουσε, γιατι κατα τα αλλα ισχυουν τα ανωθεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα