ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 10 μερες το ειχανε εμενα. λες και 8α εκαναν "επισκευη" στο advent των 15€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια παντως αν ενδιαφερεστε ακομα για την καφετιερα η μηχανη ειναι διαθεσιμη στο electroworld στην ιδια τιμη με τον κωτσο που εχει εξαντληθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια παντως αν ενδιαφερεστε ακομα για την καφετιερα η μηχανη ειναι διαθεσιμη στο electroworld στην ιδια τιμη με τον κωτσο που εχει εξαντληθει. ευχαριστώ, την παράγγειλα ήδη από εκεί !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μεσα στο κουτι εχει 16 καψουλες - 1 απο καθε ποικιλια. Ενημερωτικα οι δικες μου κατασκευαστηκαν 15/09/2010 και εληξαν ναι κααααλααα θα διαβασετε: 31/07/2011!!! Οι ανθρωποι στο μαγαζι δεν μου φταινε σε κατι γι'αυτο. Απλα αυριο θα τους παρω τηλ. στην Αθηνα και θα τους πω να μου στειλουν (εαν βεβαια ειναι εφικτο) καψουλες εντος ημερομηνιας για χρηση. Τους ειχα στειλει email για το παραπανω θεμα και μου απαντησαν την επομενη ημερα το μεσημερι. Μου ειπαν να τους καλεσω τηλεφων. να δωσω τα στοιχεια της μηχανης μου για να μου στειλουν μια 16αδα καψουλες με ολες τις ποικιλιες εντος ημερομηνιας για χρηση (οχι ληγμενες)! Μπραβο τους καλη κινηση παντως! Πηρα σημερα αλλα ο υπαλληλος που χειριζεται τα συγκεκριμενα θεματα ειναι 09:00 - 17:00 - θα καλεσω την Δευτερα. Ελαβαν και το κουπονι μου - το δεχτηκαν κανονικα, οποτε θα εχω την παραγγελια μου την Τριτη που μας ερχεται. Το αεροτσινο βρε παιδια 70€ ειναι πανακριβο. Κανει οντως τοσο καλη δουλεια; Εγω βρηκα αυτο και ψηνομαι να το παρω: http://www.amazon.co.uk/BODUM-Frother-Battery-Operated-Purple/dp/B004JHXXMC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323449219&sr=8-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το αεροτσινο βρε παιδια 70€ ειναι πανακριβο. Κανει οντως τοσο καλη δουλεια; Εγω βρηκα αυτο και ψηνομαι να το παρω: http://www.amazon.co.uk/BODUM-Frother-Battery-Operated-Purple/dp/B004JHXXMC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323449219&sr=8-5 Εγω παρελαβα χθες το Aeroccino και μπορω να πω οτι κανει καταπληκτικη δουλεια. Υπαρχουν και review στο Internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το αεροτσινο βρε παιδια 70€ ειναι πανακριβο. Κανει οντως τοσο καλη δουλεια; Εγω βρηκα αυτο και ψηνομαι να το παρω: http://www.amazon.co.uk/BODUM-Frother-Battery-Operated-Purple/dp/B004JHXXMC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323449219&sr=8-5 αυτό είνανι μόνο για κρύο αφρόγαλα...πήγαινε στα carrefour ή mediamarkt έχει κάτι καινούργια στα 49 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δες και τη Bomann http://www.skroutz.gr/c/410/diafores-oikiakes-syskeues.html?keyphrase=bomann+ms+36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο το ξερει κανεις? http://www.benrubi.gr/el/products.html?page=shop.product_details&product_id=520&category_id=53&flypage=flypage_images.tpl. Λετε να κανει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το αεροτσινο βρε παιδια 70€ ειναι πανακριβο. Κανει οντως τοσο καλη δουλεια; Εγω βρηκα αυτο και ψηνομαι να το παρω: http://www.amazon.co.uk/BODUM-Frother-Battery-Operated-Purple/dp/B004JHXXMC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323449219&sr=8-5 Νομιζω ειναι το ιδιο με το φτηνο bodum των £12 -με μπαταρια. Κατι σα φραπεδο mixer μου κανει(αγνωστη συσκευη στο εξωτερικο ) Θα δοκιμασω να ζεστανω αφρο freddo οπως γραφουν να δω τι θα βγει. Μαλλον το min. 50€ δε το γλυτωνεις. Επισης και με το aero διαβασα καιγεται το γαλα αν δε το καθαριζεις καλα. UPDATE: Λοιπον, ζέστανα στο μικροκυματων κρύο αφρόγαλα freddo και πάει μια χαρα σε cappucino. Και τζαμπα, χωρις bodum κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το αεροτσινο βρε παιδια 70€ ειναι πανακριβο. Κανει οντως τοσο καλη δουλεια; Εγω βρηκα αυτο και ψηνομαι να το παρω: http://www.amazon.co.uk/BODUM-Frother-Battery-Operated-Purple/dp/B004JHXXMC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323449219&sr=8-5 το γραψα κ σε αλλο θεμα: Θυμαμαι που στο ειδικο θεμα του greekespresso gr για το aeroccino, εχει "αντιπαραθεση" 8 σελιδων για το εαν χρειαζεται ή οχι. Εν κατακλειδι, οτι κρινει καλυτερο ο καθενας για τον ευατο του, αυτο και κανει. Προσωπικα, χωρις το aeroccino, το βρισκω εξτρα διαδικασια, τον χειμωνα στην Αθηνα που εχω χρονο, το κανω χειροκινητα, το καλοκαιρι στο νησι που δουλευω πιεστικα κ ο χρονος δεν επαρκει, εχω το aeroccino που παρεπιπτοντως σαν 2η χρηση, ζεσταινει γαλα (εχει 2 αναδευτηρες). Κατα την γνωμη μου, αξιζει, για τους λατρεις του cappuccino παντα. Επισης και με το aero διαβασα καιγεται το γαλα αν δε το καθαριζεις καλα. UPDATE: Λοιπον, ζέστανα στο μικροκυματων κρύο αφρόγαλα freddo και πάει μια χαρα σε cappucino. Και τζαμπα, χωρις bodum κλπ Μα, απλα το σηκωνεις απο την βαση κ το ξεπλενεις λιγο κατω απο την βρυση! για το update: ωχ, ανοιγεις μεγαλο θεμα με τα μικροκυματα, περι υγειας κλπ κλπ. Προσωπικα ουτε που θα το σκεφτομουν. Εχεις δοκιμασει την γευση απο ζεσταμενο γαλα σε μικροκυμματα? Εντελως αλλοιωμενη, κατι δεν παει καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 λιγο κατω απο την βρυση! για το update: ωχ, ανοιγεις μεγαλο θεμα με τα μικροκυματα, περι υγειας κλπ κλπ. Προσωπικα ουτε που θα το σκεφτομουν. Εχεις δοκιμασει την γευση απο ζεσταμενο γαλα σε μικροκυμματα? Εντελως αλλοιωμενη, κατι δεν παει καλα! Ενω με τις αγελαδες που παιρνουν 10 ορμονες και 10 αντιβιοτικα παει καλα? ´H με τον μεταλλαγμενο καφε της nestle? Anyway νομιζω αν τα μικροκυματα ηταν βλαβερα θα ειχε φανει 40 χρονια τωρα... Πιο βλαβερο ειναι να μενεις στη Αθηνα, παρα τα μικροκυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzasbi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 δεν συνφωνω με την αγορα Nespresso κ με αυτες που περνουν πλαστικα δοχια με καφε διοτη ειναι ακριβος ο καφες της σου κοστιζει 0.50 η καψουλα ενο με μια χαρτινη καπσουλα 0.24 κ μπορεις να εχει περισοτερες πυκιλιες αν ψακσεις κ σαρεσει ο espresso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trofos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Kαι χάρηκα ότι βρήκες λαυράκι για την sister. Aλλά τελικά άλλες λιγουρεύεται. Αν παίξει καμιά μέρα προσφορά σε: Krups ΧΝ3006S ή Krups XN2125 σφυρίξτε κλέφτικα. Σφυρίζω κλέφτικα λοιπόν Παίζει κλήρωση. http://www.bestprice.gr/cat/2502/coffee-machine?f-1=925 Διάλεξε όποιες θέλεις και πάτησε "ΘΕΛΩ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Προσκυνώ, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδες αγορασα χθες την εσπρεσιερα με τα 50 ευρω.τελευταια ηταν κ ειπα να την παρω πιο πολυ για κανενα φιλιξενουμενο παρα για εμενα γιατι προτιμω τον ελληνικο. μου προτειναν με 20 ευρω να παρω 4 χρονια εγγυηση με αμεση αντικατασταση τι λετε αξιζει; δεν την εχω ανοιξει ακιμαα μπας κ μπορω να το κανω αν αξιζει. χαλανε ευκολα;ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα τους; κστος ανα καψουλα;;μεταφορικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα