REDODIN7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ειχα την Bosch TCA4101 Barinoαλλα δεν ειμαι καθολου ευχαρηστημενος ουτε απο τη μηχανη ουτε απο την υποστιριξει της εταιρειας. Τωρα λεω να παρω μια με καψουλες εχω ψηθει κατα 80% για Nespresso αλλα καποιος μου ειπε για μηχανη με καψουλες kimbo που βγαζει πολυ καλο καφε και τη προτιμουν και οι ιταλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κρατάς τον μοχλό τέρμα πίσω για 3 δευτερόλεπτα. Το λέει στις οδηγίες Με εσωσες! Οι ελληνικές οδηγίες (μετάφραση) είναι λίγο χάλια. Διάβασα τις οδηγίες στην αγγλική γλώσσα και κατάλαβα τι εννοουσες με το μοχλό. Ήπια και το 1ο μου ριστρετο σήμερα το πρωι Πολυ καλός με ωραίο & πλούσιο καιμακη! Τέλος για όσους ρώτησαν , δεν βρήκα ρύθμιση για αυτόματο σταμάτημα της ροής του καφε. Το πατάς εσυ να σταματήσει, που προσωπικά για εμενα δεν με απασχολεί καθόλου να κάθομαι λίγα δευτερόλεπτα για να γεμίσει το φλιτζανακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Με εσωσες! Οι ελληνικές οδηγίες (μετάφραση) είναι λίγο χάλια. Διάβασα τις οδηγίες στην αγγλική γλώσσα και κατάλαβα τι εννοουσες με το μοχλό. Ήπια και το 1ο μου ριστρετο σήμερα το πρωι Πολυ καλός με ωραίο & πλούσιο καιμακη! Τέλος για όσους ρώτησαν , δεν βρήκα ρύθμιση για αυτόματο σταμάτημα της ροής του καφε. Το πατάς εσυ να σταματήσει, που προσωπικά για εμενα δεν με απασχολεί καθόλου να κάθομαι λίγα δευτερόλεπτα για να γεμίσει το φλιτζανακι. Εγώ έχω σταματήσει προ πολλού να διαβάζω ελληνικές οδηγίες... Ότι θέλουνε μεταφράζουνε. Αν γουστάρεις τους δυνατούς καφέδες (σαν και μένα), ο Ristretto είναι super Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από ninos30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μολις με πηραν από την Nespresso για την εξαργυρωση του κουπονιου. Το ειχα στειλει απο Θεσσαλονίκη την προηγουμενη Πεμπτη, και ενδιαμεσα ειχε και απεργειες. Νομιζω οτι πηραν σχετικα γρηγορα... Παρηγγειλα το Aerochino, καθως η μεγαλη μου αγαπη ειναι το cappucino, και καποιους καφεδες. Παραδοση σε δυο μέρες. Επισης ρωτησα για Nespresso Club στην Θεσσαλονικη και μου ειπαν αρχη του χρονου, αλλα δεν ξερω αν αληθευει αυτο καθως εδω και ενα χρονο λενε οτι θα ανοιξει σε λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ποιοτικες καψουλες refil και αξιοπιστος πωλητης Link.Tις προτεινω γιατι νομίζω οτι ειναι καλυτερο να πετας τις χρησιμοποιημενες αντι να τις ξαναχρησιμοποιεις αφου μην ξεχναμε οτι ειναι απο πλαστικο ....ενω τις nespresso ειναι απο αλουμινιο. Eπισης εχω δοκιμασει και αυτες τις ταμπλετες Link οι οποιες ειναι ποιοτικα ελαφρως υποδυέστερες..... Παντως με την krups 2125 πινω καφεδακι lavazza με 0,20€ και μαλιστα ιδιαιτερα ποιοτικο...... Σωστός! Σε πολλα reviews, οι capsulin θεωρουνται οι καλυτερες όντως, ενω για τις ne-cap εχουν αναφερθει πολλα προβληματα (και στο youtube εχει παραδειγματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε κωτσόβολο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι εξαντλήθηκε. Μάλλον είχαν λίγα κομμάτια και προσπάθησαν να χτυπήσουν την προηγούμενη προσφορά από media markt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε κωτσόβολο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι εξαντλήθηκε. Μάλλον είχαν λίγα κομμάτια και προσπάθησαν να χτυπήσουν την προηγούμενη προσφορά από media markt. Λογικο ειναι, αφου ειχε εξαντληθει στα Mediamarkt, την βγαζει ο Κωτσοβολος, για να αρπαξει αυτους που δεν προλαβαν την ΕΝ95. Βεβεαια η ΕΝ95 του ΜΜ ηταν φοβερη προσφορα (και καλυτερη) γιατι σου εδινε κουπονι 50€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Με εσωσες! Οι ελληνικές οδηγίες (μετάφραση) είναι λίγο χάλια. Διάβασα τις οδηγίες στην αγγλική γλώσσα και κατάλαβα τι εννοουσες με το μοχλό. Ήπια και το 1ο μου ριστρετο σήμερα το πρωι Πολυ καλός με ωραίο & πλούσιο καιμακη! Τέλος για όσους ρώτησαν , δεν βρήκα ρύθμιση για αυτόματο σταμάτημα της ροής του καφε. Το πατάς εσυ να σταματήσει, που προσωπικά για εμενα δεν με απασχολεί καθόλου να κάθομαι λίγα δευτερόλεπτα για να γεμίσει το φλιτζανακι. Εγώ απ'την άλλη ακόμα δεν τα έχω καταφέρει... Και με αγγλικές οδηγίες και με ελληνικές. Νερό δεν τσουλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ απ'την άλλη ακόμα δεν τα έχω καταφέρει... Και με αγγλικές οδηγίες και με ελληνικές. Νερό δεν τσουλάει είναι απλό, 1) πάτησε το power να ανοίξει η μηχανη 2)περιμένεις μέχρι να σταθεροποιηθεί το λαμπακι του καφε κ να είναι μόνιμα φωτισμένο. 3)σήκωσε το μοχλο κατα επάνω κ πίεσε τον ελαφρώς προς τα πίσω (όσο παει) για τρία τέσσερα δευτερόλεπτα και έπειτα πατά το κουμπί του καφε. 4)με το που ξεκινήσει να τρέχει νερο κατέβασε το μοχλο και Ασε να γεμίσει η φλυτζανα νερο 2-3 φορές να καθαρίσει σαν 1η φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου. Τελικά όμως ήταν ελάττωμα της μηχανής. Είχε κολλήσει το πώμα στο κανατάκι και δεν ανέβαινε για να περάσει νερό. Μου την αλλάξανε και όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου. Τελικά όμως ήταν ελάττωμα της μηχανής. Είχε κολλήσει το πώμα στο κανατάκι και δεν ανέβαινε για να περάσει νερό. Μου την αλλάξανε και όλα καλά Όλα καλα λοιπόν. Απο κωτσοβολο την πήρες; Σου την άλλαξαν αυτοί χωρίς πολλές ερωτήσεις ή πήρες την nespressso hellas; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Από κωτσόβολο και η αλλαγή έγινε άμεσα.. Ήθελε ένας να την αφήσω να την δοκιμάσουν κι αυτοί αλλά πετάχτηκε μια κοπέλα και έκανε την αλλαγή επι τόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 είσαι γοητευτικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Από κωτσόβολο και η αλλαγή έγινε άμεσα.. Ήθελε ένας να την αφήσω να την δοκιμάσουν κι αυτοί αλλά πετάχτηκε μια κοπέλα και έκανε την αλλαγή επι τόπου. Ναι οι ειδικοι τεχνικοι του Κωτσου! 9 στα 10 που πουλανε δε ξερουν καν τι ειναι το καθε αντικειμενο. Ετσι αφησα για "service" ενα dvd advent, φυσικα αντικατασταση. το οποιο μετα απο κατι μηνες ξαναχαλασε και μονος του ο προισταμενος μου εδωσε αλλο - χωρις σερβις κλπ . ΧΩΡΙΣ να του πω εγω τπτ.ηξερε ο ανθρωπος τι πουλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 είσαι γοητευτικός? @ipal: εννοείται αυτό που λες αλλά και να μου λέγανε να την κρατήσουνε μια μέρα δεν θα είχα πρόβλημα. Σίγουρα πάντως, τέλος καλό όλα καλά. Και ένα εσπρεσσάκι στην υγειά της μαντάμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα