Raule Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Σε ποιον αρέσει το τίτσου; Λαικ εδώ ;-) Tichu facebook fans
andreapaog328 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εμένα δε μαρέσει ας πουμε. και μου τη σπάει απίστευτα να βλέπω κόσμο και κοσμάκη όπου βρεθεί και όπου σταθεί να βγάζει μια τράπουλα και να το στήνει. πραγματικά όπου βρεθει και όπου σταθεί.
Raule Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εμένα δε μαρέσει ας πουμε. και μου τη σπάει απίστευτα να βλέπω κόσμο και κοσμάκη όπου βρεθεί και όπου σταθεί να βγάζει μια τράπουλα και να το στήνει. πραγματικά όπου βρεθει και όπου σταθεί. χαχα έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά τα σπάει σαν παιχνίδι
Dimitris362 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 μοδα ειναι θα περασει. και μενα προσωπικα μου αρεσει και παιζω οταν κατσει. αντε να βγαλουν και εφαρμογη για android,οχι μονο στο appstore
dragonver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μου την έσπαγε απίστευτα επειδή έπαιζαν συνέχεια όλοι σχεδόν οι φίλοι μου αλλά τελικά κόλλησα και εγώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Πω. Όλοι ξέρετε περί τίνος πρόκειται δηλαδή ε;
athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχω το πουλι , οποια ψηνεται να κανουμε ΟΜΑΔΑ.
panosno1com Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 τι ναι το τσουτσου τιντσου πως το λενε; εγω θυμωμενα πουλια παιζω !!!
Raule Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχω το πουλι , οποια ψηνεται να κανουμε ΟΜΑΔΑ. χαχαχα PS: αν μπορείτε κάντε like στο group.
nrkmaiden Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη εγω δε ξερω να παιζω ποσταρετε κανα λινκ με οδηγιες συμβουλες κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα