Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και γω τη σκατιά μου (αναφορικά με το κομμάτι που θεωρώ ότι κατέχω): περί static pressure δεν έχω να πω κάτι, προφανώς όσο μεγαλύτερο τόσο πιο εύκολα "διαπερνά" η ροή του αέρα τις πτυχώσεις του ψυγείου. Προσωπικά, ΔΕΝ έχω διαπιστώσει τραγικές διαφορές ανάμεσα σε "ψοφίμια" και "αστέρια" στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε πάντα έριχνα το βάρος στον παράγοντα "θόρυβος".

Έτσι, αν ψάχνεις κάτι πάρα πολύ ήσυχο και ποιοτικό, γνωρίζω τσεκαρισμένα ότι ο ΡΚ2 της NoiseBlocker είναι μονόδρομος συνδυάζοντας πολύ καλές επιδόσεις σε σχετικά υποφερτή τιμή. Αν πάλι ψάχνεις τη Mercedes των ανεμιστήρων με βελούδινη λειτουργία, μάλλον θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για έναν (ή ακόμη χειρότερα δύο) Silent Wings... :rolleyes:

Μεταξύ μας, αν η αντλία σου είναι οτιδήποτε ισχυρότερο από μία PCPS της Innovatek, τότε ότι high-class φουρφούρι και να βάλεις πάει στράφι γιατί καλύπτεται από το μουγγάνισμα της αντλίας.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν νομίζω πως έχω γράψει σε κάποιο post πως αυτό που προσπαθώ να φτιάξω θα είναι καλύτερο από τα έτοιμα.εννοείτε πως υπάρχουν πολλές επιλογές αξιόπιστες φτηνές και ακριβές όμως το χόμπι μου είναι να προσπαθώ να φτιάξω και το απολαμβάνω.

και ήδη έχω πάρει και τα έτοιμα http://www.insomnia.gr/topic/431195-watercooling/

Οχι δεν το εγραψες.

Εγραψες ομως οτι ζητας τη γνωμη μας γι' αυτο που πας να κανεις.

Δεν ειπες οτι θες να το κανεις για να πειραματιστεις, γι' αυτο σου ειπα οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις.

Απο εκει και περα και εγω μαζι σου ειμαι. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...